• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki Koku :(

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
aksam ocakt corba unuttum ve kömür gibi kararip dibini cekene kadar yanmis. Evin her yeri duman icindeydi hemen havalandırdım ancak her yer les gibi duman kokuyor :( bir hafta sonra bebegimin kirk mevlidi var. Bu kokuyu evden nasıl def edebilirim ? Kiymetli onerilerinizi bekliyorum...

aksam ocakt corba unuttum ve kömür gibi kararip dibini cekene kadar yanmis. Evin her yeri duman icindeydi hemen havalandırdım ancak her yer les gibi duman kokuyor :KK43: bir hafta sonra bebegimin kirk mevlidi var. Bu kokuyu evden nasıl def edebilirim ? Kiymetli onerilerinizi bekliyorum...
Hafta sonuna kadar gider koku. sık sık havalandırın .

söylenenlere ek olarak sprey yumuşatıcılar satılıyor marketlerde yıkama sonrası için koltuk ve halılara sıkabilirsiniz çok güzel kokuyor

Hafta sonuna kadar gider koku. sık sık havalandırın .

Perdeleri yikayip yerleri bol bol silin koku falan jalmaz

Yumuşatıcı ocakta kaynatın kokuyu baya alır yerleri mutfagı sirkeli suyla silin

söylenenlere ek olarak sprey yumuşatıcılar satılıyor marketlerde yıkama sonrası için koltuk ve halılara sıkabilirsiniz çok güzel kokuyor

Cok tesekkur ederim bugun hepsini deneyecegim umarim ise yarar :(

O is dolu havayı solumamışsınızdır umarım. Ben sizin yerinizde olsam “mevlit yapacağım evde koku olur mu diyeceğime o havayı solumuşuz,bebeğime bana birşey olmuşumudur ?”diye sorardım. Bence bebeğin ciğerlerini bir kontrol ettirin. Geçmiş olsun

O is dolu havayı solumamışsınızdır umarım. Ben sizin yerinizde olsam “mevlit yapacağım evde koku olur mu diyeceğime o havayı solumuşuz,bebeğime bana birşey olmuşumudur ?”diye sorardım. Bence bebeğin ciğerlerini bir kontrol ettirin. Geçmiş olsun
Bebegim ve ben oturma odasindaydik kapi kapaliydi bulundugumuz oda kokmuyor emin olun ikk once bebegimi dusunecek bilincteyim.

Yumoş oda ve çamaşır spreyi var büyük marketlerden temin edebilirsiniz misss gibi Yumoş kokuyor ben hem evimde hem camasirlarimda kullaniyorum her kokuyu gideriyor ondan alın halılara perdelere iki pist pist :D bide güzel açın camları alın bebeginizi bi komsuya kahveye gidin gelene Kadar ev havalansin koku falan kalmaz

aksam ocakt corba unuttum ve kömür gibi kararip dibini cekene kadar yanmis. Evin her yeri duman icindeydi hemen havalandırdım ancak her yer les gibi duman kokuyor :KK43: bir hafta sonra bebegimin kirk mevlidi var. Bu kokuyu evden nasıl def edebilirim ? Kiymetli onerilerinizi bekliyorum...

Suyun içine az yumuşatıcı koyup kaynatmayı dene, balık kokusunu alıyor, onu da alır belki.

Geçmiş olsun, evde minik bebeğin varmış o yüzden kokulu kimyasallara hiiç bulaşma derim. Zira ocakta yumuşatıcı kaynatınca benim bile nefesim daralmıştı.

Bolca havalandır evini bir haftaya geçer zannediyorum koku.

Eğer koku bir döşemeye sinmişse de üzerine akşamdan bolca karbonat döküp( bim marketlerde 50 kuruşa 3 paket oluyor, 5 tane alsanız bir sürü krbonatınız olur) sabaha süpürgeyle çektirmeniz sonra sirkeli siyle silmenizi öneririm.

Yumoş oda ve çamaşır spreyi var büyük marketlerden temin edebilirsiniz misss gibi Yumoş kokuyor ben hem evimde hem camasirlarimda kullaniyorum her kokuyu gideriyor ondan alın halılara perdelere iki pist pist :KK70: bide güzel açın camları alın bebeginizi bi komsuya kahveye gidin gelene Kadar ev havalansin koku falan kalmaz

Öncelikle geçmiş olsun . Ben bir dönem kuru temizlemede çalıştım. Kökünün gitmesi için yikacaginiz eşyaları önce kısa program soğuk suda yıkamalısınız. Sonra normal olarak yumusaticiyla yıkarsanız koku gider .

Suyun içine az yumuşatıcı koyup kaynatmayı dene, balık kokusunu alıyor, onu da alır belki.

Geçmiş olsun, evde minik bebeğin varmış o yüzden kokulu kimyasallara hiiç bulaşma derim. Zira ocakta yumuşatıcı kaynatınca benim bile nefesim daralmıştı.

Bolca havalandır evini bir haftaya geçer zannediyorum koku.

Eğer koku bir döşemeye sinmişse de üzerine akşamdan bolca karbonat döküp( bim marketlerde 50 kuruşa 3 paket oluyor, 5 tane alsanız bir sürü krbonatınız olur) sabaha süpürgeyle çektirmeniz sonra sirkeli siyle silmenizi öneririm.
Coj tesekkur ederim hepinize arkadasin dedigi gibi yumusaticiyi bebegim icin kullanamayabikirim ama karbonati deneyecegim ...

Coj tesekkur ederim hepinize arkadasin dedigi gibi yumusaticiyi bebegim icin kullanamayabikirim ama karbonati deneyecegim ...

Ben bebek kısmını es geçmişim ya, okumuştum oysaki. Aynen bebek varmış yapma, ama belki limon portakal kabuğu vs işe yarayabilir? Etrafı limonlu suyla şöyle bir silebilirsin. Az da olsa kokuyu alır bence.

kapı pencereyi sık sık ac . mutfak duvar dolap sil diyecegm ama lohusasın sanırım

valla ocakta tavuk unutup fosilleştirene kadar pişiren biri olarak ne yapsam hemen çıkmaz koku canım
evi hep havalandır, halı perde yıkamaya ver duvarları sil , kahve tarçın vanilya kokuyu biraz alabilir bir de tütsü aklıma geldi

Back
X