• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde sir ağda yapan var mı nasıl yapılıyor

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
sir ağda kullanmadım hiç . okudum netten ama kullananlardan bilgi almak istedim kartuş falan ne onu neyle ısıtıcaz bilgiler için şimdidien teşekür edrim

Kartuş denilen şey dikdörtgen içi ağdayla dolu bir şişe.Onların oturtuldukları ısıtıcıları var.ıçine koyup fişini takıyorsunuz ısınınca alıp kullanabiliyorsunuz.Ya da eski usül olarak o kartuşları suyla temas ettirmeden (içine kaçırmadan) cezve ,kettle yardımıyla da ısıtabilirsiniz.Hazır olunca o kartuş denen şişenin içindeki ağda su kıvamına geliyor, ve istediğiniz yere yağlı boya yapar gibi sürüp sonra da işleme başlıyorsunuz :) Umarım anlatabilmişimdir.

Onlar hazır, yani 3-5 liraya içinde ağdası zaten olan dikdörtgen kutuları (kartuş) satın alıyorsunuz.Sadece yaptığınız, o içi zaten ağdayla dolu olan kutuyu sıcak suda tutup, içinin normalde katı ağdasının akışkan olmasını sağlamak.Hepsi bu.ıçindeki ağda bitince kartuşu direk atıyorsunuz, 3-5 liraya yenisini alıyorsunuz.
Ağdacı gibi oldum bu bilgilerle :P

aa iyiymiş ben diğer ağdadan kullanıyorum çok zahmetli oluyo . kartuşu alıcam ısıtıcam sürücem çok basit tamam anladım çooook teşkür ederim

ya bende ilk defa sir alayım dedim.. konserve ağda aldım..heryere bulaştı.. yapış yapış oldum..yağı da bi işe yaramıyo.. şu kartuşlara bakayım bari.. bi yere bulaşmıyosa alıcam canım bak :) bulaşmıyo dimi? dökülme akma fln_?

ya bende ilk defa sir alayım dedim.. konserve ağda aldım..heryere bulaştı.. yapış yapış oldum..yağı da bi işe yaramıyo.. şu kartuşlara bakayım bari.. bi yere bulaşmıyosa alıcam canım bak :) bulaşmıyo dimi? dökülme akma fln_?

Ağdacıya çıkmışken adım devam edeyim :P
Sıvı olduğu için böyle koltuk altı terleme önleyicileri gibi kenarından kavrayıp kibar kibar sürüyorsunuz, öyle su gibi de akımıyor, kıvamlı.
Bulaşmaya gelirsek ilk yaptığımda ne akla hizmetse gazete serip yaptım.İşim bitince bacaklarımda magazin, siyaset ve futbol haberleri vardı, simsiyah.Biraz pratiklik kazanmak lazım.Şimdi bir örtüyle, yanıma tüm malzemeleri alıp, kısa sürede hallediyorum.

Ağdacıya çıkmışken adım devam edeyim :P
Sıvı olduğu için böyle koltuk altı terleme önleyicileri gibi kenarından kavrayıp kibar kibar sürüyorsunuz, öyle su gibi de akımıyor, kıvamlı.
Bulaşmaya gelirsek ilk yaptığımda ne akla hizmetse gazete serip yaptım.ışim bitince bacaklarımda magazin, siyaset ve futbol haberleri vardı, simsiyah.Biraz pratiklik kazanmak lazım.Şimdi bir örtüyle, yanıma tüm malzemeleri alıp, kısa sürede hallediyorum.

hmm.. bide yanmayalım canım ya. sir ağda çabuk donuyo.. zırt pırt ısıtmak gerekiyo onu da :bbo: ben daha yeni yeni alıştırıyorum bikini bölgemi.. sirle hiç yapmadım ..neyse bakıcam çaresine sağol cnm benm :1hug:

canım kartuş sir ağda çok pratik ve çok kullanışlı ben 4 aydır evde kullanıyorum kendim tavsiye ederim bacaklar koltuk altı için ideal bacakalrımı komple almam 15 dk sürüyor benim suda cezvede ısıtmak çok zor olur çabuk soğur ayarını tutturamazsın canın acır sonra depilissimanın sir ağda setleri var içerisinde makinesi kartuşu ağda bezi ağda yağı herşey var içerisinde fişe takıyorsun o kadar. ama sir ağdadadepilissimadan şaşma çok iyi ağdacılar bile bu markayı kullanıyor.

ben kartuşlu olanından aldım 2. süremiyorum hemen kuruyor ağda başlığınıda cok zor cevirmiştim
makinesi ile kullananla böyle problem yaşıyormu bende düşünüyorum makineli almayı ama hala karar vermedim

ben kartuşlu olanından aldım 2. süremiyorum hemen kuruyor ağda başlığınıda cok zor cevirmiştim
makinesi ile kullananla böyle problem yaşıyormu bende düşünüyorum makineli almayı ama hala karar vermedim

ben makine aldım yaklaşık 2 aydır da kullanıyorum. makine sürekli ağdayı ısıttığı gibi donma , kartuşun dönmemesi vs. olmuyor hiç. ben sadece makineyi aldım 20 tl ye. kartuş da 2 lira zaten. çok rahat oluyor, tavsiye ederim.

bende kartuşla bacaklarımı iyi aldım ama genital bölgede hiç kullanışlı olmadı... sonra gidip folyo kalıp ağda aldım bez derdi yok ve kullanımı kolay sürüyosun hemen donuyo elinle çekiyosun yapılışı bir sitede video olarak var istersen özelden yollarım bakarsın buraya yazmam sakıncalıdır belki. spatulan büyük olurda daha geniş olarak kullanırsan daha az uğraştırıyor ama onuda sürekli sıcak tutmak gerekiyor.. vivet kalıp ağdayı 9.50 tl ye aldım. ama ağdadan 1 saat sonra falan vajinal kaşıntım başladı sebebinide anlamadım ama ilk olduğundan diyo herkes umarım öyledir :( 7 sene kadar öncede konserve sir ağda kullanıyordum ama çok canım yanıyordu folyo beni üzmedi hiç seneler sonra ilk olmasına rağmen :))

bugunde komşum kızlarını gönderdi düğünleri varmış bacaklarını normal çamsakızı ağda ile almamı istediler oda daha kolay oldu :)) tüysüz kılsız günler diliyorum :D

Back