- 30 Ağustos 2024
- 62
- 27
- 28
- Konu Sahibi Ebrurumeysa
Eşimin bitmeyen borçları üstümde psikolojik baskısı kısıtlı para vermesi iki gün önce bişe söyledim bi konuda sen çok muhalefetsin bu evin erkeği benim ben annemi aradım o anasını aradı ailesi beni yalancılıkla oğlum seni dövüyosa sen ne yapmışsındır diyen insanlar o gün üstüme yürüdü beni dövünce bende onu ittim dövdüm beni sürekli sen görecen diye tehdit ediyo bende beş yıldır sabrettim bugun evden çıktım şuan otobüsteyim istanbula gidiyorum numaramı değiştim bi kızım var eşim asker personel o işteyken çıktım evden kişisel eşyalarımı aldım bana diyo kızı bırak sen nere gidersen git diyo benim şuan kalbim çok kötü buruk karmaşık duygular dayım nolur bana mesajınızla bile destek olurmsnz daha yazmadığım şeyler var kendim güvenlik görevlisiym online halk eğitim den aldığım 30 belgem var c sınıfı ehliyetim var hayatımı geçindirebilirmiyim kardeşim İstanbul'da bakanlıkta koruma onun yanına gidiyorum İstanbul'da iş bulablrmym hepinize teşekkürler karışık yazmış olabilirim çünkü çok kötüyüm ağlayarak yazıyorum