• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden Yapabileceğim İş Arıyorum

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
318
35
Sakarya
Merhaba kızlar, gündüzleri çalışıyorum, akşamları evde yapabileceğim ek işler arıyorum. Bana fikir verebilecek veya iş verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Sakaryada yaşıyorum.

Yalnız avon amway oriflame gibi işlere giriştim ancak çalıştığım yerde yapan çok var o yüzden istemiyorum onu da belirteyim dedim cevapları bekliyorum

Sakarya'daki olanakları bilmiyorum. İstanbul'da evlere iş tarzı şeyler oluyormuş. Şahsen hiç yapmadım, nasıl oluyor, ne kadar para kazanılabilir, bilmiyorum. Evde mandal montajı, kalem montajı, boncuk işi, kurdela işi, mum işi, kına paketleme tarzı şeylerden bahsediyorum. Sakarya için de benzer bir olanak var mı diye bakabilirsiniz

Sakarya'daki olanakları bilmiyorum. İstanbul'da evlere iş tarzı şeyler oluyormuş. Şahsen hiç yapmadım, nasıl oluyor, ne kadar para kazanılabilir, bilmiyorum. Evde mandal montajı, kalem montajı, boncuk işi, kurdela işi, mum işi, kına paketleme tarzı şeylerden bahsediyorum. Sakarya için de benzer bir olanak var mı diye bakabilirsiniz
Evet aynen, aradığım o tarz işlerden.
Araştırdım ama bişeye varamadım. İstanbulda daha kolay bulmak :( yine de cevap bekliyorum

Modayla ilgiliyseniz. Makale yazıp satabilirsiniz. Sadece moda olması gerekmiyor tabi, ticari yazılar, sağlık vs.. internet üzerinden para kazanacaksınız.

Orada yaşayan bir tanıdığım var. Ona bir sorarım evlere iş tarzı bir şeyle ilgili bilgisi varsa size de söylerim

gayet makbul bir cevap olmuş.

Back