evde yapabileceğim iş aryorum

ben tekstil fabrikasında çalışıyorum... el işçiliği için dışarılara iş veriyoruz... mesela olur ya t-shirtlere toka dikilir ; taş dikilir ; boncuk işlenir ... onun gibi ... ama kısa sürede çok iş - az para ... tekstil firması varsa çevrenizde görüşebilirsiniz belki...

teşekkür ederim. ama yaknlarımda hiç öyle yerler yok. tuhafiyeler gelinlikçiler falan veriyomuş onuda bildiklerimi hep başkaları yapyor.

teşekkür ederim ama satş tarznda değil. o zaten anway falan yaptım biobellindayıda biliyorum. arkadaşım vardı yapan. ben daha çok incik boncuk gibi satış gerektirmeyen şeyler aryorum

akadaşlar bende arıyorum evde yapabileceğim bir iş
örneğin boncuk işleme, nikah şekeri ve bebek şekeri v.b elim çok yatkın seve seve yaparım :Saruboceq:

mrb arkadaşlar bende evde yapabileceğim bir iş arıyorum 3 tane çocuğum var ve çok paraya ihtiyacım var çok güzel ev yemekleri yapıyorum eğer sipariş alırsam dahada sevinirim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim tşkler

merhaba.ben şu anda ön muhasebe işinde çalışıyorum.ama evden yapabileceğim bir iş arıyorum.elişi yapmayı da severim.yada evde veri girişi yapabilecek eleman arayan işyerleri filan yokmudur acaba?
hem para kazanıp hemde evimle ilgilenmek istiyorum ama öyle satış yapacak kabiliyetimde hiç yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…