- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 33
- Konu Sahibi PinkMermaid
Ben öyle giyinince kocam utanıyor ya pijama giy donacan diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna istinaden göğüsten frikik verebileceğin bol ve uzun tişörtler altına da iç giyimi belli edecek transparan tayt ya da kısa şortlar diyorum.Üzerimde göğüs çatalını gösteren birşey olurmuş mesela ben bişey yaparken eğilirmişim dekoltem biraz daha açılırmış, seksi görünmek anlayışı bu tarz altımda şort olurmuş, iç çamaşırım da g-string olurmuş, eğilirken belli olurmuş gibi gibi jartiyerle gez demiyor yani ama tarzı bu ..
tamam canım öyle yapayım o zaman
Allah razı olsun valla çevreden çok duyuyorum sütüm yok diyenleri korkmadım değil :) baharatçıdan alırız haftasonu gidip. doğumdan sonra sütüm koonusunda görüşürüz yazarım işe yaradı die ayrı ayrı da dua ederimm vallahi teşekkürlerr
teşekkür ederim tatlımmsen bu dediğim yap allahın izniyle bol bol emzirsin bebeğini ,
şimsiden başla içmeye hem mideni rahatlatır , sen bebeğin için çok faydalı ,
nezaman istersen yardımcı olurum
Hayır kendileri de göbeklerini kaşıya kaşıya tv karşısında yayılıp eşlerinden seksilik beklemiyorlar mı bir de.Valla kocan olmasa da cozmussun isi. Aynen de oyle.. herseyi bekliyorlar ama bu beklentilerini ucuz saniyorlar. Ayni taktigi ben de yapiyorum birsey dedi mi hooop alisverise hoop karta yuklen
Tayt giyebilirsin ve yakalı swetGünaydın güzel hanımlar !
Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !
ben taytla uyuyamıyorum ya sanki vücudum hava almıyor gibi çok daralıyorum.tayt , askılı dekoltelı body ..
Her türlü taytım vardır. Yünlü , ince, iç gösteren
Yazın şort , yazın tayt ..
6 yıldır evlıyım bır kere bol eşortman gıymedım Taytla rahat edıyorum
aynen bunu diyen erkekten de özen beklerimo nasıl evde seksi seksi dolaşıyor mu?
kışın kat kat giyinip lahana gibi dolaşıyor insanlar dekolte falan nasıl olur bilemedim
Seksilik Mevsim Tanımaz, Kasımda Aşk Başkadır gibi film afişleri belirdi gözümün önünde istemsizce
Eki Görüntüle 2193107
Şimdi her ne kadar manken arkadaşımız memesizligi sebebiyle o dantel yakalı saten askılının hakkıni verememis olsa da yazın bu tarz pijamalara bayılıyorum ben. Bunun kışa uyarlanmış versiyonu da şu sekilde olabilir;
-Atleti aynen giyersiniz, altına popodan güzelce oturan bacak kısmı bi tık daha bol inen bi alt secersiniz (surekli tayt kullanmanın kan dolasımini olumsuz etkiledigi ve selulite sebebp oldugunu okudum birkaç kere, o yuzden sürekli giyilmesine ben pek olumlu bakmıyorum). Üstüne de bol, salas, kalın bi hırka (önü kapatılmayan ve hareket ettikce omuz kısmı bi o yana bi bu yana kendiliginden acılan ama sıcacık da tutan cinsler var ya, onlardan işte) giydiginizde tamamdır bu iş.
Ya da hos bi sabahlık alınabilir.
Eki Görüntüle 2193109
Şu tarz bi kombinden söz ediyorum ozetle.
Derin V yakalı ev tulumları var onlardan alınabilir, onlar da sahane görünüyorlar.
İnsanın dokundukça dokunası gelen guzel dekolteli gomlekler, altına tayt ya da ev pantolonları.
Ha daha seksi seyler de giyilebilir giyilmesine ama dogalgazın atesi evliligin atesini sondurebilir, mali durumlar malum. Zaten mesele giyinmekten ziyade nasıl desem giydiklerini dişi bi tavırla sergilemekte. O yuzden hem rahat hem gözee hos gelenler kategorisine biraz cilve ekleyerek siz de evinizde her mevsim seksi olabilirsiniz (reklam filmi sonu gibi oldu ama idare ediverin)
Kadinlarin zevki, beğeni ve beklentileri, duyguları yok mu?Ben de aynısını söyledim , sen de seksi ol arada niye hep benden bekliyorsun diyorum, ben erkeğim diyor cevap bu göğüs dekolteli seksi bir gömlek mesela diyorum ona saçma geliyor. Tayt bacağıma yapışınca sinir oluyorum, arada giyiyorum ama her zaman da olmuyor
Benzerleri daha uygun fiyatlara vardır aslında baska markalarda, ben sık kullandıgım icin oyshodan ornek sectim. (Gerci ekonomi sagolsun eskisi kadar sık alısveris yapamıyorum o bi gercek) Benzer parcaları daha uyguna gorursem hem kendime ciciler alırım hem de konu altına yazarım mutlaka.harika gerçekten tarzlarımız benziyor ben de böyle şeyleri çok beğenirim,ama biraz pahalı mı ne sanki bebekten sonra böyle şeylere bu kadar para vermektense ,bebeğime şunu alırım bunu alırım diyorsun ister istemez..bilemedim.
Oysho, ben de cok begenerek almıstımŞorta bayıldım hangi marka bu
Cok eeskiden şöyle bir replik vardı demet akbagın bir demet tiyatrosunda yanilmiyorsam tayt neki diyor cevap hem giyeni hem karşısındakini sıkan birsey:)ben taytla uyuyamıyorum ya sanki vücudum hava almıyor gibi çok daralıyorum.
ama katılıyorum erkekler taytı seksi buluyor
yaradılış sanırım . Banada bol eşortmanla fenalık geliyor . Evlenmeden önce annem hep kangren olcan derdi Çocukluktan bu tayt alışkanlıgı ama akşam yatarken ne var ne yok çıkarırım . Gece öyle yatamam yalan yokben taytla uyuyamıyorum ya sanki vücudum hava almıyor gibi çok daralıyorum.
ama katılıyorum erkekler taytı seksi buluyor