Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, gündüzleri çalışıyorum, akşamları evde yapabileceğim ek işler arıyorum. Bana fikir verebilecek veya iş verebilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Sakaryada yaşıyorum.
Sakarya'daki olanakları bilmiyorum. İstanbul'da evlere iş tarzı şeyler oluyormuş. Şahsen hiç yapmadım, nasıl oluyor, ne kadar para kazanılabilir, bilmiyorum. Evde mandal montajı, kalem montajı, boncuk işi, kurdela işi, mum işi, kına paketleme tarzı şeylerden bahsediyorum. Sakarya için de benzer bir olanak var mı diye bakabilirsiniz
Sakarya'daki olanakları bilmiyorum. İstanbul'da evlere iş tarzı şeyler oluyormuş. Şahsen hiç yapmadım, nasıl oluyor, ne kadar para kazanılabilir, bilmiyorum. Evde mandal montajı, kalem montajı, boncuk işi, kurdela işi, mum işi, kına paketleme tarzı şeylerden bahsediyorum. Sakarya için de benzer bir olanak var mı diye bakabilirsiniz
Modayla ilgiliyseniz. Makale yazıp satabilirsiniz. Sadece moda olması gerekmiyor tabi, ticari yazılar, sağlık vs.. internet üzerinden para kazanacaksınız.