canım çok tşk ederim.. çevremde değişik fikirler alacağım kimsem yokelbise çok hoşmuşkuaförede gelin başı demek zorunda değilsin beğendiğin modeli seç götür bunu istiyorum diye fiyat sor
demesende anlıolar ya hınzırlarSakın nişanım var deme
Arkadaşın dediği gibi beğendiğin saçı al götür. Hem benim nişanım dersen abartırlar kesin. Evde ve elbisen sadeyse o da normal bişey olöalı
cok tşk ederim öncelikle..Gecen yil gorumcem nisanlandi diger gorumcemle ben de yaninda gittik biz fon cektirdik o topuz ve makyaj yaptirdi toplam 90 lira verdik ciktik, ayni yerde nişan basi 200 liraydi
elbise gayet hos ve sade. Belki bunlarin tek omuz, ince aski ya da straplez modellerine de bakabilirsiniz bu tarz kalim askilar biraz daha sporlastiriyor/basitlestiriyor elbiseyi.
tşk ederim canım dediğin gibi enisi öyle sormak kuaföre..evet canım , nişan saçı deme, kuaförlere gelin oluyorum dedinmi direk x2 fiyat veriyolar. elbisen de eve uygun. ama evde tatlı demişsin o kısmı anlayamadım
valla haklısınızz enisi öyle demekben saçımı yaptırdıgım zaman yakının kınası var demıstım :=) bir onlar mı akıllı çakallar
bizde de aynı şeye tebrik yada çevre verme denir :) ilginçmiştşk ederim canım dediğin gibi enisi öyle sormak kuaföre..
aynenn yaa kazıklıyorlar böyle işte..
bizim adetlermizde kız veridlkten sonra tatlı yenir.. onuda pazar günü yapacağız hem tatlı hem takı olacak :)
valla o zamann ilginçmiş demekki yöre yöre farklı oluyorbizde de aynı şeye tebrik yada çevre verme denir :) ilginçmiş
150 ye yapacagı sacı 35 e yaptı. gercı ben topuz falan ıstemedımvalla haklısınızz enisi öyle demek
o fiyatın büyük bir kısmı makyaj içindir.Saç için arkadaşların dediği gbi nişan değil akraba arkadaş düğünü de geç izmir de topuzu 25-50 tl ye ypıyorlar 150 de çokmuş ev içinAllah nasip kısmet ederse bu hafta perşembe günü istemeye gelecekler
Pazar günüde evde tatlı ve nişanım olacak...
Bizim Burdaki kuaförler Nişan başına 150 tl demiş sizce uygun mu kızlar
BEn bilemedim de o kadar napıolar birde evde nişanım olacağı için çok çok abartılı birşeyler giymek istemedim..
Balık kesim abiye modeller hiç yakışmadı salık modeller daha güzel ve iyi yakıştı.. bende böyle birşey beğendimmm
Sizce nasıl kızlar bunu alayım mı.. En uygun en cok yakışan bunu bulabildim..
haklısınız enisi öyle sormak demekk çok tşk ederimm :)150 ye yapacagı sacı 35 e yaptı. gercı ben topuz falan ıstemedım
acık saça maşa yapıldı
ama olsun. o basit maşayi bile 150 den asagı yapmayacaktı.
aynen bizede çk geldi bende burda bir sizlere danışmak fikir almak istedim.o fiyatın büyük bir kısmı makyaj içindir.Saç için arkadaşların dediği gbi nişan değil akraba arkadaş düğünü de geç izmir de topuzu 25-50 tl ye ypıyorlar 150 de çokmuş ev için
cok tşk ederim öncelikle..
evet aynen öyle söylememen enisi daha mantıklı çünkü söyleidğin zaman pahalı alıyorlar..
ben enisi söylemeden soruyum..
o tarz biraz açık elbiseyi ailem kaldırmadı için buna yöneldimm
çok tşk ederim fikirleriniz içinn :)
bence hoş. Bende evde yaptığım için sade bi elbise tercih etmiştim. Allah mesut etsin canımdemesende anlıolar ya hınzırlar
bari demeden sorayım enisi
elbisede sade ve şık olsun istedim canım nasıl durur olur sence. bu elbise modelı
cok tşk ederimm canımm aminn çook sahol :))bence hoş. Bende evde yaptığım için sade bi elbise tercih etmiştim. Allah mesut etsin canım