Canım yaşadığın yerde var mı bilmiyorum ama İkea kutuları çok işe yarar..
Çeşit çeşit,boy boy kutular satılıyor,eğer gömme dolap veya gardrobun uygunsa ölçülerini alarak o kutuları kullanabilirsin..
Kendimden örnek vereyim..Gazete hiç almayız,gazeteyi internetten okuyoruz.Gazete saklanan eve kalorifer ve hamam böceklerinin daha fazla geleceğini okumuştum..
Yorganlarım,yastıklarım hurcun içinde gömme dolapta..Battaniyeler fermuarlı çantasının içinde yine gömme dolapta..
Kışlıkları İkea'dan aldığım kutuların içine koydum tam gömme dolabın ölçülerine göre aldım,yazın kışlıkları,kışın da yazlıkları oraya koyuyorum..
Banyoda makyaj malzemelerim İkea hasır sepetlerin içindedir..
Eski ayakkabıları,kıyafetleri evde hiç tutmam,2 seneden fazla giymediğim kıyafet varsa hiç giymeyeceğim demektir..
Hemen onları verir,dolaplara nefes aldırırım.
Fazla havlu gerçekten de lazım olmuyor..Ben evlenirken çok havlu almıştım iki düzine kadar da düğünde hediye geldi..
4 havlu yeter,bir de bornozlarınız vardır,tamam..
Misafirin giyeceği kıyafeti bilmemneyi hiç takmam..Yatıya gelen misafir -ki hiç sevmem- bi zahmet pijamasını da getirsin..
Eğer azsa veya yoksa gardrobundan ayrı yüklük tarzı bir gömme dolap yaptırmanı tavsiye ederim..
Yavaş yavaş oturacak düzenin..Ben de yani evliyken evin yayıntısı hiç bitmezdi..Şimdi iki sene oldu evleneli daha iyi durumdayım ev hanımlığı bakımından..:)))
Benim de eşyam çoktur ama tek şansım çok fazla dolabımın olması..