evde sir ağda kullanımı :((

serapakel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
205
4
46
İzmir
kızlar artık yüzlerce tlyi epilasyona yatırmak istemediğimden kartuş alacağım roll on. ucuz bir şeymiş 100 ml sanırım. Onu suda ısıtıp kullanacağım. Ama kağıtlarını ve temizleme losyonlarını nereden bulacağımı bilmiyorum o da kartuşu aldıgım yerde var mıdır? Vücudum acıya dayanıklı o sebepten dolayı çekincem yok. bir de 100 ml ne kadar idare eder sizce.

ben çok tüylü değilim o yüzden bir kartuş aylarca gidiyor nereden baksan 3 ay garanti, kartuşu suda eriteceksen çok kaynak suda iyice akışkanlaşana kadar tut fazla ısınmasınndan çekinme kartuşlarda yanma riskin yok gibi birşey ama genede ilk aşamada küçük bölgede dene ne olur ne olmaz ayrıca we-wet diye bir markanın 40tl civarına kartuş makinesi var yanında ağda mendilleri ve 2 kartuş da hadiye, ağda yağını ayrıca bulabilirsin aldığın marlkette küçük paketlerde ağda bezi de satılır. eğer yoksa bu işi yapan bir kuaförden bezi satın alabilirsin ya da top halinde gatirtebilirsin, yağın yerine de bebeyağı kullanabilirsin sir ağdanın özellii yağda çözünmesi yağın cinsi önemli değil. kolay gelsin

teşekkür ederim cevap için =) çok aydınlatıcı oldu. çok fazla idare eder beni de o zaman bir kartuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…