• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde tadilat !!!

drydeniss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
2.186
10
116
39
Diğer
kızlar çok şükür bi ev aldık -gibi- kapora verdik ama işlemleri daha bitmedi...
Allah olmayan herkese ev almak nasip etsin inşallah...

ama beni şimdiden telaşı sardı.. içine tadilat yapıpda girmek istiyorum.. o zaman çok sıkışcaz ama Allah yardım eder inşallah. kırılcak dökülcek yerler var malum..
ama benim için önemli olan iki yer var
birisi mutfak diğeri banyo..
kafamın ilk takıldığı yerler buralar..
yeni ev yaptırmış veya tadilat yaptırmış arkadaşlar keşke şurayı şöyle yaptırsaydım..
işte banyonun fayansları şu renk değilde bu renk olsaydı dedinizmi...
hala karar veremedim yaa

fikirlerinizi bekliyorum...

banyom kahve tuvaletim kırmızı, mutfağım beyaz olacak inşallah 1 ay sonra taşınıcaz bizde çok zor karar vermek Allah kolaylık versin. Hayırlı olsun yeni eviniz.

banyom kahve tuvaletim kırmızı, mutfağım beyaz olacak inşallah 1 ay sonra taşınıcaz bizde çok zor karar vermek Allah kolaylık versin. Hayırlı olsun yeni eviniz.

sağol canım , sizde güle güle oturun... kırmızı bende düşündümde çok kireç izi belli olur hemen diye vazgeçtim

benim banyomda kullanmak istediğim renk aşağıdaki tonlarda... hatta aynısı bile olabilir
banyoyu ferah gösterir diye düşündüm. banyom küçük de...

95corallibathroomsmall.jpg

diğer yerleri şiddetle düşünüyorum...:kahve:

bu arada kapılara fayanslara duvarlara gelinceye kadar değiştireceğiz
2+1 evimiz
117 metrekare
3 balkonu var ikisini içeri aldıracağız biri yatakodasına dahil olcak diğeri balkona.. tek balkon yeter..
kimsenin fikri yokmu kızlar... şunuda şöyle yap diyebilecek biri yok mu :gitme: mafoldumben

ablaacım okudum mobilyada bu seriyi çok seviyorum...Doğtaş

%7BC7251190-13DA-4877-830A-220D7D72A9CC%7D.jpg

ah minişim bunları senin evine alırız artıkımm
ben daha evleneli 3 sene oldu benim herüf eşya meşya değiştirmezzz:delphin:

ah minişim bunları senin evine alırız artıkımm
ben daha evleneli 3 sene oldu benim herüf eşya meşya değiştirmezzz:delphin:

yaa mafoldumben ozamann senin için mutfaklara baktım ikeada en begendiğim mutfak bu oldu..
ikea.JPG

IKEA+2.jpg

ar%C3%A7elik.JPG

UZAY.JPG

nobilia.JPG

mümkün olduğunca açık renk kullanmanı öneririm dolap kapaklarında krem tonları yağ toz ve parmak izi belli olmuyor benim pvc kapak çok kullanışlı öneririm
mutfağın yerleri de açık renk ama o çok kullanışlı olmuyor onu açık kahve yaptırmadığıma pişmanım banyo dolaplarına-eğer yaptıracaksan-kirli çamaşırları koymak için kısım yaptırdım çok rahat tavsiye ederim

mümkün olduğunca açık renk kullanmanı öneririm dolap kapaklarında krem tonları yağ toz ve parmak izi belli olmuyor benim pvc kapak çok kullanışlı öneririm
mutfağın yerleri de açık renk ama o çok kullanışlı olmuyor onu açık kahve yaptırmadığıma pişmanım banyo dolaplarına-eğer yaptıracaksan-kirli çamaşırları koymak için kısım yaptırdım çok rahat tavsiye ederim

sağol canım. daha yerlerin rengini düşünemedim bile.. tavsiyelerini unutmayacağım.
ev komple değişiyor çünkü kapılara pencerelere kadar herşey...
banyo dolabı düşünüyorum kirli çamarışı koymak için kısım da aklımda.. daha derli toplu görünüyor değil mi?

minişim resimler harika yaaaa
ama benim herüfff kırmızı istemiyi...-tatlicadiarzu-
sanki mutfakla çok işi oluyormuş gibi rengine şekline karışıyor:bbo:

kırmızı çk güzel bence bnm kendi evim olursa şahsen kırmızı yaptırırım bide siyah granit tezgahı olsun istiyom...
Ee peki herüfün ne renk istiyor kırmızı hariç mi?

kırmızı çk güzel bence bnm kendi evim olursa şahsen kırmızı yaptırırım bide siyah granit tezgahı olsun istiyom...
Ee peki herüfün ne renk istiyor kırmızı hariç mi?

siyah nan beyaz olabilirmişşşş...

bende tezgahı siyah istiyorum canım kaydirigubbakcemile3

son gözde mutfağım bu sitedeki rapsodi arkadaşımızın mutfağı...
çok beğendim.. çok fikir değiştirir oldum. tek sabit kaldığım yer banyo
hatta geçen gün tekzende bi lavabo beğendim camdan , cam göbeği rengi..tam turkaz değil ama..
aynı renk duşakabin baktım süperdi gerçi yaza kadar çook değişir modeller...

mutfak1.jpg

Son düzenleme:
Back