• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki küçük böceklerle başım dertte nolur yardm edin

DudununAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
28
700
8
29
Iyi aksmlar arkadslar tuvalettn küçük küçük böcekler cikmaya başladı. Ödüm kopuyor yumurta birakicakta cogalicak die gece uyaninca koridorda ve mutfkta görüyorum. Elimdn geldigi kadaryla öldürüyorm. Ama cok korkuyorm evimi böcekller basack die simdilk yag coz le cikmalarini engelliyorm ama su dokunce yagcozun etkisi geciyor. Kalıcı çözüm bulan var mi

59BCF6A8-6A33-49BB-8212-4F535D491F1D.webp
Evet hamam bocegi ayrica bocek yemini ilk kez duydm nerde satiliyor
Raid ya da detan marka kullanabilirsiniz, böcek yemi diye satılıyor 4lü 6lı paketlerde, yemleri koyduktan sonra 10gün içinde bir daha geri dönmemek üzere ortadan kaybolurlar. Bizde çok işe yaramıştı

Ya kızlar bende evde minik kelebek görüyorum birkaç gündür 5-6 tane görmüşümdür çekirdeğe benziyolar çok rahatsız edici.güve kelebeği diye yazıyor fakat her yeri tüm yiycekleri kontrol ettim hiç bir şey yok dolaplar vs tertemiz.bir fikri olan var mı

Gecen sene cati kati degil fakat en ust kat olan bir daireye tasindim catilar ahsap ise rutubet oluyormus ve kiremit olsun cati ev boslugu olsun bu noktalarda cok bocek oluyormus tabi benim bu konuda o ana kadar bir fikrim yok... isaret parmagimdan buyuk kirkayaktan tutunda hamam bocegine gumus bocegine hangisine hangi ilacla saldiracagimi sasirdim :) fakat hiic pes etmedim once banyomun giderlerine bol bol camasir suyu acici kaynar su doktum tum evi kose bucak sildim camasir suyuyla (her gun sildim )ardindan bir iki gecemi feda ettim sag sol nerede gorsem sprey bocek ilaci sikip oldurdum kenar kose her yere ilac siktim bunlara havalandirma ve daire disi kapida dahil Allah birdaha gostermesin kendilerini birdaha karsilasmadik :) daha sonra bir isimiz dustu dairemizde bizden once oturan kisiyle konusmak durumunda kaldik bize o evde cok bocek var dikkat edin demis boceklerini yeni evinede goturmustur kesin bakarsan bak bakmazsan baskalarina yuva olur :) dusman basina...

Ya kızlar bende evde minik kelebek görüyorum birkaç gündür 5-6 tane görmüşümdür çekirdeğe benziyolar çok rahatsız edici.güve kelebeği diye yazıyor fakat her yeri tüm yiycekleri kontrol ettim hiç bir şey yok dolaplar vs tertemiz.bir fikri olan var mı
Mutfak dolabindaki çekmeceler varya onları çek arkalarindaki boşluğa bak en alta falan. Bişey dusmusse falan olabiliyor. Bende de oluyodu. Tüm bakliyat vs tarzı şeyleri dolaba koyunca bitti şükür. Önünü almazsan çoğalıyor

Mutfak dolabindaki çekmeceler varya onları çek arkalarindaki boşluğa bak en alta falan. Bişey dusmusse falan olabiliyor. Bende de oluyodu. Tüm bakliyat vs tarzı şeyleri dolaba koyunca bitti şükür. Önünü almazsan çoğalıyor
Off çok korkunç.dediğin gibi çekmece arka boşluklara bakayım fakat oralard olsa çekmecede de olmaz mı

Off çok korkunç.dediğin gibi çekmece arka boşluklara bakayım fakat oralard olsa çekmecede de olmaz mı
Onlar baya değişik sinir bozucu bişeyler ya valla hiç tahmin etmediğin bi yerden çıkabiliyor. Antep fıstığı falan koydun mu bi yerlere? Benimki ondan olmuştu bide bulgur

Onlar baya değişik sinir bozucu bişeyler ya valla hiç tahmin etmediğin bi yerden çıkabiliyor. Antep fıstığı falan koydun mu bi yerlere? Benimki ondan olmuştu bide bulgur
Yok ya valla zaten inanılmaz takıntılı birisiyim defalarca aynı yerlere bakıp duruyorum.bende de çok kuru gıda yoktur az az alıyorum kalabalık ve bu tarz bir şeyi önlemek amacıyla ama yine korktugum basıma geldi.bu kaynağı bulamamak da beni çileden çıkartıyor bir de korkuyorum işin komik tarafı eşimin de hiç umrunda değil.baya dert yaptım kendime Allah baska dert vermesin de ciddi anlamda canım sıkıyor.acaba dışardan mı geliyor diye de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Yok ya valla zaten inanılmaz takıntılı birisiyim defalarca aynı yerlere bakıp duruyorum.bende de çok kuru gıda yoktur az az alıyorum kalabalık ve bu tarz bir şeyi önlemek amacıyla ama yine korktugum basıma geldi.bu kaynağı bulamamak da beni çileden çıkartıyor bir de korkuyorum işin komik tarafı eşimin de hiç umrunda değil.baya dert yaptım kendime Allah baska dert vermesin de ciddi anlamda canım sıkıyor.acaba dışardan mı geliyor diye de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Vakit kaybetme bak takıntılı da biriymissin. O kaynağı bulmalisin bence bi şekilde.

aynı durumu yaşadım sonra ne zaman pencere açsam geldiğini farkettim
komşudan geliyormuş
bir de pirinç unu vb. de yapar hani kek, tatlı malzemen varsa

aynı durumu yaşadım sonra ne zaman pencere açsam geldiğini farkettim
komşudan geliyormuş
bir de pirinç unu vb. de yapar hani kek, tatlı malzemen varsa
Tupper da un var tertemiz irmik de buzdolabımda.sanırım dışardan geliyor ve inşallah öyledir.haftada 2 düzenli yardımcı abla alıyorum dip köşe temiz mutfağı çok kez indirdim bir yerde olsa belirti olur diye düşünüyorum ama gerçekten sinir bozuyor

Tupper da un var tertemiz irmik de buzdolabımda.sanırım dışardan geliyor ve inşallah öyledir.haftada 2 düzenli yardımcı abla alıyorum dip köşe temiz mutfağı çok kez indirdim bir yerde olsa belirti olur diye düşünüyorum ama gerçekten sinir bozuyor

belirti olur
nereden geliyorsa dolap veya çekmece, açtığınızda mutlaka 3-4 kelebek olur
her yer ter temiz sadece evde varsa büyük ihtimal dışardan geliyordur

Back
X