Evde yapabilecegim iş arıyorum

pembe_panter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
1
0
86
İzmir
Merhaba evde yapabilecegim iş arıyorum 29 yaşınayım izmirde oturuyorum eşime yardımcı olmak amacıyla evde yapabilecegim iş arıyorum. :kedi:

merhaba ben istanbul pendik de oturuyorum evde yapabileceğım iş arıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım,veya öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler.

merhaba ben istanbul pendik de oturuyorum evde yapabileceğım iş arıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım,veya öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler.

özele ben yazamıyorum siz bana özelde mail adreslerinizi yazarsanız evde işle ilgili yardımcı olurum kozmatik ve mutfak ürünleri

yani ülker dore kozmatik ürünleri satışı evet10 tl üyelik ücreti var ama kzancı iyi ben örtülü olduğum halde kazanıyorum

canım ilgilendiğin için teşekkür ederim ama ben satış yapamam insanlara bir şey almaya ikna edemem çumku insanlar gerçekten karnını zor doyuruyor benim yapabileceğim başkalarıyla alakası olmayan iş mesela iş sahibi ile benim aramda olacak dil dokmek değil emek vermek istiyorum yinede teşşekkürler

bir de işleme yapmayı seviyorsan gelinlikçilerden parça başı işleme alabilirsin.

Bu arada it.da nerdesin. ben aslen istanbulluyum. kuzenim fatihte oturuyor. gelinlikçilerden alıp çevresindeki bayanlara iş dağıtıyor

teşekkür ederim ben pendikte oturuyorum karşıya gidip gelemem ya zaten sıkıntımız bitti ilgilendiğin için sağol .gerek yok şimdilik .bir sitede yazı işi yaptım biraz ,ne zaman istersem bana iş yararlarlarmış canım yine de sağol bu arada adım elif

arkadaşlar bende ankaradayım bende evde iş yapmak istiyorum çok güze pasta börek yaparım yemek işi benim en iyi olduğum alan işlemede yaparım çokda düzgün ve güzel yapıyorum boncuk işleme mesala banada yardımcı olursanı çok sevinirim

cnm o yazı işini nerden buldun bıde bana yardımcı olurmusun

cnm o yazı işini nerden buldun bıde bana yardımcı olurmusun

kadın dergileri var editorluk haber siteleri var bir araştır netten iş ilanlarına bak öyle bulursun seni 3 hafta yada daha az denerler olur basit iş yani hemde yarım gün iffetim .com bak yanılmıyorsan orada iş var şuan sen bir bak bulursun benim küçük çocuklarım var onlarla ilgileniyorum ama yarım gün bilgisayar başında yaparsın sana yardımcıda olurlar bir bak oraya yada en azından şansını dene

Merhaba evde yapabilecegim iş arıyorum 29 yaşınayım izmirde oturuyorum eşime yardımcı olmak amacıyla evde yapabilecegim iş arıyorum. :kedi:

sende benim gibi yapabilirsin .
tığ işi patik yapıp tanesinde 1 tl vererek pazarcılara satabilirsin .
onlar da senin için gezdirirler ben yaptm o işi.

sosyete patiği dediğim patik.

adreste resimleri görebilirsiniz.
satılıktır.
7.5 tl ye suan için 9 adet var elimde
her renkten.

Son düzenleyen: Moderatör:
gece, gündüz, evden, işten de çalışmalarınızı sürdürebileceğiniz, ister memur olun ister işçi, ister ev hanımı olun ister dişçi :) yeterki internet kullanmayı bilin ve günde bir kaç saatinizi ayırın..ben öyle yapıyorum..internette geçirdiğiniz boş zamanları nakite çevirmeyi kim istemez? o halde linke tıklayın, sizde bize katılın..çünkü vakit nakittir...hayırlı bol kazançlar... çağlar network | tr.tc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…