Evde yapılabilecek en iyi kalça, popo (bacak da dahil olabilir) egzersiz programı?

brc89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
47
6
35
Merhaba kızlar. Benim üst bedenimde ve karnımda sorunum yok, altım da idare eder. Sorunum popom ve popo altım. Zaten çatlak var onu geçirmem pek mümkün değil. Popomu şöyle toparlayacak selülitleri giderecek ve sıkılaştıracak bir programa ihtiyacım var. Dolu hareket var, o yüzden ne yapsam bilmiyorum. Özellikle kendinizden önereceğiniz bir program olursa (videolu falan) çok mutlu olurum. Her türlü öneriye açığım. Pat diye çatlakla ilgili de selülitle ilgili ya da bacak inceltme ile ilgili de bir şey söyleyebilirsiniz. Kısaca bu dediğim üç bölge ile ilgili her şey, çünkü senelerdir kafamı kurcalayan bu konu hakkında elde edebildiğim kadar bilgiyi bu başlıkta toplamak istiyorum.

Biliyorum düzenli yapılmazsa hiçbir şey işe yaramaz, bu yaz elimden geldiğinde düzenli yapmaya çalışacağım. Sevgiler :)

Son düzenleme:

bende de aynı sorun var günde bi yarım saat bi saat koşmalısın ben koşuya cıkmadan önce kekik yağı ve biberiye yağını popo ve bacaklarıma iyice masaj yaparak yediriyorum sonrasında strec film ile sarıyorum koşudan sonra ılık bi duş alıyorum.. inan varya nasıl terletiyor.. 1 haftada farkı göreceğine eminim. birde ben evde film izlerken kitap okurken sürekli yan yatıp ayağımı dizden kırmadan düz bir şekilde havaya kaldırıp indiriyorum. mekik çekiyorum yine yan yatıp dizden kırıp ayağımla yuvarlak çiziyorum. bunlarda sıklaşması ve zayıflaması konusunda etkili oluyor. kolay gelsin

Öneriler için teşekkür ederim, şu yatarken hareket yapma fikri güzelmiş. :)

Benim favorim bu:
8 Minute Buns - YouTube

Gün aşırı yapmak yetiyo.Yeni başlandığında zor epey ama 3 veya 4. seferde kolay gelmeye başlıyo.
Bende çok kısa sürede sonuç veriyo.
Not:Sakatlanmamak için bele ve boyna dikkat etmek,yeni başladığında fazla zorlamadan ne kadar yapabiliyosa o kadar yapılması gerek.(Bunları adam da söylüyo videoda ama Türkçe olmadığı için eklemek istedim.)

canım "Mari Winsor Pilates Buns & Thigh" buda bahsettiğin 3 bölge için etkili :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…