- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
Evlere iş veren yerler var. Oralara haber bırakın. Boncuk işleme isleri,dügme dikme vs...
Evde ahşap boyama yapıp satabilirsiniz. Kişiye özel yaparsanız daha çok ilgi görüyor. Veronika'nın mutfağı falan yazıyorlar tepsilere,saatlere. Geçen sene bir arkadaşıma hediye için tepsi sormuştum 150 tl demişlerdi.
En iyisi instagram. İyi bir takipçi seviyesine ulaşırsanız iyi sipariş alırsınız. Epey aktif olmanız lazım ama. Siz çalışırken biri sürekli bu işle ilgilenmeli. Reklam yapmalı. Bu tür hesaplar birbirlerinin reklamını yapıyor,iyi bağlantı kurmalısınız.Bu süper fikir, kişiye özel kanaviçe tablolar da yapiyorum aslinda ama reklam yapamiyorum çok insana nasil ulaşabilirim bilmiyorum. Teşekkür ederim
evde ütü yaparak para kazanan arkadaşım vardı. oturdukları sitede çalışan hanımların ütülerini yapıyordu. bu da olabilir belki.
Birini bulsam kendi ütülerimi yaptiricam
Daha boyle el emegi biseyler olmali
benim burda kadınlar dantel vs. örerek para kazanıyor valla en son bı kadından çeyizime 50 tl ye boncuktan yapılmış örtüler aldım çok güzel, dantel vs. yeteneğiniz varsa iğne oyası falan yapabilirsiniz çok kolayda satarsınız dükkanlara vesayre.
hahahahaha benden bu kadar o zaman aklıma başka fikir gelirse yazarım
Sabun yapabilirsiniz :) birsuru hesap var instagramda.
Once bi kac deneme yapin susleyin pusleyin
sayfaniza koyun
sonra bu tarz hesaplari takip eden kisileri takip etmeye baslayn
bazi sayfasi cok sayfalara yorum olarak sayfanizi birakin
cekilis yapin
Piyasa arastirmasi yapin herkesten fiyat alin ve altina satin
su an tasarimlarimi sattigim 2500 takipcili bi hesabim var. Umarim yardimci olmusumdur sevgiler
Bence bir arastirin. Tanesini 3.5 dan filan satiyorlar ama harika urunler cikiyor instagramda #sabun diye aratirsaniz gorursunuz :) baska sorunuz olursa seve seve yardimci olurum :)Çok teşekkür ederim cevabiniz icin, özellikle çekiliş fikri çok iyi olur sanirim. Sabun için malzeme vs araştırayim çünkü o konuda hiç bilgim yok, tekrar teşekkürler
Bence bir arastirin. Tanesini 3.5 dan filan satiyorlar ama harika urunler cikiyor instagramda #sabun diye aratirsaniz gorursunuz :) baska sorunuz olursa seve seve yardimci olurum :)
Sabun yapabilirsiniz :) birsuru hesap var instagramda.
Once bi kac deneme yapin susleyin pusleyin
sayfaniza koyun
sonra bu tarz hesaplari takip eden kisileri takip etmeye baslayn
bazi sayfasi cok sayfalara yorum olarak sayfanizi birakin
cekilis yapin
Piyasa arastirmasi yapin herkesten fiyat alin ve altina satin
su an tasarimlarimi sattigim 2500 takipcili bi hesabim var. Umarim yardimci olmusumdur sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?