- 26 Nisan 2023
- 28
- 0
- 19
-
- Konu Sahibi busra tarhan
Bu bilgiyi sorduğun kuşçuya versen bakmaz mi ?İKİ AY EVVEL SİTEMİZDE KEDİNİN ELİNDEN BİR YABANİ GÜVERCİN ALDIK GÖZLERİ İLTİHAPLAŞMIŞTI VE İLTİHABI ÇOK KURUYDU GÖZÜNE ZARAR GELMESİN YUMUŞASIN SİYE GÖZ MERHEMİ SÜRDÜK ÇOK KEZ Bİ SABAH UYANDIKKİ KUŞ BİR GÖZÜNDEKİ İLTİHABI ÇIKARMIŞTI AYAK TIRNAKLARIYLA GÖZÜ AKMIŞTI DİĞER GÖZÜDE İYİLEŞENE KADAR BAKIP SALACAKTIM AMACIM BAKMAK DEĞİLDİ İYİLEŞİNCE DOĞAYA SALACAKTIM DİĞER GÖZÜNDEKİ İLTİHABI KENDİSİ CIKARMŞ YİNE GÖZÜ AKMIŞTI BİZ TABİ GÖZÜNÜN AKTIĞINI BİLMİYORDUK KUŞÇUYA SORDUK KÖR OLMUŞ İKİ GÖZÜDE BAKACAK HALDE DEĞİLİM AİLMDE İZİN VERMİYOR SABAH ÇIKIP GEÇ GELİYORUM EVE BU KUŞU NAPACAM BIRAKIRSAM VİCDAN AZABI ÇEKECEM NE YAPMALIYIM AMACIM ONU İYİLEŞTİRİP HEMEN DOĞAYA SALMAKTI
Yok sosyal medyadan ulaştım ona fotoğraflar attım kör olmuş ikiside dedi napcam hiç bilmiyorumBu bilgiyi sorduğun kuşçuya versen bakmaz mi ?
Olduğum şehirde bi kaç kez araştrdm bulamadmKuş bakım merkezi ile görüsün belki alır ya da yönlendirirler.
Kafeste degil normal bir kutuda bir tek ben bakyorum yemini suyunu onune vermezsem gormuyor bakacak hic zamanm yok iyileşince bırakacaktm fakat kör olmuşYemini suyunu koyup bir köşede bakılmasına neden izin vermiyorlar? Kedi köpek değil ki bu. Kafesinde yaşar gider hayvan yazık.
Brakmak istemiyorum zaten ama bakan kmse yok sabah gdp aksam geliyorum ne yapacagmı bilmiyorumBelediyeyi arayın veterinere bağlanın onlardan destek isteyin hangi ildesiniz
sakın salmayın dışarıda ölür
İnsallah yaHayvan sahiplendirme sitelerine sahiplendirme ilanı açabilirsiniz engelli olduğu için sahiplenmek isteyen çıkabilir. Kuşa çok üzüldüm umarım sizin de içinizin rahat ederek bırakacağınız bir yuva bulursunuz
Gözü aktı ne demek anlamadımİKİ AY EVVEL SİTEMİZDE KEDİNİN ELİNDEN BİR YABANİ GÜVERCİN ALDIK GÖZLERİ İLTİHAPLAŞMIŞTI VE İLTİHABI ÇOK KURUYDU GÖZÜNE ZARAR GELMESİN YUMUŞASIN SİYE GÖZ MERHEMİ SÜRDÜK ÇOK KEZ Bİ SABAH UYANDIKKİ KUŞ BİR GÖZÜNDEKİ İLTİHABI ÇIKARMIŞTI AYAK TIRNAKLARIYLA GÖZÜ AKMIŞTI DİĞER GÖZÜDE İYİLEŞENE KADAR BAKIP SALACAKTIM AMACIM BAKMAK DEĞİLDİ İYİLEŞİNCE DOĞAYA SALACAKTIM DİĞER GÖZÜNDEKİ İLTİHABI KENDİSİ CIKARMŞ YİNE GÖZÜ AKMIŞTI BİZ TABİ GÖZÜNÜN AKTIĞINI BİLMİYORDUK KUŞÇUYA SORDUK KÖR OLMUŞ İKİ GÖZÜDE BAKACAK HALDE DEĞİLİM AİLMDE İZİN VERMİYOR SABAH ÇIKIP GEÇ GELİYORUM EVE BU KUŞU NAPACAM BIRAKIRSAM VİCDAN AZABI ÇEKECEM NE YAPMALIYIM AMACIM ONU İYİLEŞTİRİP HEMEN DOĞAYA SALMAKTI
İKİ AY EVVEL SİTEMİZDE KEDİNİN ELİNDEN BİR YABANİ GÜVERCİN ALDIK GÖZLERİ İLTİHAPLAŞMIŞTI VE İLTİHABI ÇOK KURUYDU GÖZÜNE ZARAR GELMESİN YUMUŞASIN SİYE GÖZ MERHEMİ SÜRDÜK ÇOK KEZ Bİ SABAH UYANDIKKİ KUŞ BİR GÖZÜNDEKİ İLTİHABI ÇIKARMIŞTI AYAK TIRNAKLARIYLA GÖZÜ AKMIŞTI DİĞER GÖZÜDE İYİLEŞENE KADAR BAKIP SALACAKTIM AMACIM BAKMAK DEĞİLDİ İYİLEŞİNCE DOĞAYA SALACAKTIM DİĞER GÖZÜNDEKİ İLTİHABI KENDİSİ CIKARMŞ YİNE GÖZÜ AKMIŞTI BİZ TABİ GÖZÜNÜN AKTIĞINI BİLMİYORDUK KUŞÇUYA SORDUK KÖR OLMUŞ İKİ GÖZÜDE BAKACAK HALDE DEĞİLİM AİLMDE İZİN VERMİYOR SABAH ÇIKIP GEÇ GELİYORUM EVE BU KUŞU NAPACAM BIRAKIRSAM VİCDAN AZABI ÇEKECEM NE YAPMALIYIM AMACIM ONU İYİLEŞTİRİP HEMEN DOĞAYA SALMAKTI
Bu tür yaralı ve hasta hayvanları buldugunuzda bu merkezlerle iletişime geçin,Hemen hemen bütün illerin
"Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi" var. Bulunduğunuz ilinkiyle iletişime geçebilirsiniz
Büyük ihtimalle kuşun gözü enfeksiyondan kapanmış ve tüm gözünü kaplamış. Enfeksiyon olan yer patlayınca sarı bir sıvı akıyor enfeksiyon gözü eritiyor konu sahibi o yüzden gözü aktı demiştir. Ben de kedilerden biliyorum erken farkedilince antibiyotikli göz damlası çayla silmek vs işe yarıyor ama geç olursa veteriner de enfeksiyonu temizleyip bazen gözü alıp dikiş atıyorGözü aktı ne demek anlamadım