Evde spor, haydi kızlar buraya

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
Evde spor yapan kaç kişiyiz? Evde spor olmuyor temiz hava yer imkanı vs.Bisiklet ile dışarda biraz gezip evde mekik ve squat aslında güzel bir imkan.
Evde neler yapabiliriz kızlar kim ne yapıyor herkez planını açıklasın.

mesela biryerde okumuştum spora vakitmi ayıramıyorsunuz. sporu gün içine dağıtım mesela her sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan 5 mekik yapın, mutfağa girdiğinizde sandalyeye oturur gibi 10 hareket yapım mesela ilk wc ye gittiğinizde duvarı 5 defa itin gibi. benım evde koşu bandım ve mekik aletim olmasına rağmen düzenli kullanamıyorum ama gün için bu şekilde bişeyler yapıyorum. işyerimdede asansör kullanmıyorum merdiven kullanmaya dikkat ediyorum

Her adımda sağlık diyorum

sabah kalkınca bıraz ısınma yapmak eklemlerı acmak en ıyısı dıye bılıyorum vucut ısınmadan mekık sakatlık acabılır

sabah kalkınca bıraz ısınma yapmak eklemlerı acmak en ıyısı dıye bılıyorum vucut ısınmadan mekık sakatlık acabılır

çok yorarsan tabiki ama 5 tanecikten bişey olmaz diye düşünüyorum bana olmadı. ama yüklenip yorarlarsa olabilir tabiki ben küçük sayılşardan bahsediyorum canım

Ben özellikle squat hareketini düzenli ve mekiğin düzenli yapılması taraftarıyım

Hergun 10 km yürüyorum ben açık havada kış geldi bu mesafe Kısalir artık. Her gun 50 mekik çekiyorum kalça icin squat yapıyorum toplandi baya ust kollarim gevsekti 20 kez ust kol çalışıyorum ağırlıkla. Hicbisey yapamıyorsaniz dizi izlerken sandalyeye oturun ayaklarinizi kaldirip indirin gobeginizi icinize cekip birakin karın kaslari güçlensin. Ayaga kalkin arkaniza masayi alin ellerinizi koyun masaya kalcanizi sıkıp birakin bu da guzel sekillendiriyor. Hayatinizdan asansörü çıkarın kısa mesafelerde vasıtayı unutun.

maşallah süpersin hergun yapıyorsan süperrr

Benim spor salonu üyeliğim var bayanlar, ben salona gidiyorum evde spor yapmayı pek sevmem İşten gelince evde hiç yapasım gelmiyor.

Koşu bandım vardi teyzeme verdik yer kaplıyor diye pişmanım. Bisiklet var arada aklima gelirse biniyorum dumbellar duruyor öyle pilates seti duruyor. Hergun squat mekik yapmaya çalışıyorum havalar soğudu yuruyemiyorum onun yerine dans ediyorum :) hem eglenceli hem stres attırıyor hemde yag yakıyor :)

hımmm ben de çalışan grup ve biri 6 diğeri 1,5 yaşında iki çocuk annesiyim.
haftada 4 akşam çocukları yatırdıktan sonra jullian yapıyorum ayrıca diyette yapıyorum.
malum iş ve çocuklardan dışarıda fırsat bulamayınca ve bu kilo işini de artık bitirebilmek için 4 aydır
videolardan yararlanıp evde sporumu yapıyorum sonra işime bakıyorum

herkese kolay gelsin :)

Julian mi ? O da ne?

evde yapılabilecek hareketleri ben de ebru şallının instagram sayfasını takip ediyorum kendisi güzel videolar paylaşıyor hareketleri tek tek anlatıyor ve her bölgeye ayrı ayrı uygulamasını gösteriyor karın bel bacak popo ne isterseniz ben de iş yerinde öğle araları o hareketlerden yapmaya çalışıyorum ya da akşam yürüyüşünden sonra hazır ısınmış vücutla evde de yapıyorum ben faydasını da görüyorum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…