Evden bilgisayarda 2 saat çalışma

ozgoroz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
196
4
68
İstanbul
Slm arkadaşlar nette dolaşırken Kariyer Grup'un Çağlar Network ek iş fırsatı Evden bilgisayarda 2 saat çalışma imkanı diye bir siteye rastladım.Siteyi araştırdım ve işe hemen başlamak için 30 tl bir ücret talep ediliyor ve işe başlıyabiliyorsun bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan varmı acaba lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız..

bu tür şeyler genellikle birkaç kişinin çok büyük paralar kazandığı tuzaklar..

evet bende o yüzden araştırmak istedim çünkü 30 tl ücret istemeleri beni biraz düşündürdü açıkçası o yüzden bu işi yapmış olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşabilrlermi..

arkadaşım ben aldandım o işe girdim . tavsiye etmiyorum hikaye hep bir ayda 1 tl kazandım o kadar diim.tabi üye olmak için alışveriş yapmak zorunda kaldım senin dediğin ücretide yatırdım ortaya koyduğum 200 tl kazan 1 tl eksi 199 da kaldım yani..deneyimlerim bunlar malesef kesinlikle önermiyorum kanmasın kimse bu tuzaklara zamanınızı ve paranızı kaptırmayın ben kandım kaptırdım kimse kanmasın

arkadaşlar merhaba. ersağ networking çok kazandırıyor. üyelik ücreti yok. ev temizlik ve kozmetik ürünleri var. tamamen bitkisel. ürünleri doktorlar bile tavsiye ediyor. mükemmel etkili ürünleri var. örneğin yağ çözücüsü aynı zamanda el losyonu. duşjeli peeling etkili ve küveti de temizliyor. masaj kremi ağrı kesici. bulaşık deterjanı yanıklara iyi geliyor. tüy azaltıcısı % 70 azaltıyor. vs vs...ürünlerin karlılık oranı yüksek ve her siparişte 4-5 ürün hediye geliyor. ürünler yerli...
üye olmak isteyen ya da ürünleri kullanmak isteyeler lütfen benimle iletişime geçsin...

Bir ayda 1 tl mi çok komik gerçekten bide 500-1000 arası kazanç diyolar pes yani nediyim arkadaşım geçmiş olsun valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…