• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evdeki nişanım

mmonogiasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
10
0
36
İstanbul
Herkese merhaba

Öncelikle mutlu bir beraberliğe adım attığımız şu günlerde hepimize sevdiceğimizle bir ömür mutluluk diliyorum :) Amin amin kızlar :))) Kızlar benim nişanım evde olacak.
(İsteme söz nişan hepsi birarada olacak) Elbise için bir türlü karar veremedim. Açılan konuları da sabahtan beri ara ara girip okudum. Fakat kafam daha da fazla karıştı. Benim kafama şu takılıyor öyle kabarık bi elbise giymeyeceğim evde olacağından ama önce beni isteyecekler kahve falan tutucam abiye giysem abes durmaz mı? Daha mı sade olmalıyım. Nasıl birşey giymeliyim lütfen fikir ve deneyimlerinizi benimle paylaşın olur mu? Hepinize sevgilerrrr

ALLahım mutlulugunu daim etsin canım. şimdi çok mutlusundur eminim bende yaşadım bunları çok güzel duygular. elbisene gelince neden abiye abes olsunki sade bi abiyeyse olur canım hemde çok güzel olur. dikkat et aman nazar alma:nazar::nazar::nazar:

Öncelikle Allah hayırlı etsin canım.Kabarık tercih etmemen güzel bir tercih.Nişan olacağı için şık sade abiyeleri tercih edebilirsin.Ne renk düşünüyorsun peki?

canım bu yılın modası hardal sarısı ama bana sorarsan nar cicegi rengini seç. acele etme o gecenin en özel kızı sen olcaksın güzel olmalısın tatlım :)

ayy sağol tatlım valla çok heyecanlıyım ne giycem bilmiyorum bide erkek arkadaşımla boylarımız aynı gibi topuksuz bişey giysem abes mi olur ondan uzun olmak istemiyorum:SS

ayy sağol tatlım valla çok heyecanlıyım ne giycem bilmiyorum bide erkek arkadaşımla boylarımız aynı gibi topuksuz bişey giysem abes mi olur ondan uzun olmak istemiyorum:SS

ay canım aynı sorun bendede vardı:) benimde nişanlımla boylarım aynı sayılır. bende hep sıkıntı yaptım kendime uzun olamak istemiyorum die aman salla gitsin:) mutluluguna bak tatlım. ben hafif topuk olur ya öyle bi ayakkabı giymiştim. genelde ayakkabının modeline degil topuguna baktım nişanlımla aynı boy olunca böle oluyo:):)

Herkese merhaba

Öncelikle mutlu bir beraberliğe adım attığımız şu günlerde hepimize sevdiceğimizle bir ömür mutluluk diliyorum :) Amin amin kızlar :))) Kızlar benim nişanım evde olacak.
(İsteme söz nişan hepsi birarada olacak) Elbise için bir türlü karar veremedim. Açılan konuları da sabahtan beri ara ara girip okudum. Fakat kafam daha da fazla karıştı. Benim kafama şu takılıyor öyle kabarık bi elbise giymeyeceğim evde olacağından ama önce beni isteyecekler kahve falan tutucam abiye giysem abes durmaz mı? Daha mı sade olmalıyım. Nasıl birşey giymeliyim lütfen fikir ve deneyimlerinizi benimle paylaşın olur mu? Hepinize sevgilerrrr

benimde nişanım senin bahsettiğin gibi oldu dilersen fotolarıma bakabilirsin fikir sahibi olman açısından 9. ve 10 . sayfada fotolar http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-tepsisi/481948-nisanlaniyorum-kizlar.html

ayy beni anlayan biri çıktı şükür herkes saçmalama ne olcak diyo tabi onların öyle bi derdi yok :)))

al bendende okadar canım ya:) dedigin gibi onların öle bi derdi yok tabi. ben o kısa topukluyla bile resim felan çekilmek için yan yana durunca dizimi hafif kırardım kimse hissetmeden :) bölece aramızdaki boy farkını kapatırdım. saçma gelcek ama işe yarıyo dene istersen

al bendende okadar canım ya:) dedigin gibi onların öle bi derdi yok tabi. ben o kısa topukluyla bile resim felan çekilmek için yan yana durunca dizimi hafif kırardım kimse hissetmeden :) bölece aramızdaki boy farkını kapatırdım. saçma gelcek ama işe yarıyo dene istersen

çok teşekkür ederim iyi fikir yapcam kesin;)

biber dolma Allah mutluluğunuzu daim etsin elbisende saçında harika elbisemi uzun istiyorum çünkü düze yakın bi ayakkabı giymem gerek erkek arkadaşımla boyumuz nerdeyse aynı ama saçın seçtiğim elbiseye giderse kesinlikle yaptıracağım bir model

biber dolma Allah mutluluğunuzu daim etsin elbisende saçında harika elbisemi uzun istiyorum çünkü düze yakın bi ayakkabı giymem gerek erkek arkadaşımla boyumuz nerdeyse aynı ama saçın seçtiğim elbiseye giderse kesinlikle yaptıracağım bir model

teşekkür ederim daha iyisiyle sende atlat o günü inşallah...saçımın modeline prenses model diyolar bilgin olsun:34:

kahve dağıtırken abiye elbise komik olur. iki elbise al derim. abiye dediğini yüzükler takılırken giyersin; daha sade, şık bir şeyi de ilk karşılamada ve kahveler dağıtılırken giyersin.

çok güzel şıkır şıkır haff topuklu ayakkabılar var ve hatta babetler , illa yüksek ökçeeli giymek zorunda değilsin ya

kahve dağıtırken abiye elbise komik olur. iki elbise al derim. abiye dediğini yüzükler takılırken giyersin; daha sade, şık bir şeyi de ilk karşılamada ve kahveler dağıtılırken giyersin.

çok güzel şıkır şıkır haff topuklu ayakkabılar var ve hatta babetler , illa yüksek ökçeeli giymek zorunda değilsin ya

Doğru söylüyorsun bende o noktaya takıldım zaten abiyeyle kahve garip geldi bana da

kızlar hemen cvp geldi çok mutlu oldum tşk ikinize de renk model hiç fikrim yok resim varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim

Rica ederim canım.Nişanlınla aynı boyda olman sorun değilki siz birbirinizi sevip beğenmişsiniz çevrendekileri çok takma boşver.Topuksuz değilde hafif topuklu abiye kıyafetine uyacak şık bir ayakkabı olabilir.kıyafet renginde pastel tonlarında nar çiçegi şeker pembesi lila mavi tonlarında olabilir.:21:

Back