Eve dair herşey bu sayfada en ucuz fiyatlarla(Takas yapmıyorum)

Arkadaşlar kaşık çatal için fiyatı değiştirmek zorundayım çok soran var bir kaç kişiye aynı anda yazdığım için karıştı herkes alıyım diyor bu fiyat çok düşük olduğu için sadece bu ürünün fiyatını 30 tl yaptım artık kim kabul ederse ona olacak ;)

Ben catal bicak takimini almak isterim ama bu sekilde yaptiginiz icin sizin hakkinizda supheye düstüm bir anda

Ben catal bicak takimini almak isterim ama bu sekilde yaptiginiz icin sizin hakkinizda supheye düstüm bir anda
Hanımefendi uzun zamandır sitede alım satım yapıyorum memnuniyet topiğinde ismime bakabilirsiniz
bu üründe fiyatı yükseltmemin nedeni iki üç kişiye aynı anda cevap verdim
herkes kargo ücretini soruyor ben ağırlığını bilmiyorum onu öğrenmeyi mi bekleyeyim yoksa parası hazır benden cevap bekleyene mi göndereyim ben de şaşırdım o yüzden böyle bişey yaptım kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok

Talep oldu diye fiyat arttırmak çok ayıp
Ben talep oldu diye fiyat arttırmadım iki üç kişiyle 10 dakika içinde görüştüm hepside bana söz verdin ben alıcam diyor
oysa ben söz vermedim herkesin kargo konusunda kafasında soru işareti var biri öğren diyor biri şu kadar tutarsa gönder diyor şuan 8 kişiden çatal kaşık için mesaj alıyorum talepten dolayı olsa 50 yapardım çünkü bu fiyatada alacak olan var
ayrıca tek talep olan ürünüm bunlar değil şimdiye kadar diğerlerinde yapmadım bunda mı yapıcam

Bu desenden 6 küçük pasta tabağı 5 tl
12 büyük servis tabağı 10 tl
75a37ec091f19757b7bb4c654f408e33.jpg

Evet ürünler sıfır 30 olmasinin nedeni kimse kargo fiyati olmadan almak istemiyor ben de ogrenmeden satilirsa saticam herkes bana soz verdin diyor isin icinden cikamayina 30 olsun kim alirsa onun olsun dedim toplu bi kac kisivar soran artik ilk olan 25 e olacak

Evet ürünler sıfır 30 olmasinin nedeni kimse kargo fiyati olmadan almak istemiyor ben de ogrenmeden satilirsa saticam herkes bana soz verdin diyor isin icinden cikamayina 30 olsun kim alirsa onun olsun dedim toplu bi kac kisivar soran artik ilk olan 25 e olacak
çatal bıçak takımı kaç parça kaçar adet var

Buda yanlis anlasilmasin toplu alim isteyen iki kisi var onlardan birine 25 e gelmiş olacak

Yarın kargom var kalanlardan isteyen olursa fiyatta anlaşırız ;) yarına kadar indirim var

Back