- 20 Nisan 2008
- 24
- 2
-
- Konu Sahibi _eczaneci_
estel hangı hastanenın doktoru yapacak sunnetı
bız medıpol ve ya bır akrabamızın doktorundan baska hekım arastıramadık
sanırım bu gıdısle medıpolde olup bıtecek ama ertelıyorum nedense
sen bılırsın ama bence evde yaptırma canım
acıl durumluk bısey olmaz ınsa allah ama bır sorun olursa da hemen mudahale edılebılmelı bence
estelcim biliyosun pek çok konuda birbirimize destek oluyoruz seninle , hayatım evde yaptırma derim , hemde anestezi vericem demiş , yok ya olmaz yani CADIARZU
tabi karar senin , ama git hastaneye güzel güzel yaptır , hem orda rahat da edersiniz , odanız olucak rahat rahat dinlenir minnoşun..
bide +18 durumuna girmemek için yazamıyorum burda açık açık , ama eskiden o berberlerin yaptığı sünnetler neticesinde dağılan pek çok aile , çocuğa hasret aileler , sebebin sünnet olduğunu bilmeden suçu kadında arauan zihniyet , bi sürü gözyaşı ve acı var... aman neyse dileyen araştırsın nette ben detay verirsem banlanıcam ayol kaydirigubbakcemile3
valla itiraf ediyim senden böyle bişey duyunca şaşırdım kaldım ben , çünkü senin nasıl katı olduğunu biliyorum oğlun konusunda , benden beter durumdasın yani , o yüzden bi yazana baktım bi yazdığına yok dedim estel yazmış olamaz bunu kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısıyla atlatırsın inşallah , inan korkucak bişey yok , az bi genel anesteziyle doktor da iyiyse hiç acı duymuyo , hatta sonrasında bile hiçbi sorun olmuyo.. yani biz çok güzel etlattık bi kere bile ağlamadı , darısı başına diyorum , sen sakin ol yeter ki a.s.
Hayırlı olsun , bi sorun olmaması başka yaptıranlarda da sorun olmayacağı anlamına gelmiyor , sünnet ciddi bir operasyon , oğullarımızın tüm hayatını etkileyebilecek bir operasyon , biz anneler olarak işin aman canı acımasın , aman bayılmasın ay kıyamam boyutundayız , ama göz ardı edilmemesi gereken durum bu operasyon sırasında yaşanacak en ufak bir aksilik , şekil bozukluğu bile oğullarımızın hayatını ömür boyu etkileyecektir..
Bence göz ardı edilmemesi gereken durumlar var , hem şimdi eskiler bile keşke bizim zamanımızda da hastanede yapılsaydı , en temizi , en güveniliri diyolar