- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
-
- Konu Sahibi Turkandrnb
Her zaman sirke kullanıyorum. Tütsülerin kokusu biraz agir oluyor diye oda kokusu kullaniyorum. 2 3 gündür ekstra arttirdim ama baskasinin kokusu gitmiyor ki ya... simdi makinayi bosalttim camasirlardan her zamanki koku gelmiyor hersey ayni olmasina ragmen. Teşekkürler bu aradaEvinizde bir tütsü yakin, adaçayı varsa bir kapta yakin tüm camları kapatip evin her yerinde dumanini gezdirin tüm ev bitince açın camlari is kokusu çıkınca adacayinin hoş kokusu kaliyor. Evinizi de temizlerken kovaya biraz da sirke damlatin silin. Oda kokulari alin cubuk icinde, biraz uğraştırır ama umarim sonunda koku gider
2 gündür hic kapamadim bugün ruzgarliydi ruzgar nasil evin kokusunu burnuma burnuma getirdi anlatamam ya. Yarin herseyi yeniden yikayacagim. Makina daha yeni ama makinadan cikan camasirlar bile degisik kokuyor. Yurtdisindayimda ben look diye birsey gormedim yarın arayacagim bakalim insallah bulurum. Tesekkur ederimHergun evi havalandirin. Koltukları look ile silin eğer deterjan karşiti değilseniz. Ben eskiden kullanırdım biraktim . Ancak kokusu çok güzel ve kalıcı oluyor. Halıda silinebiliyor.
Hergün evi silin sirkeli su ile .. esans yağlar kaynatıp evde gezdirebilirsiniz buharını. Yada kısık ateşte kaynaya kaynaya koku dağilir. Esans yağları faydalı zararlı da değil. Tütsü kokuları da olabilir . Biraz sabır ile yakın zamanda koku da gider diye düşünüyorum . Bende kokuya takık biriyim insanın ruh sağlığı dahi etkileyen birsey en kisa zamanda geçmesini temenni ediyorum.
Oda kokularini öyle cok arttırdım ki zamanlamalilardan. O aralarda bile kotu bir koku geliyor insanın burnuna. Adacayini denemedim onu alip yarin bir deniyim. Tesekkur ederimEvinizde bir tütsü yakin, adaçayı varsa bir kapta yakin tüm camları kapatip evin her yerinde dumanini gezdirin tüm ev bitince açın camlari is kokusu çıkınca adacayinin hoş kokusu kaliyor. Evinizi de temizlerken kovaya biraz da sirke damlatin silin. Oda kokulari alin cubuk icinde, biraz uğraştırır ama umarim sonunda koku gider
Her zaman sirke kullanıyorum. Tütsülerin kokusu biraz agir oluyor diye oda kokusu kullaniyorum. 2 3 gündür ekstra arttirdim ama baskasinin kokusu gitmiyor ki ya... simdi makinayi bosalttim camasirlardan her zamanki koku gelmiyor hersey ayni olmasina ragmen. Teşekkürler bu arada
Camasir makinesi bulaşık makinesi onlarin hepsine makine temizleyiciler kullanin sonra yıkayın gerekirse yumusaticinizi değiştirinHer zaman sirke kullanıyorum. Tütsülerin kokusu biraz agir oluyor diye oda kokusu kullaniyorum. 2 3 gündür ekstra arttirdim ama baskasinin kokusu gitmiyor ki ya... simdi makinayi bosalttim camasirlardan her zamanki koku gelmiyor hersey ayni olmasina ragmen. Teşekkürler bu arada
Amway loc diye aratin yurtdisinda daha uygundur fiyati ama ya network saticisi bulacaksiniz ya da internetten bakabilirsiniz2 gündür hic kapamadim bugün ruzgarliydi ruzgar nasil evin kokusunu burnuma burnuma getirdi anlatamam ya. Yarin herseyi yeniden yikayacagim. Makina daha yeni ama makinadan cikan camasirlar bile degisik kokuyor. Yurtdisindayimda ben look diye birsey gormedim yarın arayacagim bakalim insallah bulurum. Tesekkur ederim
Evet bende duvarlari bi sileyim yarin haklisiniz bi onlar kaldi insallah gider koku ya. Simdi haliyla koltuklara sicak sulu sprey sıktım bakalim sabaha karsi ne olacak. Teşekkür ederimDuvarları ve fayansları silmeyi deneyin.
Ben bir ara evimde yokken, evimde yoğun sigara içilmiş, koltuklar silindi, halılar yıkandı, yerler, mobilyalar, perdeler v.s... ama yine koku burnuma geliyordu.
Tüm duvarlar silinince koku bitti.
Ameay loc tamamdir internette siparis edeyim simdi sicak suda kokulardan karisim sıktım halilarla koltuklara umarim kokuyu öldürür.Amway loc diye aratin yurtdisinda daha uygundur fiyati ama ya network saticisi bulacaksiniz ya da internetten bakabilirsiniz
Ben hic kullanmadim ama cok duydum baya övülen bir cok amacli yuzey temizleyicisi
Yarin alip deneyecegim tütsüyü de evimin kokusu geri gelsin yeterki. Normalde kullanıyorum da makina daha cok yeni 1 ay olmadi degiseli... yine de onu da yapacagim evimin kokusu kendine gelsin yeterkiCamasir makinesi bulaşık makinesi onlarin hepsine makine temizleyiciler kullanin sonra yıkayın gerekirse yumusaticinizi değiştirin
Tütsü agir olsa da deneyin derim.benim.de kokulara karşı hassasiyetim.var özellikle adacayini yaktığımda olusan is kokusu tikayici.olabiliyor ama camları açınca o koku gidiyor kalan koku hos bir adacayi aromasi oluyor
Evet bende duvarlari bi sileyim yarin haklisiniz bi onlar kaldi insallah gider koku ya. Simdi haliyla koltuklara sicak sulu sprey sıktım bakalim sabaha karsi ne olacak. Teşekkür ederim
Sıcak su lekeleri ve kokuyu sabitlerEvet bende duvarlari bi sileyim yarin haklisiniz bi onlar kaldi insallah gider koku ya. Simdi haliyla koltuklara sicak sulu sprey sıktım bakalim sabaha karsi ne olacak. Teşekkür ederim