- 8 Nisan 2024
- 12
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi ayseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
Benim halılarımın tamamı açık renk ve evde temizlenmeyen ve normal halı yıkamacılarda yıkanmayan halılardan.Leke olduğunda bulaşık makinası parlatıcısı ya da vanish leke çıkarıcı ile siliyorum, hiç leke kalmıyor.Merhaba ben evime iki halı aldım ve niye böyle birşey yaptım bilmiyorum bu halılar evde yıkanmıyor kimyasal kullanılmıyor garantili servisler yıkıyor doğal iplikten üretilmiş halılar. Küçük bir kızım var haliyle bir çok leke oldu biraz araştırma yaptım doğal sabun ile temizlendiği yazıyor ama güvenemedim aranızda bu tarz halı kullanan evde temizleyen veya makineyle temizleyenler var mı? Evde temizlemenin bir yöntemini bulmam gerekiyor çünkü servis çok pahalı sürekli yıkatamam. Beni çok büyük dertten kurtamış olursunuz bir çözümünüz varsa
Halılarda bozulma oldu mu pekiBenim halılarımın tamamı açık renk ve evde temizlenmeyen ve normal halı yıkamacılarda yıkanmayan halılardan.Leke olduğunda bulaşık makinası parlatıcısı ya da vanish leke çıkarıcı ile siliyorum, hiç leke kalmıyor.
( Evet pahalı ama bir eşyayı ömürlük almadığım için 5 yıl kullanım ömrü biçiyorum kendimce o yüzden de gözü kara deniyorum . Tavsiye değildir)
Olmadı.Halılarda bozulma oldu mu peki
Deneyim olursa çok dua ederim sizeOlmadı.
İsterseniz önce çok dikkat çekmeyen yerde deneyin, benim halılarım ipek ve merinos marka , bozulmadılarDeneyim olursa çok dua ederim size
Bir çok markanın böyle halısı var bendeki gabardinHalınızı internetten mi aldıysaniz link atar mısınız, daha önce duymamistim böyle halı merak ettim
Yıkamaya vermiş miydiniz hiç bir arkadaşım servise gönderdik temiz geldi bir hafta sonra bütün kirini kustu yüzüne dedi servisten de emin olamıyorumOf aynı hatayı bende yapmıştım bir de doğal ipek iplik üretimliydi. Görüntü müthiş ama dünyanın en leş halı çeşidi.
Komple kaldırdım, seneler önce normal halı aldım mis gibi yıkatıyorum.
Benim halı yıkamacım bu konuda çok deneyimliydi, özellikle arayıp buldum. İyi bir ödeme karşılığında bir kez yıkattım, lekelerde büyük oranda kusma olmadı ama koridor halısını başta bilmeyip envai çeşit şeyle sildiğim için kusma oldu hatta renkler karıştı bile.Yıkamaya vermiş miydiniz hiç bir arkadaşım servise gönderdik temiz geldi bir hafta sonra bütün kirini kustu yüzüne dedi servisten de emin olamıyorum
Bende en son kaldırıp kullanmam herhaldeBenim halı yıkamacım bu konuda çok deneyimliydi, özellikle arayıp buldum. İyi bir ödeme karşılığında bir kez yıkattım, lekelerde büyük oranda kusma olmadı ama koridor halısını başta bilmeyip envai çeşit şeyle sildiğim için kusma oldu hatta renkler karıştı bile.
Bu şekilde 3 halım vardı, ikisi halloldu ama o oldu yani kullanmaya cesaret edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?