evdeki kelebekler

merhabalar aynı sorun bendede vardı yeni birşey duydum kağıt içerisinde satılan yemek sodaarı varya onu bayan çorabına küçük küçük sar dolaba koyunca kayboluyormuş bidahada olmazmış hadi inşallah arkadaşlar

offf çıldırcamm bende de çıktı defalarca kontrol ettim yok yok ama bitmiyo kelebeklerr perdelere konuyo bide..zarar verirmi ki

kafayı yemek üzereyim evdeki herşeyi attım ben öldürdükçe kelebekler çoğalıyor,eşim ilaçlamıyorda naapiim yardııımmmm en kısa yol nedir????

Bizde de var vurdum olmuyor, bastım olmuyor, oraya buraya konup ölüyorlar birde. Bende korkarım kanatlı varlıklardan ama çok lanet bişey ya gitmiyorlar evden. Kaç defa baktım dolapların içine herşey sağlam bakliyatlar, buzdolabındaki yiyecekler. Çöpüde her akşam atıyoruz. Durmadan siliyoruz evi yok kurtulamadım. Artık birgün delirdim başladım onlarla konuşmaya ben evimi sizinle paylaşmak istemiyorum dedim. Toplayın pılınızı pırtınızı gidin evimden yok eğer kalıp bizi sömürmeye devam edecekseniz kira verin dedim. Baktım ertesi gün yine evdeler. Sinirlerim iyice gerildi istemiorum evimde bu yaratıkları yahu. Annemde kaç kere aradı bozulmuş bişey yok hiçbir yerde. Raid sinek ve böcek ilacı var dün annem ondan almış bu gece yatmadan önce mutfağa sıkıp kapısını kapatcam. Bakalım sonuç ne olacak yazarım sizede.

peki bekliyorum canım,kurtulalım artık şunlardan

1 aydır evimde kelebeklerle mücadele ediorum.baktım hiç bişeyim kurtlanmamışta kafayı yicem...minik minik sinekler vardı onlarla birlikte bide.gece gördüklerimi öldürüyorum tırtılları kelebekleri sabah bir bakıyorum tavanda gene tırtıllar gene öldürüyorum gene çıkıyo.günahamı giriyoruz nedir.biz öldürdükçe onlar çıkıyor.kafayı yicem ne yapacağımı şaşırdım artık..

birşey kesin kurtlanmıştır...
hiç tahmin etmediğin birşey bile çıakbilir.. pirinç , fındık .... heryeri kontrol et..

Duvardaki kurtçuklar,kelebekler kesinlikle bakliyat tarzı şeylerden olmuştur bence de iyice kontrol edin.Poşetleri delip çıkıyorlar,azar azar alıp bekletmeden tüketmek lazım çünkü son tüketim tarihi yazsa da emin olamazsınız taze midir bayat mıdır..

Kızlar 2 haftadır bende kelebeklerle mücadele halindeyim, önce mutfakta tavanda tırtıllar görmeye başladım. Öldürdükçe yenileri çıkyıordu. Sonra dolapları araştırırken bi tanesinde bir poşet fındık unuttuğumuzu farkettim ve kaynağı da oydu, hep kelebeklenmiş, tırtıllar ordan çıkıyomuş :120: Çöpe attım, dolabı sildim, içindekileri tek tek yıkadım. Sonraki günlerde eskisi kadar olmamakla beraber hala tırtıllar çıkmaya devam ediyordu. Dolabın üstünde tost makinem duruyordu kutunun içinde, kutuyu bi açtım içinde kozalar, tost makinesinin içinde kozalar :120::120::120: Makineyi yıldız tornavidayla parçalarına ayırdım, içinden en az 10 tane koza temizledim. Dolabın içinde ufak vida deliklerine bile koza yapmışlar. Yani her yeri iyice inceleyin, aklınıza gelebilecek her yere girmiş olabilirler. Şimdi artık tırtıl çıkmıyo ama hala kelebeklerle mücadele ediyorum İşin acı tarafı mutfağımın kapısı yok çıldırmak üzereyim!!!!! Şu kadın çorabının içine yemek sodasını deniycem inşallah işe yarar, ne berbat bişeymiş yaaaaa yazarken bile kaşıntı tuttu resmeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…