-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Oysho, ben de cok begenerek almıstım
Not: Manken olarak poposu ve memesi olmayan ablaları sectikleri icin resinlerde pek anlasılmıyo ama çok fazla kilosu olmayan ortalama türk kadını kıvrımları su pijamalarda hakikaten elin mankeninden daha iyi duruyo. Burada bi kendimizi övmek istiyorum müsadenizle
Yaaa bu bilgiyi ilk defa duyuyorum :) doguma ne kadar zaman kala icmeye baslamalıyız :)sen bu dediğim yap allahın izniyle bol bol emzirsin bebeğini ,
şimsiden başla içmeye hem mideni rahatlatır , sen bebeğin için çok faydalı ,
nezaman istersen yardımcı olurum
ahahha kk'da kendimden birini gormus gibi hissettimUmut Sarıkaya'nın 'ev seksisi' karikatür serisi var, yazınız bana onu hatırlattı :)
Kış ama zaten evde bebeğiniz var, eminim kombiyi son sıcaklıkta yakiyorsunuzdur. Evde biri soğukluk yoktur. O yüzden ince güzel bir pijema giyin, olmadı az usuyunce giymek için saten bir kimono alırsınız üstünüze
Yaaa bu bilgiyi ilk defa duyuyorum :) doguma ne kadar zaman kala icmeye baslamalıyız :)
Size coook tesekkur ediyorum :) cok sagolun..canım benım
biz ailecek hep böyle geçirdik hamılelik döenmlerımızı
ben kendim için söyleyim sana 4 aylık hamılelıkten sonra yani artık gögüsler süt ürütmeye başladıktan sonra
yemeğimi güzel yer üstüne bir çay kaşıgı kimyon üsütne bir bardak su içtim bu 9 aya kadar böyle devam etti ,
dogumdan sonra günde 2 kupa kimyon rezene içtim ama marketten hazır paket kimyon değil ,
kızım emmez olmuştu halaa sütüm gelirdi , düşün ,
kimyonu baharatçıdan alacaksın ayıkla yıka güneşte kurut sonra havanda yada bahrat mak çek
sonra onu bir güzel iç maksat ibraz ezip yağını ortaya çıkarmak ,
allahın izniyle çok faydasını görürsün
benım kızımın kuzenlerın yiğenlerin hiç biri gaz sorununları olmadan büyüdüler ve büyüttük ,
inan bana çok rahat bir bebeklık dönemi geçirisin ,
sağlıkla dogur inşallah
ben kendim için söyleyim sana 4 aylık hamılelıkten sonra yani artık gögüsler süt ürütmeye başladıktan sonra
yemeğimi güzel yer üstüne bir çay kaşıgı kimyon üsütne bir bardak su içtim bu 9 aya kadar böyle devam etti ,
dogumdan sonra günde 2 kupa kimyon rezene içtim ama marketten hazır paket kimyon değil ,
kimyonu baharatçıdan alacaksın ayıkla yıka güneşte kurut sonra havanda yada bahrat mak çek
benım kızımın kuzenlerın yiğenlerin hiç biri gaz sorununları olmadan büyüdüler ve büyüttük ,
sağlıkla dogur inşallah
sağlıkla dogur inşallah
Üzerimde göğüs çatalını gösteren birşey olurmuş mesela ben bişey yaparken eğilirmişim dekoltem biraz daha açılırmış, seksi görünmek anlayışı bu tarzaltımda şort olurmuş, iç çamaşırım da g-string olurmuş, eğilirken belli olurmuş gibi gibi jartiyerle gez demiyor yani ama tarzı bu ..
Sayın konu sahibi çıkarın o bol eşofmanları pijamaları. Dünya üzerindeki hiç bir erkeğin ondan hoşlanacağım düşünmüyorum. Tamam ses çıkarmayanlar olabilir. Şimdi yorumumu görüp “yoooo benim eşim rahatsız değil” diyenler olacak. Rahatsız ama ses çıkarmıyor kabullenmiş.O yüzden evde çok çok seksi ya da sürekli dekolte giymenize gerek yok ama özenli olun mesela eve geldiğinde güzel bir kot şort güzel bir tişört bir topuklu ile bile çok seksi olabilirsiniz. Ya da şort giyemem diyorsanız tayt deneyebilirsiniz eğer bacaklarınız ince ise. Yoksa giymemeniz gerek. Yani sürekli seksi olamasa bile özenli olun bu ikinizi de mutlu edecektir
Evde topukluyla ne işimiz var.biz evde ayakkabı giymiyoruz.Sayın konu sahibi çıkarın o bol eşofmanları pijamaları. Dünya üzerindeki hiç bir erkeğin ondan hoşlanacağım düşünmüyorum. Tamam ses çıkarmayanlar olabilir. Şimdi yorumumu görüp “yoooo benim eşim rahatsız değil” diyenler olacak. Rahatsız ama ses çıkarmıyor kabullenmiş.O yüzden evde çok çok seksi ya da sürekli dekolte giymenize gerek yok ama özenli olun mesela eve geldiğinde güzel bir kot şort güzel bir tişört bir topuklu ile bile çok seksi olabilirsiniz. Ya da şort giyemem diyorsanız tayt deneyebilirsiniz eğer bacaklarınız ince ise. Yoksa giymemeniz gerek. Yani sürekli seksi olamasa bile özenli olun bu ikinizi de mutlu edecektir