Evde şık nasıl olunur?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
Merhaba arkadaslar 1 yasinda bebegim var kendimi cok saldigimi dusunuyorum ama bebektende bakimli olmak cok zor birde rahat giyinmeyi seven biriyim cocuktan oncese evde sabahtan aksama kadar pijamayla dolasan biriydim ama bakimli olmakda istiyorm sizler nasil giyinirsiniz evde nasil bakimli olunur

Annem geçen bana tavşanlı pijama almış. Kızım 2 buçuk yaşında “anane bana almamış” diye söyleniyor, öyle güzel. Ben onunla çok bakımlı hissediyorum.

Rahat olduğunuz her şeyi giyin. En önemlisi saçlarınız bakımlı olsun ve güzel kokun, bunlar yeter bence.

Evde pijamayla,dizleri cikmis esofmanla gezmemek yeterli şık olmak icin. Gunluk bakima da dikkat ederseniz sorun kalmaz. Gule gule buyutun bebeginizi

Şık ve aynı zamanda yumuşak olan değişik bluzler, atletler, kazaklar alıyorum. Evde giymeyi planladığım şeylerde çok absürt de alabiliyorum. Altına da yazın şort, kışın tayt giyiyorum. Kendinizi iyi hissetmenize yetecek kadar minimal bir makyaj ve saçınıza biraz özen gösterirseniz kendinizi şık hissedersiniz diye düşünüyorum. Makyaj anlayışı herkese göre değişiyor ama benim için mesela nude bir rujum var onu sürünce çok etkili oluyormuş gibi geliyor benim için en azından. Bir de tırnaklarıma her zaman özen gösteririm ojem eksik olmaz onun da etkisi olduğuna inanıyorum :)

Bence her gün bebek arabasıni al bir saat yürü. Hem çocuğun temiz hava alır hem enerji dolarsin hem de kilolarını vermeye yardımcı olur.
Aynı şekilde fırsat buldukça evde squat yapabilirsin. Ya da hangi bölgeni çalıştırmak istersen . Instagram'da sedaaltiin_ sayfası çok güzel hareketler gösteriyor. Evden çıkmadan yapacağın.
Bence ilk adım olarak böyle şeyler yap. Fiziğin guzellestikce senin de kendine güvenin gelecektir.
Ayrıca kendine evde de giyilecek tek parça elbiseler al. Hem pijema gibi giyersin hem de şık olursun... Saclarin uzunsa Instagram hesaplarından şekilli şukullu saç örmeyi öğrenebilirsin. Saç güzel olunca insan guzellesiyor^^
Eşinizin işten gelme saatine yakın doğal renk ruj ve bir rimel de surdunuz mü tamam işte. Daha neye ihtiyaç var ki bakımlı olmak icin^^

Ayrıca bazı haftasonlari çocuğu babaya satıp kuaföre gidebilirsiniz

Kime göre bakım. Benim bakım kıstasım düzgün saç, çamaşır susuz kıyafet falan. Ama ziyagil köşkünde hep elbiseyle, makyajla geziyorlardı. Bence çekin eşofmanınızı bir de tişört oh saçlar da taranmış at kuyruğu. Kaç saat giderse artık. Ben oğlumla bir iki saat bakımlı kalamıyorum da. :110:

bakımsız ve eski ev kıyafetlerinizi yeni cicilerle başla.Dolabı açtığında kötü kıyafetin yoksa üşensen bile kötü görünmezsin.Çok tatlı pijamalar var.Salaş büyük bi hırkan olsun üşümemen için altına dar giymeye çalış.Üstte dendiği gibi tek parça ev kıyafeti altına tatlı ev külotlu çorapları var altına da panduf giyersen kışın üşümezsin.çorap yerine tayt da olur. en yoğun zamanında bile bi topuz ufaktan iki üç tel saç çıkar perçemden yine hoş durur.Saçını boyuyorsan dibinin gelmemesine dikkat et o çok bakımsız gösteren bişey. onun dısında dudaklara nemlendirici.yanaklara çok minnak highlighter sür canlı gösterir anlaşılmaz da onun dozunu deneyerek bul gün ışığında. istersen rimel sür ben kirpikleri arada ıslatıp yukarı kıvırttırıyorum hoş duruyo.

Pijamavari olmayan uyumlu bir giyim tarzı temiz guzel eller saclar ve yorgun olmayan cilt tabi ki(bu cilt olayı biraz sıkıntı bu bebeler iliğini kurutuyor:confused:)
Ben evde makyaj yapmam ama bir mat lipstick keşfettim ki sürdukce suresim geliyor:KK60:

mesela dışarda giydiğin gözde tişörtün gözden düşünce evde giymeye başlamamak lazım ama ben hep öyle yapıyorum:KK53:

Back
X