Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evde yapilan agda tarifi bilen var mi?
- Konu Sahibi sevee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?3-4 bardak seker limon sik biraz üzerine kahverengi olana kadar kaynasin
tskler canim saol.a.s. peki ne bardagi cay bardagimi su bardagimi :uhm: bi de nasil bi kapta pisirmem gerekiyo? teflon mu, celik mi:uhm: cevaplarsan cok memnun olacagim
çay bardağıyla yap su bardağıyla çok fazla olur
şu eski emaye mi deniyo ne deniyo tencereler varya onlarda yap yoksa çelikte yap
tesekkurler canim emaye yok bende ama celikte yaparima.s.
K
keciii
Ziyaretçi
valla beceremdim kizlar yaaa tutturamadim kivamini ustune bide parmagimida yaktimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallah ne yalan söylim bende hala pek tutturamam sırnaşık şey zaten bana göre cok zahmetli bir is ya a.s
hemen tarif edeyim :)
1 çay bardağı şeker,
yarım çay bardağı su,
yarımdan az limon (yarımın tümü sıkılmayacak),
bunları küçük bir tencereye koyup kısık ateşte sürekli karıştırarak pişiriyorsunuz. kaynıyacak, köpükler filan çıkacak hatta... rengi koyulaşınca, denemek için bankoyu ıslatıp ağdadan bir kaşık dökün. eğer kıvamı tutmuşsa ateşten alıp ağdanın hepsini dökün, olmamışsa az daha kaynasın :)) piştiği de kokusundan anlaşılıyo zaten, bildiğiniz macun aslında...
1 çay bardağı şeker,
yarım çay bardağı su,
yarımdan az limon (yarımın tümü sıkılmayacak),
bunları küçük bir tencereye koyup kısık ateşte sürekli karıştırarak pişiriyorsunuz. kaynıyacak, köpükler filan çıkacak hatta... rengi koyulaşınca, denemek için bankoyu ıslatıp ağdadan bir kaşık dökün. eğer kıvamı tutmuşsa ateşten alıp ağdanın hepsini dökün, olmamışsa az daha kaynasın :)) piştiği de kokusundan anlaşılıyo zaten, bildiğiniz macun aslında...
onun kıvamını tutturmak çok zordur hazır olarak ılık ağdalar satılıyor her yerde(marka önemli değil) onlardan kullabilirsin daha kolay sadece suyun içine kavanozuyla beraber koyup ısıtıyorsun.. kaydirigubbakcemile5
canim ben cinde yasiyorum kadinlarda kil tuy sorunu yok burda agda bulamiyoz
epilatorde batik yapiyo onun icin agda yapmak istiyom ama beceremedim malesef
şeker ve limon böyle kahverengi koyu sıvı kıvama gelinceye dek kızdırılır mermere dökülür ve döküldüğü anda toplanır donar donmamışsa olmamış demektir sonra çekiştirilerek sıcaklığının gitmesi beklenir ve kullanıma hazırdır.
benim ilk ağdamı annem bu ev ağdasıyla yapmıştı benim fikrimce bu ev ağdası kadar hiçbir şey temizlemiyor müthiş yapıyor yaa kaymak gibi gibi oluyor ölü deriyi alıp götürüyor (eh malum limon şeker) annem genç kızken tüm akrabalarına yaparmış amma velakin artık yapmıyoruz çünküü unutmayalım ki ev ağdası içerisindeki şeker sayesinde tüyleri besliyooooorrrr.....
benim ilk ağdamı annem bu ev ağdasıyla yapmıştı benim fikrimce bu ev ağdası kadar hiçbir şey temizlemiyor müthiş yapıyor yaa kaymak gibi gibi oluyor ölü deriyi alıp götürüyor (eh malum limon şeker) annem genç kızken tüm akrabalarına yaparmış amma velakin artık yapmıyoruz çünküü unutmayalım ki ev ağdası içerisindeki şeker sayesinde tüyleri besliyooooorrrr.....
epilator, jilet batik yapiyo
agda besliyo
e ne yapalim o zaman
en güzeli sir ağda güzel temizliyor. ben epilatör kullanıyorum sir ağdaya zamanım yok:1no2: