Evden Ne İş Yapabilirim?

Babylicious

İf You Were Melody Which One You Would Be
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.142
2.838
31
Kızlar malumunuz 6 aylık hamileyim ve yeni bir işe başlama şansım yok.. normalde eşimin şirketi var ve orada çalışıyordum ama artık sıkıldım para almadan çalışmak ve benim seviyemin altında işler yapmak moralimi bozuyor.. başka şirkette çalışmamı istemiyor fakat bende bu işi yapmak istemiyorum aynı zamanda hamileyim şu an zaten çalışamam..

Ben siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum ingilizcem ana dilim gibi günlük yaşamda kullanıyorum eşim yabancı olduğu için.. 2 dil daha öğrendim ama unuttum sayılır okul bittikten sonra sadece dinlediklerimi anlayabiliyorum.. uzun süredir sosyal medya ve satış uzmanı olarak çalıştım.. pazarlama konusunda da iki yıllık tecrübem var.. bilgisayarı zaten herkes biliyor office falan malum aynı zamanda kendimi photoshop alanında geliştirdim design vs yapabiliyorum..

şimdi bu bilgilere dayanarak bana birkaç iş alanında öneride bulunabilir misiniz? hamile olduğum dönemde ve sonrasında çalışabileceğim freelance bir iş ne yapabilirim sizce önerilerinizi bekliyorum..

çocuklara ingilizce matematik dersi falan mı versem o konuda başarılı olabilirim ama haklı olarak hiçbir aile eve göndermez bende gidemem belki eşimin işyerine gelebilirler 1 odayı dekore edebiliriz..

yada ofis olması pek güven vermez mi siz ne dersiniz?

Bence evden iş yapmak seni kesmez. Bebek doğsun biraz ele avuca gelsin sen de kurumsal bi firmada çalışmaya başla. Kendine uygun seni tatmin edecek bi işi anca dışarda bulabilirsin.

Bence evden iş yapmak seni kesmez. Bebek doğsun biraz ele avuca gelsin sen de kurumsal bi firmada çalışmaya başla. Kendine uygun seni tatmin edecek bi işi anca dışarda bulabilirsin.

yok zaten uzun süreli çalışamam evden ama en azından bebek 4 5aylık olana kadar kendım bakmamı öneriyorlar yani su 7 8 ay boyunca evden takip edebileceğim bişeyler olabilir diye düşündüm..

Mezun olduğunuz bölüm evden çalışmaya ne yazık ki uygun değil. Photoshop becerilerinizi kullanarak ve geliştirerek freelance işler bulabilirsiniz, bunun için uzmankirala, freelancer.com ve bionluk gibi sitelerde birer hesap açmanız yeterli. Fakat rekabetin yüksek olduğunu unutmayın. Eğer bulabilirseniz freelance çalışan bir web yazılımcısı bulup ortak iş alarak site tasarımlarını yapmaya talip olabilirsiniz.

Edebiyat geçmişiniz veya tercüme eğitiminiz yoksa uzun soluklu tercümeler yapmanız mümkün değil, fakat kontrat, sözleşme, kısa evrak gibi daha word-to-word tercüme işleri de yapabilirsiniz. Bunun için yine uzmankirala, freelancer gibi sitelerde iş kovalayabileceğiniz gibi, Facebook'taki Çeviri İlanları sayfasında yapılan duyurulara takip edebilir, sahibinden.com hizmetler sayfasında duyuru yapabilir, birkaç az profesyonel duran tercüme bürosuna başvuru yapabilirsiniz.

Sosyal medya ve pazarlama alanındaki tecrübenizi kullanarak, sosyal medya uzmanı iş ilanlarına başvurabilirsiniz.

Dropshipping yaparak alıp satmaktan keyif alacağınız ürünler bulup, bunları N11, Gittigidiyor gibi sitelerde satarak ufak çaplı bir ticaret işine girebilirsiniz.

Evden çalışmak isteyen herkes bunları okumalı aslında.

Mezun olduğunuz bölüm evden çalışmaya ne yazık ki uygun değil. Photoshop becerilerinizi kullanarak ve geliştirerek freelance işler bulabilirsiniz, bunun için uzmankirala, freelancer.com ve bionluk gibi sitelerde birer hesap açmanız yeterli. Fakat rekabetin yüksek olduğunu unutmayın. Eğer bulabilirseniz freelance çalışan bir web yazılımcısı bulup ortak iş alarak site tasarımlarını yapmaya talip olabilirsiniz.

Edebiyat geçmişiniz veya tercüme eğitiminiz yoksa uzun soluklu tercümeler yapmanız mümkün değil, fakat kontrat, sözleşme, kısa evrak gibi daha word-to-word tercüme işleri de yapabilirsiniz. Bunun için yine uzmankirala, freelancer gibi sitelerde iş kovalayabileceğiniz gibi, Facebook'taki Çeviri İlanları sayfasında yapılan duyurulara takip edebilir, sahibinden.com hizmetler sayfasında duyuru yapabilir, birkaç az profesyonel duran tercüme bürosuna başvuru yapabilirsiniz.

Sosyal medya ve pazarlama alanındaki tecrübenizi kullanarak, sosyal medya uzmanı iş ilanlarına başvurabilirsiniz.

Dropshipping yaparak alıp satmaktan keyif alacağınız ürünler bulup, bunları N11, Gittigidiyor gibi sitelerde satarak ufak çaplı bir ticaret işine girebilirsiniz.

eşim zaten yazılım uzmanı ama onla çalışmak ölüm gibi.. kendi isteği olmazsa hiçbir iş mükemmel değil herşeyi 2 3 defa yapmam gerekiyor buda kendisini öldürme hissi uyandırıyor :)

malesef tercüme yaptım ama sözlü olarak ve bazı website küçük çaplı işler yaptım.

internet üzerinden alım satım konusunda zaten uzun süreli tecrübeliyim kendi markamı yaratıp ürünün pazarlama dağıtım ve sosyal medya işleriyle ilgilendim.. ama bu iş geniş çaplı olduğu için en az 2 kişi gerekli ve düzenli çalışmam gerekiyor..

Aynı sorun bendede var 7 yıldır aralıksız çalıştım öyle alışmışım ki o tempoya şimdi bayram tatilinde bile sıkılmışken doğum izninde ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. :KK43:

Aynı sorun bendede var 7 yıldır aralıksız çalıştım öyle alışmışım ki o tempoya şimdi bayram tatilinde bile sıkılmışken doğum izninde ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. :KK43:

aynen benimde öyle.. üniversiteye başladığım yıldan beri hem part time hem full time olarak uzun süre çalıştım.. hala çalışıyorum ama hamilelikten dolayı evde yapabileceğim çok zamanımı almayacak işler bulmaya çalışıyorum

aynen benimde öyle.. üniversiteye başladığım yıldan beri hem part time hem full time olarak uzun süre çalıştım.. hala çalışıyorum ama hamilelikten dolayı evde yapabileceğim çok zamanımı almayacak işler bulmaya çalışıyorum
Bende konuyu takipteyim bakalım öneriler gelecek mi? İnsan kendini işe yaramaz gibi hissediyor ya maddi sorun olmasada bu boşluk hissi çok kötü

Bende konuyu takipteyim bakalım öneriler gelecek mi? İnsan kendini işe yaramaz gibi hissediyor ya maddi sorun olmasada bu boşluk hissi çok kötü

kurs falanda bakıyorum aynı zamanda haftada 2 3 gün olur sende düşünebilirsin ama muhtemelen bebek doğuncaya kadar gidebiliriz..

X