Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baskül ile ilgileniyorum.sifiri 20 tl evet siz yarı fiyatına koymussunuz fakat nekadar kullanıldı ve elektronik olduğundan hassas bir alet küçükte olsa kusuru çizigi vs varm?? Ödemesi kapıda ödemeli olarakmi yapılıyor?Sinbo baskül sadece 10 tl Eki Görüntüle 1308606
Kapıda ödeme kısmını bilmiyorum yapmadım daha önceBaskül ile ilgileniyorum.sifiri 20 tl evet siz yarı fiyatına koymussunuz fakat nekadar kullanıldı ve elektronik olduğundan hassas bir alet küçükte olsa kusuru çizigi vs varm?? Ödemesi kapıda ödemeli olarakmi yapılıyor?
Evet buaralar almayi düşündüğüm bir alet ve burdada 2.el görünce sevindim. Resimlerini atabilirsiniz sevinirim. Ödeme kısmını da buradan daha evvelki alışverişlerim de ptt kapıda ödeme yapmistim benim açımdan en uygunu bu. Yada G.Gidiyor dan hesabınız varsa özel ilan açabilirsiniz. TsklerOrjinal resmini atarım almayı düşünüyorsanız
Gitti gidiyorda hesabım yok kapıda ödemeyi öğrenirim oluyorsa hallederizEvet buaralar almayi düşündüğüm bir alet ve burdada 2.el görünce sevindim. Resimlerini atabilirsiniz sevinirim. Ödeme kısmını da buradan daha evvelki alışverişlerim de ptt kapıda ödeme yapmistim benim açımdan en uygunu bu. Yada G.Gidiyor dan hesabınız varsa özel ilan açabilirsiniz. Tskler
Resimleri goreyim sizde kapıda ödemeyi öğrenin hatta kk da bu konuda sayfa var. Hangi ildesiniz ? Yakinsak elden alırımGitti gidiyorda hesabım yok kapıda ödemeyi öğrenirim oluyorsa hallederiz
resimlerini atarım
ptt hesabım var onu kullanıyorum oradan ödeme yapamaz mısınız?
İstanbulda değilimResimleri goreyim sizde kapıda ödemeyi öğrenin hatta kk da bu konuda sayfa var. Hangi ildesiniz ? Yakinsak elden alırım