bızımkıler ışıktada gelıyo gecelerı salona yatak odasına falanÖnce her yeri çamaşır suyuyla temizleyin açıkta yiyecek çöp v.s kalmasın sonra A101 deki ilacı bende tavsiye ediyorum çıkabilecekleri yerlere sıkın gece ışığı açık bırakırsanız gelemezler.Her temizlikten sonra sıkın bi de yumurtadan çıkma süreçleri 15 gün falanmış sanırım o yüzden uzun bi süre ara ara ilaçlama yapın ben bu şekilde kurtuldum.
aynı böcek sanırım ınternetten baktım kalorıfer bıde alman hamam bcgne benzıyo yavrulamıs yavrularını goruyorum olduruyodum onlar hemen kacamıyorlardı smdı buyuklerı cıkmaya basladı heralde o nem alan mtfk dolplrına yuva yaptlar ben salonmda konsol vr tabak cngı orya tasıyp oralrıda ılaclıcam gerıde goturmucem kalsn salonda knsolda bebegn flan bıyerne gırseler gormem dye krkyrm esyalarını hurca doldurdum gıremesınler dıye o kullandıgnız ılacn adı ne acballah yardıcınız olsun bılmıoyorum aynısımı benımde bu evıme ılk taşındığımda buyuklu kucuklu böcekler vardı nem böcegı dıyorlar az karafatmaya benziyor ama kahverengı böle hızlı bı böcek bende ne yaptımsa kurtulamamıştım ama bunlar nemı tahtayı sever ben herseyı balkona döktüm bır güzel camasır suyula sıldım ve kurumasını bekledim kuruyuncada kuru bezle sıldım bıdaha sonra malzemelerımı koymadan öncede bır güzel heryere ama 7/24 etkili yazıyordu ılacın ustunde böcek ılacı sıktım ve sağda solda yiyecek kırıntı dahı bırakmadım kı bunlar sekerı sever genelde haşereler böcekler sekerı sever nasıl bı karbonar seker karışımı yaptınız bılmemde sonra bunu 3 güne bı tekrarladım sımdı massallah bıse yok yazın bı ağustosta nadıren 1 yada2 görurum hemen müdahale oda dısardan gelıyo artık balkon acık olduğundan . ben bole kurtuldum
banyomda falan hıc yk dedıgım gıbı mutfakta gormustum sonra orda turedıler ve cogaldılar cesme dolaba su akıtmıs sısmıs dolap yuva yaptılar heralde su soylenenlerı bı ypym umrm gcer tskrlerbanyonuzda yada balkonunuzda su gidegenleri varya onlar açık mı kalıyor oralardan çıkıyor bu meretler
detanın tabletleri iyi geliyor
oralarada kapak alym o zman tskkr edermdediğim yerlerden çıkıp dağılıyor olabılırler çunku kendı evımde gozlerımle gördüüm banyo yaptıgımız yerde su gıdegenının ordan çıktı.orayı kapattık bitti. o tarz yerlere dıkkat edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?