• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evdeki böceklerr

Aden25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
895
346
53
arkadaslar bu konuyu nereye acmam gerektıgını bılemedım tasınır heralde bız yeni bı aptye tasındık mutfak cesmesı dolabın altına falan su akıtmıs kabarmıs oralar ilk zamanlar bıkac tabne mutfakta büyük bocek gorduk yakalayabıldıgımızı oldurduk ama cok hızlılar yaklasınca bıle hemen kacıyorlar sonra yavruları cıkmaya basladı kucuk kucuk ınternetten okudugum karbonatla seker karısımından koydum heryere dolapların ıcıne falan da doktum dün sbah uyandıgımızda yatakta eşimin kolunda vardı kocaman ve dün akşam her odada bıkac tane gordm ıyıce cogalmıslar buyuklu kucuklu cok hızlılar kalorıfer bocegımı alman hamam bocgmı neyms ılaclama sırketı aradm pahalı bı fıyat soyledı izmirde uygun ılaclama sırketı bılen yada baska bı cozum soyleyebılcek olan var mı 6.aylık bı bebegım var heryerden cıkıyorlar acılen kurtulmamız lazım

Chrysamed diye bi bocek ilaci var a101lerde falan satiliyo

Bizim dukkanin deposunda ciddi karabocek sorunu vardi milyon tane deneme uzerine bi tek ondan memnun kaldim ilaclama firmalarini falan da denedim zaten senede 3 defa ilaclatiyoduk ama ise yaramiyodu

O ilacla ilaclama yaptiktan sonra oyle evi havalandir heryeri sil falan gibi ekstra temizlik derdi yok kokusuz ve güvenli bi ilac tavsiye ederim

hemen yanımdakı aptde var yarın alıyım o zaman bıde onu denıyım bebegım emeklemeye baslıcak yatagımıza bıle cıkıyorlar gecelerı korkuyorum evde gezmeye uyurken falan bakınıp dryrm ısıga gelmez dıye acık brkyrm yıne gelıyo

Borik asit yaptım tüm Binadaki haşereler bitti önceden merdivenlerde görürdum şimdi çok şükür bina da kalmadı.eve dadanmislardı mutfak banyo heryerdelerdi depresyona girmiştim. Eczaneden borik asit al ve patates haşlà. 3 4 patatesin içine Borik asiti at eldiven tak mutlaka bunları karıştır. Sonrasında çocuk ulaşamayacağı yerlere koy buzdolabı altı dolap altı felan feşmekan..benim eşim binanın çatısına bile koydu ilaçtan şimdi çok şükür inş faydasını görürsünüz.

nekadar patatese ne kadar o dedıgınızden sıvı bıseymı

Yok canim toz paket halinde.
.orta boy 3 patates yeterli olacaktır He demeyi unuttum ceviz büyüklüğünde koparacaksin top top at sağa sola

Önce her yeri çamaşır suyuyla temizleyin açıkta yiyecek çöp v.s kalmasın sonra A101 deki ilacı bende tavsiye ediyorum çıkabilecekleri yerlere sıkın gece ışığı açık bırakırsanız gelemezler.Her temizlikten sonra sıkın bi de yumurtadan çıkma süreçleri 15 gün falanmış sanırım o yüzden uzun bi süre ara ara ilaçlama yapın ben bu şekilde kurtuldum.

umarım bu kesin bitirir .s akşam oldumu habıre bı yerden cıkcaklar korkusuyla parmak ucuyla yuruyorum uyuyamıyorum ya.s

a101de bu soyledıgınız ılac her zaman bulunuyormu ınternetten baktım aktuel urunlerle gelmıs bı ara ama sureklı oluyo mu bıde fıyatı ne kadr acaba

Önce her yeri çamaşır suyuyla temizleyin açıkta yiyecek çöp v.s kalmasın sonra A101 deki ilacı bende tavsiye ediyorum çıkabilecekleri yerlere sıkın gece ışığı açık bırakırsanız gelemezler.Her temizlikten sonra sıkın bi de yumurtadan çıkma süreçleri 15 gün falanmış sanırım o yüzden uzun bi süre ara ara ilaçlama yapın ben bu şekilde kurtuldum.
bızımkıler ışıktada gelıyo gecelerı salona yatak odasına falan

Biter inşallah siz bendeki böcekleri görseydiniz birde bende takıntı denecek kadar titizlik var her gün bulasik tekrar tekrar yıkıyordum aglamaktan helak olmuştum ama bitti yani çok şükür hem sarı hem Hamamları bitiriyor

evden dırek tasınmayı dusundum ama zaten yenı tasındık esımın ısı dolaysyla bebek olncda tabı dha ck kryrm bnde hrgn lavabolrı fln ykyrm dtrjnla ama ıns bıter cok tskr ederm

allah yardıcınız olsun bılmıoyorum aynısımı benımde bu evıme ılk taşındığımda buyuklu kucuklu böcekler vardı nem böcegı dıyorlar az karafatmaya benziyor ama kahverengı böle hızlı bı böcek bende ne yaptımsa kurtulamamıştım ama bunlar nemı tahtayı sever ben herseyı balkona döktüm bır güzel camasır suyula sıldım ve kurumasını bekledim kuruyuncada kuru bezle sıldım bıdaha sonra malzemelerımı koymadan öncede bır güzel heryere ama 7/24 etkili yazıyordu ılacın ustunde böcek ılacı sıktım ve sağda solda yiyecek kırıntı dahı bırakmadım kı bunlar sekerı sever genelde haşereler böcekler sekerı sever nasıl bı karbonar seker karışımı yaptınız bılmemde sonra bunu 3 güne bı tekrarladım sımdı massallah bıse yok yazın bı ağustosta nadıren 1 yada2 görurum hemen müdahale oda dısardan gelıyo artık balkon acık olduğundan . ben bole kurtuldum

allah yardıcınız olsun bılmıoyorum aynısımı benımde bu evıme ılk taşındığımda buyuklu kucuklu böcekler vardı nem böcegı dıyorlar az karafatmaya benziyor ama kahverengı böle hızlı bı böcek bende ne yaptımsa kurtulamamıştım ama bunlar nemı tahtayı sever ben herseyı balkona döktüm bır güzel camasır suyula sıldım ve kurumasını bekledim kuruyuncada kuru bezle sıldım bıdaha sonra malzemelerımı koymadan öncede bır güzel heryere ama 7/24 etkili yazıyordu ılacın ustunde böcek ılacı sıktım ve sağda solda yiyecek kırıntı dahı bırakmadım kı bunlar sekerı sever genelde haşereler böcekler sekerı sever nasıl bı karbonar seker karışımı yaptınız bılmemde sonra bunu 3 güne bı tekrarladım sımdı massallah bıse yok yazın bı ağustosta nadıren 1 yada2 görurum hemen müdahale oda dısardan gelıyo artık balkon acık olduğundan . ben bole kurtuldum
aynı böcek sanırım ınternetten baktım kalorıfer bıde alman hamam bcgne benzıyo yavrulamıs yavrularını goruyorum olduruyodum onlar hemen kacamıyorlardı smdı buyuklerı cıkmaya basladı heralde o nem alan mtfk dolplrına yuva yaptlar ben salonmda konsol vr tabak cngı orya tasıyp oralrıda ılaclıcam gerıde goturmucem kalsn salonda knsolda bebegn flan bıyerne gırseler gormem dye krkyrm esyalarını hurca doldurdum gıremesınler dıye o kullandıgnız ılacn adı ne acb

normal marketten almıtım burda ustunde bu böcek resmı vardı koca kahverengı kutu yeşil renklı adı detanmıydı hatırlamıyorum tam böcek ve haşerelere soon diyodu ve en önemlısı 7/24 etkili yazıyordu . bu ilaç ama böle 4 kutu fılan bıtırıdım ben dolaplarını falans adece çamaşır suyuyla sil domestosla silmiştim ben her yerı ama tabandan tavana kadar sonra kurumasını bekle bıde ılaç sıkmadan kuru bezle sık her yere ama sık yere dolaba özellıkle tahta olan yerlere onra bebişide al dışarı çık kapat evın her yerını 1 saat fılan dursun bıde balkon kapılarının dış kapı merdıvenıne sık bolca uzerınde okumuştum sadece böcekler bu kokudan etkılenıyormus başka ınsanlara fılan zararı yok yazıyo ben böle kurtuldum geldıgınde eve bı güzel havalandır ıyıce bunu 4 beş kes tekrarla bişe kalmaz ıns

banyonuzda yada balkonunuzda su gidegenleri varya onlar açık mı kalıyor oralardan çıkıyor bu meretler
detanın tabletleri iyi geliyor

banyonuzda yada balkonunuzda su gidegenleri varya onlar açık mı kalıyor oralardan çıkıyor bu meretler
detanın tabletleri iyi geliyor
banyomda falan hıc yk dedıgım gıbı mutfakta gormustum sonra orda turedıler ve cogaldılar cesme dolaba su akıtmıs sısmıs dolap yuva yaptılar heralde su soylenenlerı bı ypym umrm gcer tskrler

dediğim yerlerden çıkıp dağılıyor olabılırler çunku kendı evımde gozlerımle gördüüm banyo yaptıgımız yerde su gıdegenının ordan çıktı.orayı kapattık bitti. o tarz yerlere dıkkat edın

dediğim yerlerden çıkıp dağılıyor olabılırler çunku kendı evımde gozlerımle gördüüm banyo yaptıgımız yerde su gıdegenının ordan çıktı.orayı kapattık bitti. o tarz yerlere dıkkat edın
oralarada kapak alym o zman tskkr ederm

Back