Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evden ve ek is olarak cevresiyle iyi para kazanmak isteyen hanimlar buraya
merhaba hanimlar ben bir sirkette calisiyorum turizm uzerine bizim isimiz bu sektorde bir numara sayilabiliriz 5 tane 5 yildizli otelimiz var ve bu otellerin 3 u termal yalova kusadasi bodrum kutahya ve balikesirdedir biz bu otellere gunu birlik ucretsiz yeme icme dahil tanitim turlari duzenliyoruz orn ben komsularima veya gittigim sohbetlerde vs. insanlara bir gezi oldugunu tamamen ucretsiz oldugunu sabah gidip aksam donecegimizi bu turlarin tanitim ve reklam amacli olduğunu bu tura katilan ailelerede 4 gunluk bir tatil cekilisi yapildigini anlatiyorum turlara aile olarak kabul ediyoruz ve otellerimiz her kesime hitap ediyor ozellikle termal olan otellerimiz mutasip aileler icin yapilmistir biz turu ayarliyoruz sirketten kisi sayisina gore arac istiyoruz ve turu yalovaya goturuyoruz yalovadaki tesislerimizde ise tanitim yapiliyor ve cuzi rakamlara tapulu devre tatil satisi yapiliyor devre tatil ise bilmeyenler icin soyluyorum devremulkun bir benzeridir odeme seklimizde giden turlardan olan satislara satis basi yani 10 aaile gotursun 3 u almak istedi her biri icin ayri ayri 300 ile 500 lira arasi para veriyorlar ilgilenen arkadaslar istanbul bursa tekirdag corlu edirne izmit yalovaya yakin tum bolgelerden arkadaslarla calisabiliriz bana mesaj atabilirsiniz
Hanimlar kimsede ses yok valla ben bayilik alır almaz burda evden çalışmak isteyipte is bulamayan cok arkadaş olduğunu bildigim icin size yazdım is gözünüzü korkutmasın cok basit gerçekten ve ben 5,5aydir bu sırketteyim para konusunda hiç sıkıntı yaşamadım cok sukur
Gittiğim turdan hatırlıyorum, yeteeeeeerrrrr yakamdan düşün, ucuz etin yahnisi misali bedava diye bu kadarda tatilin içine edilmez ki diye bağırasım gelmişti.
Aslına bakarsanız bir yönden haklısınız ama bizde referans olayına önem verildiği icin hard satış psikolojisi uygulanmıyor tabiki öncelikle birgununuzu ayırıp bu turlardan birine katılıp ortamı tartmalisiniz kararınızı ondan sonra vermelisiniz bence