How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evden yapabileceğim işler

Chyperus

𝓜𝓲𝔂𝓪𝓿
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
156
83
18
Merhaba arkadaşlar, 4 aylık evliyim. Daha önce bu şehire hiç gelmedim. Henüz tam olarak alışamadım da. Sürekli evdeyim ve ev işleri bitince de sürekli TV izleyip bir şeyler yiyorum. Canım sıkıldıkça buzdolabını karıştırıyorum. Kilo almaya başladım ve engel olamıyorum. Evden yapabileceğim, zihnimi oyalayabilecek işler var mı? Biraz araştırdım ama paketleme işleri için genelde dolandırıcı deniliyor. Sizin var mı yaptığınız ya da etrafınızda evden iş yapanlar?

şehirde yeni olduğunuz için çocuk, bebek bakımı konusunda çevre edinememişsinizdir diye düşünüyorum. ben sizin yerinizde olsam napardım diye düşündüm. armut'u açardım mesela. olduğum şehirde ne gibi istekler var bakardım. elim hangisine yatkınsa hangisini becerebileceksem ona teklif verirdim en ucuz şekilde, yaptıkça zaten fiyatı arttırırsınız diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar, 4 aylık evliyim. Daha önce bu şehire hiç gelmedim. Henüz tam olarak alışamadım da. Sürekli evdeyim ve ev işleri bitince de sürekli TV izleyip bir şeyler yiyorum. Canım sıkıldıkça buzdolabını karıştırıyorum. Kilo almaya başladım ve engel olamıyorum. Evden yapabileceğim, zihnimi oyalayabilecek işler var mı? Biraz araştırdım ama paketleme işleri için genelde dolandırıcı deniliyor. Sizin var mı yaptığınız ya da etrafınızda evden iş yapanlar?
Merhaba canım ben instagramdan evden komisyonlu satış yapıyorum hediyelik sayfam var. Vefat etmiş kişileri ya da hic resmi olmayan kişileri birlestirip unutulmaz hediyeler veriyoruz. Kişiye özel tasarım olarak yapılan harika ürünlerimiz var elimde ürün kaldı derdin yok satısım olursa kar ın olur satış yapamazsan birsey kaybetmezsin bakmak istersen instagram adresim …

Son düzenleyen: Moderatör:
Makale yazabilirsin. Çok zevkli oluyor

Back