• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden Çalışılabilecek İşler (Home Office)

xzeynep92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
4
0
1
32
İstanbul
Hanımlar merhaba,

Yeni üyeyim. Yaklaşık olarak 7 yıldır özel sektörde görev yapıyorum.
Anneannemin sağlık sorunları mevcut, bakım konusunda annemin desteğe ihtiyacı var. Kendisi de rahatsız olduğu için istediği şekilde ilgilenemiyor. Hem bu desteği sağlamam lazım, hem de para kazanmam. Home office tarzı bir şeyler yapabilir miyim diye düşündüm, çünkü evde olursam bir elim hep üzerlerinde olacak, hem de para kazanabileceğim. Araştırdığımda karşıma çıkanlar genelde grafik, yazılım vs. üzerine. Bu konularda bilgi sahibi değilim, farklı alanlarda bulabilir miyim?

Home office çalışan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Nasıl bulunur ya da ne yapılır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Olabilir, daha önce muhasebecilik yaptım fakat araştırdığımda hep grafik, yazılım tarzı iş ilanları çıktı karşıma. Yapabileceğim işleri nereden bulabilirim bilmiyorum.
Bir arkadaşım demiştiki dosyaları veriyorlar evden giriş yapıyorum yemrkte becerekli isen ev yemekleri trend şu an veya kokulu taş vs yapımı

Bir arkadaşım demiştiki dosyaları veriyorlar evden giriş yapıyorum yemrkte becerekli isen ev yemekleri trend şu an veya kokulu taş vs yapımı
Peki arkadaşınız nasıl bulmuş acaba öyle ilanlar olan bir site mi var? Yemek yapabiliyorum ama ben daha çok bilgisayar başında çalışabileceğim bir iş arıyorum.

Yapıp instegramdan sayfa kurdular kuzenim desinatörlük kursuna gitmişti sonra evden koltuk deseni yapıp satıyordu bir firmaya baglıydı onuda araştırabilirsin

Sitelerine bakmanızı öneririm. Ek iş yapmak isteyenler için imkanlar sadece yazılım sektörü ile sınırlı değil.

Çeşitli siteler için makale yazarlığı da yapabilirsiniz, icerik de üretebilirsiniz.

Doğrudan satış zaten çok bilinen bir yöntem.

İngilizceniz varsa özel ders verebilir, yabancı makale sitelerine makaleler satabilir veya çeviri yapabilirsiniz. Çeviri deyince sadece kitap çevirisi anlamayın. Dizilerden tutun da, çeşitli makalelere kadar her şeyi çevrilmesi için insanlar istihdam edilmekte günümüzde.

İngilizceniz varsa, şu sitede yazılan web sitelerine de bir bakın derim:

https://ceotudent.com/dolar-ve-euro-ile-gelir-elde-edebileceginiz-12-freelance-is-sitesi

Bunların haricinde,

Yemekleriniz güzelse, çevrenizden birileriyle anlaşıp evden yemek servisi yapabilirsiniz. Siz yemekleri yaparsınız, onlar da gelir alır sizin evden. Çalışan anneler için bulunmaz nimet olabilir bu iş.

Ayrıca evde mum, bez bebek vb. gibi el işi ürünleri yaparak da para kazanan çok insan var. Bunu da değerlendirebilirsiniz.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Hanımlar merhaba,

Yeni üyeyim. Yaklaşık olarak 7 yıldır özel sektörde görev yapıyorum.
Anneannemin sağlık sorunları mevcut, bakım konusunda annemin desteğe ihtiyacı var. Kendisi de rahatsız olduğu için istediği şekilde ilgilenemiyor. Hem bu desteği sağlamam lazım, hem de para kazanmam. Home office tarzı bir şeyler yapabilir miyim diye düşündüm, çünkü evde olursam bir elim hep üzerlerinde olacak, hem de para kazanabileceğim. Araştırdığımda karşıma çıkanlar genelde grafik, yazılım vs. üzerine. Bu konularda bilgi sahibi değilim, farklı alanlarda bulabilir miyim?

Home office çalışan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Nasıl bulunur ya da ne yapılır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evde ek bir iş arıyorsanız yardım edebilirim

Back