Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Sormayın yahu bu vesileyle cidden memem olduğu için yaşadığım sıkıntıyı arz ederim efenim:) Pijamalarda falan iyi de dar kıyafetlerde sıkıntı oluyor.

Hiç extra şeylere ihtiyacım olmadı

Temizlik ve koku önemli. Ben her gün duş alırım. Yemek yaptıktan sonra duşa girer üzerimi değiştiririm. Ki soğan falan kokmayayım. Fizik de düzgünse her şey yakışıyo zaten.

Saten şortlu takımlar(basit görünmeyeninden), tayt crop top, şort tişört, ev tulumları, penye elbiseler benim sevdiklerim

sen bu dediğim yap allahın izniyle bol bol emzirsin bebeğini ,
şimsiden başla içmeye hem mideni rahatlatır , sen bebeğin için çok faydalı ,
nezaman istersen yardımcı olurum
Yaaa bu bilgiyi ilk defa duyuyorum :) doguma ne kadar zaman kala icmeye baslamalıyız :)

ahahha kk'da kendimden birini gormus gibi hissettim okuynunca benimde direkt aklıma o karikatur gelmisti

Madem sizi seksi istiyo eşiniz,acın doğal gazın ayarını sonuna kadar gelecek faturayı o düşünsün .daha sonrasında ise askılı bir pijama takımı yada dedğiniz gibi göğüs dekoltesi olan günlük kıyafetler giyin.

Yaaa bu bilgiyi ilk defa duyuyorum :) doguma ne kadar zaman kala icmeye baslamalıyız :)

canım benım
biz ailecek hep böyle geçirdik hamılelik döenmlerımızı
ben kendim için söyleyim sana 4 aylık hamılelıkten sonra yani artık gögüsler süt ürütmeye başladıktan sonra
yemeğimi güzel yer üstüne bir çay kaşıgı kimyon üsütne bir bardak su içtim bu 9 aya kadar böyle devam etti ,
dogumdan sonra günde 2 kupa kimyon rezene içtim ama marketten hazır paket kimyon değil ,
kızım emmez olmuştu halaa sütüm gelirdi , düşün ,

kimyonu baharatçıdan alacaksın ayıkla yıka güneşte kurut sonra havanda yada bahrat mak çek
sonra onu bir güzel iç maksat ibraz ezip yağını ortaya çıkarmak ,

allahın izniyle çok faydasını görürsün
benım kızımın kuzenlerın yiğenlerin hiç biri gaz sorununları olmadan büyüdüler ve büyüttük ,

inan bana çok rahat bir bebeklık dönemi geçirisin ,
sağlıkla dogur inşallah

Size coook tesekkur ediyorum :) cok sagolun..
Hemen yarın bir aktardan alıp uygulayacagım dediklerinizi :) darısı basımıza insallah

Hemen yarın bir aktardan alıp uygulayacagım dediklerinizi :) darısı basımıza insallah

dedikleri doğru canım tayt üstüne dökümlü kazak tarzı evde giyilmelik önü açık olanlar. ya da taytın üstüne askılı badi üstüne ince hırka kışın böyle olur heralde ama sürekli onun istediği gibi giyinirsen ikinci bebekte yakında gelir

Konu sahibi arkadaşlar fazlasıyla öneride bulmuşlar değerlendir işte
yanlız dikkat

frikik fetişi var desene

Kis icin ideal. Kalin tayt ve vucudu saran v yakali kazak.
Siyahini aldiim, ben cok yakistiriyoruum

Eklentiler

• 39964205_2060444420681310_3956637565154492416_n.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 228
Sayın konu sahibi çıkarın o bol eşofmanları pijamaları. Dünya üzerindeki hiç bir erkeğin ondan hoşlanacağım düşünmüyorum. Tamam ses çıkarmayanlar olabilir. Şimdi yorumumu görüp “yoooo benim eşim rahatsız değil” diyenler olacak. Rahatsız ama ses çıkarmıyor kabullenmiş. O yüzden evde çok çok seksi ya da sürekli dekolte giymenize gerek yok ama özenli olun mesela eve geldiğinde güzel bir kot şort güzel bir tişört bir topuklu ile bile çok seksi olabilirsiniz. Ya da şort giyemem diyorsanız tayt deneyebilirsiniz eğer bacaklarınız ince ise. Yoksa giymemeniz gerek. Yani sürekli seksi olamasa bile özenli olun bu ikinizi de mutlu edecektir

Evet çünkü erkekler görsel varlıklar.

Evde topukluyla ne işimiz var.biz evde ayakkabı giymiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…