• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde uçuşan tozlar

hafifsekerli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
1.308
1.228
248
arkadaşlar herkesin evi mi böyle yoksa bende bir problem var çözemiyorum.temizlik yapıyorum koltukları halıları süpürüyorum.her yerin tozunu da alıyorum ama panjuru açıp eve güneş vurdumu heryer de uçuşan tozları görüyorum deli olmak üzereyim.

ben temizlik yapmayı mı bilmiyorum sizce nerede hata yapıyorum.

Tülleri ne kadar zamanda yıkıyorsunuz? Tülden kaynaklı olabilir. Birde yatak altı koltuk altı gibi yerlerde toz birikince öyle oluyor.

Toz alırken kuru toz alma işlemi yapmayın nemli bir bez ile mümkünse... Ve elektrik süpürgesinde de çok iş var. Su hazneli olanlar tozları yok etmede daha etkili ;)

ay konuyu görünce birden gülümsedim benim evde de toz çok oluyor hatta eşim artık isyan etti bu ne ya yapıyoruz yapıyoruz hala ev toz içinde diye..
evinizin önünde park falan varmı benim evimin önünden otoban geçiyor..

ay konuyu görünce birden gülümsedim benim evde de toz çok oluyor hatta eşim artık isyan etti bu ne ya yapıyoruz yapıyoruz hala ev toz içinde diye..
evinizin önünde park falan varmı benim evimin önünden otoban geçiyor..

benimki de ana cadde üstünde.süpürüyorum hadi oturayım diyorum poff tozlar uçuşuyor :(

Kuru toz alınca dediğiniz gibi oluyor :) Birde elektrikli süpürgeyi toz aldıktan sonra çalıştırdıysanız tamamdır yerdeki toz iyice havaya uçuyor... Kalanları normal yani yazın bir pencere açılsa yaptığın temizlikten eser kalmıyor zaten :63:

Her evde oluyor o tozlardan ki normali de bu zaten uzerimizdeki kıyafetlerde, yorganda yastıkta orda burda toz olması çok normal. Biz ne kadar temizlersek temizleyelim hep kalıyorlar. Bunda sorun yok, sadece güneş vurduğunda çok fazla görünüyorlar o kadar :)

Tullerde çok toz bırıkıyor aynı sıkıntı bendede var takıp çıkarması kolay olsa çırpıcam sureklı ama takılıyken toplayıp camdan çırpıyorum her gun.

arkadaşlar herkesin evi mi böyle yoksa bende bir problem var çözemiyorum.temizlik yapıyorum koltukları halıları süpürüyorum.her yerin tozunu da alıyorum ama panjuru açıp eve güneş vurdumu heryer de uçuşan tozları görüyorum deli olmak üzereyim.

ben temizlik yapmayı mı bilmiyorum sizce nerede hata yapıyorum.
önceden benimde böyleydi, süpürgem rowenta sessiz olandan hepa filtreli , su hazneliler koku yapıyor diye almadım. bu süpürgeyi 5 yıldır kullanıyorum ilk çıktığında aldım hepa filtreli olduğu için minimuma indiriyor o sorunu, çok memnunum.

önceden benimde böyleydi, süpürgem rowenta sessiz olandan hepa filtreli , su hazneliler koku yapıyor diye almadım. bu süpürgeyi 5 yıldır kullanıyorum ilk çıktığında aldım hepa filtreli olduğu için minimuma indiriyor o sorunu, çok memnunum.

benimkide öyle galiba.ama arkadaşın dediği gibi güneş vurunca eyvah eyvah :D

Back