- 29 Eylül 2021
- 479
- 118
- 33
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
-
Evt kaç yerle görüştüm dediğiniz gibi İstanbuldayım çok ama ben aydında ymBu konuda istanbulda cok var ama aydinda zor kizimda orada universite okuyor
Bende öyle yapmayı düşünüyorum lif falan yapabilirim ancak başka iş yokÖrgü işi yap internetten face sat
Oyuncak Bilmiyorum ama bakcam sağolun evde paketleme işi bktm bos herkes dolandırıcı kimi kapora kimi tcBim de satılıyordu örgü için origami paket seti iplikleri ve kullanma klavuzu vardı bu tür oyuncak yap sat
Ben punch yapmaya başladım kapı süsü bebek ürünleri yastık Müslin örtü falan işleyip satıyorum böyle bişeyler yapabilirsinizOyuncak Bilmiyorum ama bakcam sağolun evde paketleme işi bktm bos herkes dolandırıcı kimi kapora kimi tc
Çok güzel mis elinize sağlık ben sizin kadar becerikli deglimBen punch yapmaya başladım kapı süsü bebek ürünleri yastık Müslin örtü falan işleyip satıyorum böyle bişeyler yapabilirsiniz
Öyle düşünme çok kolay yapması internetten biraz araştır bak yaparsın insan isteyince yapamayacağı şey yokturÇok güzel mis elinize sağlık ben sizin kadar becerikli deglim
Haklısınız bunların iple mi oluyi nasıl oluyor isimleri ne bilmem ki isimleri neÖyle düşünme çok kolay yapması internetten biraz araştır bak yaparsın insan isteyince yapamayacağı şey yoktur
YouTube a punch başlangıç yazın videolarda naış yapıldığı kullanılan ipler herşey varHaklısınız bunların iple mi oluyi nasıl oluyor isimleri ne bilmem ki isimleri ne
Peki satabiliyormusunuz satılırsa ben her şekilde yaparımBen punch yapmaya başladım kapı süsü bebek ürünleri yastık Müslin örtü falan işleyip satıyorum böyle bişeyler yapabilirsiniz
Aldıgım eşyaların parasını çıkardım daha elimdeki eşyalardan da birçok ürün yaparım çevrenize baglı almak isteyen olurmu tanıdık kişilerden ben şuana kadar 700 TL civarı kazandım ama çok üstüne düşmedim bu işin bebegim var boş zamanlar değerlendiriyorum diye başladım aktif halde üretim yapılırsa satış oranı artabilirPeki satabiliyormusunuz satılırsa ben her şekilde yaparım
Peki sosyal medya üzerinden satışımız oluyo muAldıgım eşyaların parasını çıkardım daha elimdeki eşyalardan da birçok ürün yaparım çevrenize baglı almak isteyen olurmu tanıdık kişilerden ben şuana kadar 700 TL civarı kazandım ama çok üstüne düşmedim bu işin bebegim var boş zamanlar değerlendiriyorum diye başladım aktif halde üretim yapılırsa satış oranı artabilir
Oluyor ben açmıştım instagram da ama hesabım çalındı tekrar açıcam da vakit bulamıyorum pek bi bebek ve hamilelik durumum oldugu için üzerine düşülür ise çok iş var burada bebek kapı süsü çok satılıyor kendini geliştirip farklı modeller de yaparsın ilerleyen zamanlardaPeki sosyal medya üzerinden satışımız oluyo mu
TeşekkürlerEki Görüntüle 2994211
Bu set hâlinde satılıyor 134 tl
İnşallah yapmaya çalışcamOluyor ben açmıştım instagram da ama hesabım çalındı tekrar açıcam da vakit bulamıyorum pek bi bebek ve hamilelik durumum oldugu için üzerine düşülür ise çok iş var burada bebek kapı süsü çok satılıyor kendini geliştirip farklı modeller de yaparsın ilerleyen zamanlarda
Punch ürünleri a101 bim falan da geliyor aradaTeşekkürler
İnşallah yapmaya çalışcam
Teşekkür ediyorum arkadaşlar sagolun ❤Punch ürünleri a101 bim falan da geliyor arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?