• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde üretenler için

pegai_0210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
6
1
36
Çanakkale
Slm ben evde el emeğiyle yapılanları değerlendirmek istiyorum. Çevremde el işiyle uğraşan çoook insan var fakat bunları kazanca döndüremiyoruz. Dantel oya vs. bunları satabileceğimiz yerler arıyoruz konu hakkında bilgisi olanlar veya ilgilenenler varsa yardımcı olurmusunuz? Amacım sadece kendim için değil evde ürettiklerini kazanca döndürmek isteyen herkez ve çevrem için...

bu tarz el emeklerinin satıldığı biyer var ama nasıl tezgah açılır bilmiyorum...bahçeşehirde el emeği pazarı kuruluyo orda hanımlar yaptıklarını satıyolar...belediye sitesinden belki ulaşabilirsiniz...

ben çanakkalenin ilçesinde ikamet ediyorum. asıl amacım burada el işi yapan bayanlarla sürekli satış yapabileceğimiz yerler bulabilmek. bizim buralarda satış yapabileceğimiz yerler yok denecek kadar az. bu yüzden şehir dışından bulmamız gerekiyor. yanii evlere iş veren bazı çeyiz dükkanları gibi... anlatabildim mi bilmiyorum??

Back