EVE BU KUŞU NAPACAM BIRAKIRSAM VİCDAN AZABI ÇEKECEM NE YAPMALIYIM?

busra tarhan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
28
0
19
İKİ AY EVVEL SİTEMİZDE KEDİNİN ELİNDEN BİR YABANİ GÜVERCİN ALDIK GÖZLERİ İLTİHAPLAŞMIŞTI VE İLTİHABI ÇOK KURUYDU GÖZÜNE ZARAR GELMESİN YUMUŞASIN SİYE GÖZ MERHEMİ SÜRDÜK ÇOK KEZ Bİ SABAH UYANDIKKİ KUŞ BİR GÖZÜNDEKİ İLTİHABI ÇIKARMIŞTI AYAK TIRNAKLARIYLA GÖZÜ AKMIŞTI DİĞER GÖZÜDE İYİLEŞENE KADAR BAKIP SALACAKTIM AMACIM BAKMAK DEĞİLDİ İYİLEŞİNCE DOĞAYA SALACAKTIM DİĞER GÖZÜNDEKİ İLTİHABI KENDİSİ CIKARMŞ YİNE GÖZÜ AKMIŞTI BİZ TABİ GÖZÜNÜN AKTIĞINI BİLMİYORDUK KUŞÇUYA SORDUK KÖR OLMUŞ İKİ GÖZÜDE BAKACAK HALDE DEĞİLİM AİLMDE İZİN VERMİYOR SABAH ÇIKIP GEÇ GELİYORUM EVE BU KUŞU NAPACAM BIRAKIRSAM VİCDAN AZABI ÇEKECEM NE YAPMALIYIM AMACIM ONU İYİLEŞTİRİP HEMEN DOĞAYA SALMAKTI

Bu bilgiyi sorduğun kuşçuya versen bakmaz mi ?

Olduğunuz yerde kuş satan petshoplara sorun belki tanıdıkları kuşçular vardır. Aralarında iyi biri varsa bakımını üstlenmeye razı olabilir

Hayvan sahiplendirme sitelerine sahiplendirme ilanı açabilirsiniz engelli olduğu için sahiplenmek isteyen çıkabilir. Kuşa çok üzüldüm umarım sizin de içinizin rahat ederek bırakacağınız bir yuva bulursunuz

Yemini suyunu koyup bir köşede bakılmasına neden izin vermiyorlar? Kedi köpek değil ki bu. Kafesinde yaşar gider hayvan yazık.

Gözü aktı ne demek anlamadım

Hemen hemen bütün illerin
"Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi" var. Bulunduğunuz ilinkiyle iletişime geçebilirsiniz
Bu tür yaralı ve hasta hayvanları buldugunuzda bu merkezlerle iletişime geçin,
gelip alıyorlar veya kendiniz götürün.

Gözü aktı ne demek anlamadım
Büyük ihtimalle kuşun gözü enfeksiyondan kapanmış ve tüm gözünü kaplamış. Enfeksiyon olan yer patlayınca sarı bir sıvı akıyor enfeksiyon gözü eritiyor konu sahibi o yüzden gözü aktı demiştir. Ben de kedilerden biliyorum erken farkedilince antibiyotikli göz damlası çayla silmek vs işe yarıyor ama geç olursa veteriner de enfeksiyonu temizleyip bazen gözü alıp dikiş atıyor

Çalışıyor musunuz? Veterinere götürün öyle instagramdan fotoğrafla anlaşılmaz hayvanın görüp görmediği. Onlar size yardımcı olurlar

Kendi halinde yavrum öylece duruyor neyini istemiyor aileniz? Ne kadar vicdansız olmuşuz böyle..
Lütfen birakmayin. Bırakırsanız eğer körse zaten çok yaşayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…