- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
Kızlar merhaba. Ben calısıyorum bir şirkette. Ama evde ek iş te yapmak istiyorum. Bunun için vergi dairesiini aradım e devlet üzerinden interaktif vergi sisteminden basvuru yapabileceğim söylendi. Esnaf muafiyet belgesimi ne alcakmısız. Ben basvufdum tabi. Kadın dediki daha önce recel bez bebek yapımı içim verdik ama nikah mevlüt bebek sekeri için vermedik . Siz basvurun kabul edilirse yaparsınız dedi. Bende oglum dogdugunda yaptıgım şeyin fotografınıda koydum gönderdim. Trendyol hepsiburada gibi sitelerde magza acıp gelen siparis dogrultusunda hazırlayıp göndermek istiyorum.
Vergi dairesindeki bayan bürüt 30.000 tl online satısı aşmaması lazım dedi zaten yapamam o kadar. Sanırım vergi vercekmisim. İnternettede arastırdım vergiden muaf olcakmısım. Aslında vergimi vereyim usullerine uyun olsun die zaten vergi dairesine basvurdum.
Asıl sorum ; iş yerinde sorun yaratırmı bu durum.
Bir de bu iş tutar mı sizce.
Vergi dairesindeki bayan bürüt 30.000 tl online satısı aşmaması lazım dedi zaten yapamam o kadar. Sanırım vergi vercekmisim. İnternettede arastırdım vergiden muaf olcakmısım. Aslında vergimi vereyim usullerine uyun olsun die zaten vergi dairesine basvurdum.
Asıl sorum ; iş yerinde sorun yaratırmı bu durum.
Bir de bu iş tutar mı sizce.