evde sünnet

_eczaneci_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
24
2
merhabalar,biz oğlumuzu evde sünnet ettirdik,sünnet ettirmeden önce burdaki bütün sünnetle ilgili yazıları okumuştum,ama anladımki herkesin çocuğu farklı,yavrum çok kuvvetli bi çocuktu ama sünnet olduğu akşan sabaha kadar ağladı,o an çok pişman olduk ama şimdi geçti herşey ,normale döndük,,çabuk iyileşti çok şükür,bizim çok sevdiğimiz bi abimiz doktor,o evimize geldi,yeni yöntemle sünnet ediyor zaten,kan filan akmadı,biz kimseyede haber vermedik kalabalık olupda elimiz ayağımıza dolaşmasın diye,iyikide öyle yapmışız,,evde yaptırmayı düşünenlere tavsiye ederim herşey gözünün önünde oluyor en azından,çocuğunun elini tutuyorsun,,,Allah düğünlerini göstersin inşallah

evde sunnet mı
ıyı cesaret ben kesınlıkle cesaret edemezdım

onemlı olan bır sorun olmaması
hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun , bi sorun olmaması başka yaptıranlarda da sorun olmayacağı anlamına gelmiyor , sünnet ciddi bir operasyon , oğullarımızın tüm hayatını etkileyebilecek bir operasyon , biz anneler olarak işin aman canı acımasın , aman bayılmasın ay kıyamam boyutundayız , ama göz ardı edilmemesi gereken durum bu operasyon sırasında yaşanacak en ufak bir aksilik , şekil bozukluğu bile oğullarımızın hayatını ömür boyu etkileyecektir..
Bence göz ardı edilmemesi gereken durumlar var , hem şimdi eskiler bile keşke bizim zamanımızda da hastanede yapılsaydı , en temizi , en güveniliri diyolar

bizde sünnet ettirireceğimiz hastaneyi seçtik..

genel cerrah sünnet edecek ve aynı zamanda hastanenin baş hekimi..

babamın yakın arkadaşı olduğu için buraya kadar gelmeyin ben gelirim dedi..

başta şaşırdıum tabi..ama anlatınca dr çok kolay bişey az miktarda anestezi hazırlıycam çok ahafif dedi..

daha tam karar vermedik ama..

bakalım..

perşembe günü öyle yada böyle yaptırıcaz inş..

estel hangı hastanenın doktoru yapacak sunnetı
bız medıpol ve ya bır akrabamızın doktorundan baska hekım arastıramadık
sanırım bu gıdısle medıpolde olup bıtecek ama ertelıyorum nedense

sen bılırsın ama bence evde yaptırma canım
acıl durumluk bısey olmaz ınsa allah ama bır sorun olursa da hemen mudahale edılebılmelı bence

evet canım bende acil durum filan olurmu acaba diye korkuyorum ama dr biraz rahat artık fazla alışkanlıktan mıdır anlamadım..

hastane karşıda fatihte ilgilenirsen özelden yazarım iletişim bilgilerini..

üff olanlar ne şanslı olsada bitse artık valla..

ama benim görüştüğüm doktorların tamamının söylediği aynı..çok abartma çok kolay eskiden berberler yapıyodu diyolarkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

ya aslında acil durum olursa medical park hemen dibimizde yürüme mesafesi ama yok ben galiba evde yaptıramıycam..

estelcim biliyosun pek çok konuda birbirimize destek oluyoruz seninle , hayatım evde yaptırma derim , hemde anestezi vericem demiş , yok ya olmaz yani CADIARZU
tabi karar senin , ama git hastaneye güzel güzel yaptır , hem orda rahat da edersiniz , odanız olucak rahat rahat dinlenir minnoşun..
bide +18 durumuna girmemek için yazamıyorum burda açık açık , ama eskiden o berberlerin yaptığı sünnetler neticesinde dağılan pek çok aile , çocuğa hasret aileler , sebebin sünnet olduğunu bilmeden suçu kadında arauan zihniyet , bi sürü gözyaşı ve acı var... aman neyse dileyen araştırsın nette ben detay verirsem banlanıcam ayol kaydirigubbakcemile3

haklısın canım aslında benim sloganım var çevremde herkes bilir..

" bebişim söz konusuysa sıfır risk" tam sloganmış:))

iyi oldu okuduğum ya vazgeçirdiniz beni..

konu sahibi arkadaş kadar şanslı olmayabilir herkes..

teşekkürleer andinacım ve minik kalimero:)

valla itiraf ediyim senden böyle bişey duyunca şaşırdım kaldım ben , çünkü senin nasıl katı olduğunu biliyorum oğlun konusunda , benden beter durumdasın yani , o yüzden bi yazana baktım bi yazdığına yok dedim estel yazmış olamaz bunu kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah , inan korkucak bişey yok , az bi genel anesteziyle doktor da iyiyse hiç acı duymuyo , hatta sonrasında bile hiçbi sorun olmuyo.. yani biz çok güzel etlattık bi kere bile ağlamadı , darısı başına diyorum , sen sakin ol yeter ki a.s.

evde yaptırmayı burada hiç kimseden duymadım olasaydı da tercih edermiydim bilmiyorum bebeğinin yanında olmak güzel bişey tabi ben de onu istedim zaten elini tutmak falan o yüzden doktorumuz babamızla benim ameliyathaneye girmemize izin verdi babamız kameraya çekti, benim oğlumun elini tuttum arada emzik verdim saçlarını okşadım vs...

hareket edip etmemesi çok önemli tabi ama onu da ayarlıyorlar tamamen baymadılar ama sakinleştirici bir fitil verdiler kıpırdıyordu ama çok güçlü değildi, genellikle uyumak istiyordu gözlerini ovuşturuyordu

ben bilincinin açık olmasını istiyordun çok şükür öyle de oldu, çünkü korkuyordum bayılmasından daha çok küçük allah korusun bayılır bir daha ayılmaz, narkozun dozunun ayarlayamazlar vs aklıma gelmeyen kalmadı neyseki onlara gerek kalmadan kurtulduk

estelcım dogru karar vermıssın canım
bende rıske gırmek ıstemıyorum ama su durumda lokal mı rısklı genel mı rısklı karar veremıyorum
sanırım benım bırkac doktorla daha gorusmeye ıhtıyacım var

lokal anestezı durumunda oglumun acı cekecegını ve hareketlı olması sebebıyle zorlanacagımızı dusunuyorum
genel anestezı durumunda da ben dogumumda aldıgım anestezı sebebıyle ertesı sabaha kadar ayılamamıs bırı olarak oglumunda ayılamamasından korktugum ıcın dusunmedeyım
esım kendımı cok kastıgımı dusunuyor ama bılemıyorum

estelciğim sünneti evde yapacak olan doktor çok ehil de olsa allah korusun bebişin anesteziye alerjik reaksiyon gösterebilir ve böyle bir durumda ancak yoğun bakım ünitesi olan bir hastanede anında müdahele edilmesi gerekebilir

sunnet cok basıt ve kısa suren bır operasyon ama nıhayetınde kucukde olsa amelıyat sayılır hele bebek yastakıler ıcın. o yuzden evde yaptırmaya pek sıcak bakmıyorum. konuyu acan arkadas sanslıymıs yanı herhangı bır sorun yasamamıs neysekı. gecmıs olsun..

mafoldumbenmafoldumben tamam pekii..

anneler acıkmaz..anneler üşümeez...anneler üşenmeez...

yarın doğruca hastaneye :gitme::gitme: görüşürüz gelince anlatırım:1hug:

iyide canım benim hastanede sorun olmayacağının garantisi varmı,sonuçta herkesin kendi tercihi,bizde evladımızı düşünüyoruz sizin kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…