• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden is

xruyax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.041
504
133
İstanbul
kizlar bende baaydır bu bölümü takip ediyorum ama sanırım kimse elle tutlur birsey bulamıyor
bende bulamadım malesef oyüzden kenara attigim paradan kullanıp hobi ürünleriyle bişiler tasarlayarak satmak istiyorum düğün nişan kına söz için nikah şekeri gibi seyler degil
özel tepsiler olabilir gelin damat bardakları veya ne bileyim hatta lohusa tacları bile olabilir
nasil fikir sizce ?

ben yaklaşık 3.5 yıldır net uzerinden çocuk giyim yapıyorum. 4 aydır da LR iş ortağıyım açıkçası küçücük bir sermaye ile bu kadar ilerleyeceğimi düşünmemiştim. isterseniz iletişime geçebilirsiniz.

ben yaklaşık 3.5 yıldır net uzerinden çocuk giyim yapıyorum. 4 aydır da LR iş ortağıyım açıkçası küçücük bir sermaye ile bu kadar ilerleyeceğimi düşünmemiştim. isterseniz iletişime geçebilirsiniz.
tam olarak nasil yapiyorsunuz kendinizmi tasarlayip satiyorsunuz yoksa hazir ürün mü satiyorsunuz

çocuk giyim hazır giyimdi . lr ise 30 yıllık alman firması derma kozmetik urunleri mevcut. iş ortaklığı ile hem satışını yapıp %40 kar elde ediyorum hem ekibimi kurup prim kazanıyorum. ilk ay seiko saat odulu kazandım. bu ayda tabletim gelecek. siz bir şeyler yaptıkça sizi ödüllere boğan bir oluşum.

Back