• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki çok pratik güzellik hazinelerinden haberi olan varmı..

edanur_5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
136
4
0
İstanbul
Tahmin edeyim evdeki toniğiniz çok pahalı ve bir dünya markası peki aynı eki gösteren yemeklerde kullandığınız sebzelerin aynı etkiyi gösterdiğini biliyormuydunuz?
demetini 750 kuruşa aldığınız maydonuzun suyunu kaynatarak cildinize tonik olarak uyguladığınızdaki antitoksidan etkiyi,yine tonik olarak cildinizin ışıldamasını sağlayan rengini ve renk tonunu dengeleyen sıkılaştıran pirinç suyunu hiç denedinizmi.cildinizin güzelliğini korumak ve tahriş olmasını önlemek için haftada bir yapabileceğiniz hani kadınların tutkusu türk kahvesinin dibinde kalan beğenmeiğiniz telvesini cildinize özel maske olarak kullandınızmı..Cilt yumuşaklığını ve nemini korumak için yüzümüzü temizlemek için kullandığımız suyun içine bir miktar sütün cildi ferahlattığını duydunuz sınırım. Sütün içerdiği protein, vitamin ve amino asitler cildin ihtiyacı olan nemi doğal yollardan sağlıyor.şu büyük marketlerde satılan şarapların.. dini olarak uygun görmeyen bayanların ise alkolsüz şarapların vücuda banyoda uygulandığındaki etkiyi şahit olmalısınız.Arkadaşlarım ben alkolü hiç sevmem ama şu rusların deli oldu votkayı pamukla cildinize sürdünüzde ne sevilce ne leke ne sedef kaldığını cildinizdinizin inanılmaz canlandırdığını ve sıkılaştığını söylemeye çekiniyorum:))(bu alkollü içecek kürlerini eşlerinizden çok gizli yapın sonra adınız eşiniz tarafından alkoliğe çıkar günahımızı alır mazallah:)))..

Tahmin edeyim evdeki toniğiniz çok pahalı ve bir dünya markası peki aynı eki gösteren yemeklerde kullandığınız sebzelerin aynı etkiyi gösterdiğini biliyormuydunuz?
demetini 750 kuruşa aldığınız maydonuzun suyunu kaynatarak cildinize tonik olarak uyguladığınızdaki antitoksidan etkiyi,yine tonik olarak cildinizin ışıldamasını sağlayan rengini ve renk tonunu dengeleyen sıkılaştıran pirinç suyunu hiç denedinizmi.cildinizin güzelliğini korumak ve tahriş olmasını önlemek için haftada bir yapabileceğiniz hani kadınların tutkusu türk kahvesinin dibinde kalan beğenmeiğiniz telvesini cildinize özel maske olarak kullandınızmı..Cilt yumuşaklığını ve nemini korumak için yüzümüzü temizlemek için kullandığımız suyun içine bir miktar sütün cildi ferahlattığını duydunuz sınırım. Sütün içerdiği protein, vitamin ve amino asitler cildin ihtiyacı olan nemi doğal yollardan sağlıyor.şu büyük marketlerde satılan şarapların.. dini olarak uygun görmeyen bayanların ise alkolsüz şarapların vücuda banyoda uygulandığındaki etkiyi şahit olmalısınız.Arkadaşlarım ben alkolü hiç sevmem ama şu rusların deli oldu votkayı pamukla cildinize sürdünüzde ne sevilce ne leke ne sedef kaldığını cildinizdinizin inanılmaz canlandırdığını ve sıkılaştığını söylemeye çekiniyorum:))(bu alkollü içecek kürlerini eşlerinizden çok gizli yapın sonra adınız eşiniz tarafından alkoliğe çıkar günahımızı alır mazallah:)))..

arkadaş çok haklı kozmetik üreticileri tonla para istiyorlar ürünlerine, maliyeti kaç kuruş olabilir diye düşünüyor insan, reklam ve ambalaj parası ödüyoruz, maydonoz suyuna biraz gül suyu biraz süt biraz kolonya ekleyin, en pahalı tonik yanında halt eder. bunu yapıp ufak ufak dolaba koyun bittikçe bir daha yani 100 ml maydonoz suyu 25 ml gül suyu 25 ml süt, 25 ml kolonya, bununl yüzünüzü silin.

mesela doğal sabunlar kullanın, markettekilerin çoğu sabun bile değil, sls ve paraben denen kanserojen madde içerirler. ananas sabunu kullanıyorum ben harikalar yaratıyor, fiyatı 2,5 lira.

saçınız neden dökülüyor, şampuanlardaki zararlı maddelerden, herkes saçına zeytinyağı sürüyor, oysa ayçiçek yağı çok daha yumuşak ve parlak yapar saçınızı, biraz ayçiçek yağı sürün saçınıza, sonra sülfatsız tuzsuz şampuanla yıkayın, göreceksiniz ki,m ne yağlanma sorunu kalıyor ne kuruma.

piyasadaki kremlerin çoğu kandırmaca, dünya paralar veriyorsunuz, fayda gören beri gelsin, her seferinde başka bir mucizeyle uyutup, dünyanın toksik maddesini yüzümüze sürdürüyorlar, komşumun kızı var yaşı daha 25, annesinden yaşlı gözteriyor, neden makyaj malzemeleri, tonla boyayı sür, sonra temizleyeceğim diye, dünya kadar toksik daha. doğal ve ucuz yöntemler en mantıklı olanı kızlar.

bakın şu ünlülerin bilmem ne sırrı diyorlar ya, hepsi reklam, size basit birşey anlatayım, oldukça ünlü tanıdığım insanlar var, üniversiteden ev arkadaşım bir çoğu, dizilerde seyrediyorsunuz çoğunu, sizce ne kullanıyor olabilirler ciltlerine bakmak için, ben vereyim sırlarını, hiç, kızlar beslenmelerine dikkat ediyorlar, sahne makyajı dışında makyaj yapmıyorlar, o da işleri gereği, eblek magazin gazetecileri de makyajsız halleri diye haber yapsın, birçoğu 50 sine geldiğinde hala tertemiz ciltlere sahip olacaklar, ama reklamlara kanan bir nesil harap olacak...

kızlar zararlı kimyasallardan kendinizi koruyun beslenmenizden, temizlenmenize kadar.

Kızlar valla bir ara evde gül yapraklarından kavanoza basıp gül suyu yapayım dedim, 2 gün sonra açtığım kavanozdan değil gül afedersiniz resmn lağım kokusu suratıma tosladı, bende bir merak bir hevesle burnumu dibine getirip açmıştım kavanozu :25: sanırım birşeyleri yanlış yaptım o zaman,evet evde yapılan tarifleri bakımları severim en doğalı en organiği bence,vodkayı gelince ben şahsen kaliteli bir vodkayı cilde sürmektense içmeyi tercih ederim :68: herkese selamlar :79:

Kızlar valla bir ara evde gül yapraklarından kavanoza basıp gül suyu yapayım dedim, 2 gün sonra açtığım kavanozdan değil gül afedersiniz resmn lağım kokusu suratıma tosladı, bende bir merak bir hevesle burnumu dibine getirip açmıştım kavanozu :25: sanırım birşeyleri yanlış yaptım o zaman,evet evde yapılan tarifleri bakımları severim en doğalı en organiği bence,vodkayı gelince ben şahsen kaliteli bir vodkayı cilde sürmektense içmeyi tercih ederim :68: herkese selamlar :79:

aferin canım :) iyi de gül suyu öyle olma ki, yüksek ısılarda kaynatılan gül yapraklarından buharlaşan suyu alıyorlar. ve gül yağı var o da çok meşekkatli üretilir kilosu 300 liradır...

aferin canım :) iyi de gül suyu öyle olma ki, yüksek ısılarda kaynatılan gül yapraklarından buharlaşan suyu alıyorlar. ve gül yağı var o da çok meşekkatli üretilir kilosu 300 liradır...

Teşekkürler :8: valla banada bir kuzenim söylemişti bu s.. dumankaya varya ınun tarifimiymiş ne,antiseptik olarak evde yapıp cildine kullanıyormuş benim kuzen,ama ben beceremedim nedense,gül yağı ne işe yarıyor sahi ?

doğallık en güzeli çok doğru yalnız ayçiçek yağına pek katılmıyorum.Bir yere döküldüğünde yapış yapış oluyor tutkal gibi kalıyor ama hakiki zeytinyağı aylarca dursa aynı kalıyor yani daha doğal olduğunu düşünüyorum bilemiyorum özelliğini ama..sarmısak eziyorum zeytinyağına bir iki diş katıyorum yıkamadan iki saat önce bekletip şampuanla yıkıyorum.Bir de saç balsamını sırf uçlara sürüp hemen yıkıyorum süper ötesi parlak oluyor.Dökülmede azalıyor ama alerjik bir yapınız varsa dikkat edin..

waaaoooww gerçekten süper :34: maydanoz ve votka olayını duymamıştım bak tşk.ler paylaşım için maydanozu en yakın zamanda denicem:61:

Back