sevee Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2008 165 0 96 41 Diğer 16 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sevee #21 tripolog .!.: en güzeli sir ağda güzel temizliyor. ben epilatör kullanıyorum sir ağdaya zamanım yok:1no2: Genişletmek için tıkla... haklisin canim sir agda temiz yapiyor ama zaman olsa bende iste ya epilator yada normal agdayla idare ediyom artik
tripolog .!.: en güzeli sir ağda güzel temizliyor. ben epilatör kullanıyorum sir ağdaya zamanım yok:1no2: Genişletmek için tıkla... haklisin canim sir agda temiz yapiyor ama zaman olsa bende iste ya epilator yada normal agdayla idare ediyom artik
Barcman PR UZMANI Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 10.363 31 408 16 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sevee #22 sevee .!.: valla beceremdim kizlar yaaa tutturamadim kivamini ustune bide parmagimida yaktimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... ben yıllardır hazır ÇAMSAKIZI marka ağda kullanırım hepsini denedim en güzeli o klasik evde yapılan ağda eczanelerde bulabilirsin
sevee .!.: valla beceremdim kizlar yaaa tutturamadim kivamini ustune bide parmagimida yaktimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... ben yıllardır hazır ÇAMSAKIZI marka ağda kullanırım hepsini denedim en güzeli o klasik evde yapılan ağda eczanelerde bulabilirsin
sevee Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2008 165 0 96 41 Diğer 18 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sevee #23 Barçman .!.: ben yıllardır hazır ÇAMSAKIZI marka ağda kullanırım hepsini denedim en güzeli o klasik evde yapılan ağda eczanelerde bulabilirsin Genişletmek için tıkla... yazin turkiyeye geldigimde bi koli camsakizi agda alacam canim saol kaydirigubbakcemile3
Barçman .!.: ben yıllardır hazır ÇAMSAKIZI marka ağda kullanırım hepsini denedim en güzeli o klasik evde yapılan ağda eczanelerde bulabilirsin Genişletmek için tıkla... yazin turkiyeye geldigimde bi koli camsakizi agda alacam canim saol kaydirigubbakcemile3