- Konu Sahibi pembe_panter
-
merhaba ben istanbul pendik de oturuyorum evde yapabileceğım iş arıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım,veya öneri bekliyorum şimdiden teşekkürler.
yani ülker dore kozmatik ürünleri satışı evet10 tl üyelik ücreti var ama kzancı iyi ben örtülü olduğum halde kazanıyorum
canım ilgilendiğin için teşekkür ederim ama ben satış yapamam insanlara bir şey almaya ikna edemem çumku insanlar gerçekten karnını zor doyuruyor benim yapabileceğim başkalarıyla alakası olmayan iş mesela iş sahibi ile benim aramda olacak dil dokmek değil emek vermek istiyorum yinede teşşekkürler
Bu arada it.da nerdesin. ben aslen istanbulluyum. kuzenim fatihte oturuyor. gelinlikçilerden alıp çevresindeki bayanlara iş dağıtıyor
teşekkür ederim ben pendikte oturuyorum karşıya gidip gelemem ya zaten sıkıntımız bitti ilgilendiğin için sağol .gerek yok şimdilik .bir sitede yazı işi yaptım biraz ,ne zaman istersem bana iş yararlarlarmış canım yine de sağol bu arada adım elif
cnm o yazı işini nerden buldun bıde bana yardımcı olurmusun
Merhaba evde yapabilecegim iş arıyorum 29 yaşınayım izmirde oturuyorum eşime yardımcı olmak amacıyla evde yapabilecegim iş arıyorum. :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?