• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve Agda Servisi Hizmeti Alan Var mı?

rmysyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
232
154
323
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde ağda tekniklerine bakmak için nette dolaşırken evde ağda servisi veren bir site dikkatimi çekti, içinizde bu hizmetten faydalanan kimse var mı?
Güvenilir mi?
Referans bulursam faydalanmak istiyorum.

İşten gelip kuaförde ağda sırası beklemekten, yapış yapış haldeyken kıyafetimi giyip o halde eve yürümekten ve kaybolan onca zamandan gına geldi.

Hormonal sorunlarımdan dolayı epilasyondan kalıcı bir çözüm de bulamadım.

Var mı o siteden evine ağdacı çağıran?

Cevap verilmemesinden anlaşılan, buradan kimse bu hizmeti almamış, neyse ben ilk olayım bari :110:
Ters birşey olmazsa bu deneyimimi size yazarım hanımlar.

Nihayet bu ay bu servisten faydalandim ve memnun kaldim, korkulacak birşey yokmuş. Yıllarca boşa kuyruk beklemisim ağda salonlarinda :KK33:

Yalnız gelen hanım artık yalnızca Avrupa yakasına hizmet vercekmiş, annem de bu hizmetten faydalansin istemiştim artık mümkün değilmiş.

Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde ağda tekniklerine bakmak için nette dolaşırken evde ağda servisi veren bir site dikkatimi çekti, içinizde bu hizmetten faydalanan kimse var mı?
Güvenilir mi?
Referans bulursam faydalanmak istiyorum.

İşten gelip kuaförde ağda sırası beklemekten, yapış yapış haldeyken kıyafetimi giyip o halde eve yürümekten ve kaybolan onca zamandan gına geldi.

Hormonal sorunlarımdan dolayı epilasyondan kalıcı bir çözüm de bulamadım.

Var mı o siteden evine ağdacı ça
Merhaba, İstanbul'da istiyorsan Oya Hanım var. Gerçekten çok temiz, titiz ve hızlı biri. Normalde konuşkan sanırım ama pandemiden dolayı çok konuşmama taraftarıymış. Melo App'de ağda hizmetlerinde İstanbul, Kadıköy bölgesinde çıkıyor ben de oradan buldum. İsteklere dönüyor hemen.

Back