- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Namaz elbisesi var uzun belden bağlamalı bileğe kadar uzun hatta ondan giyersin hahahah , hem masum olur,namaz saati geçmişse de kazaları kılıyordum da dersin hahahhahBekarlar izlemede
O değil de kızlar aniden misafir vs gelince nasıl oluyor çok merak etmişimdir
Ne güzel kız çocukları bu konuda daha iyi benim oğlanlar beni de değil babayı kıskanıyor gelir gelmez boynuna atlar ikisi yarışır beni al diye o da ikisini alır sonra barış cigris kavga baslar birbirlerini ittirirler ikisi de sadece kucakta ben olcam diye resmen savaş çıkar bana yaklaşmaya kalkarsa zaten adamı ve beni dovmekten beter ederler. Her gün adam gelince ev savaş alanına dönüyor yemekte bile huzur vermezler. Küçük artik iyice memeci oldu gece memeyi ağzından çektiğim anda bağırmaya baslar ve meme vermediğini surece saatlerce ağlar artık o yüzden ben küçükle yatıyorum. Gerçekten sabrim da bitmek üzere artik onu da odasına ayırıp kocamla geceleri bari olsa yan yana yatmak istiyorum. Cinsellik zaten sabahlara kadar kucukle yapışık uyudugumuz için ayda iki kere olsa Yarabbi şükürler olsun diyecek duruma geldik. Çocuklarla uğraşmaktan doğru düzgün kıyafet bile giyemem dün taş işlemeli kıyafet giydim küçük oğlan sürekli dişleriyle kopardı ne kadar uzaklastirsam da ikaz etsemde başaramadim Ahhh bir dokun bin ah işit bendenSeni çok iyi anlıyorum canım ama bazı küçük ayrıntılara dikkat et derim...mesela her işten eve geldiğinde birbirinizi mutlaka öpün..eşim önce kızımı öper , kızım da anne öp der(babaya annemi de öp demek istiyor, 19 aylık) ve eşimle yanaktan öpüşürüz. Kızım 1 yaşındayken odasına geçti ve o günden beri yalnız yatıyor ama kapılarımız hep açıktır, yan odamızda zaten..eşinle yatakları ayırmak soğukluk getirir bence, bunları gözden geçir derim
Gögüs ucuna kalpli falan bisi düsunün ucunda puskul yapmislar kalpli falan oluyor yani bnde sans eseri gormustumde illa dekolte istiyolarsa oda hos bisi internnete yazin cikar ben internnetten almistmPüskül ne kız ilk duydum
Leopar desenli polar pijama seksiliğe birebir
Bakayım canım zorlamam lazım kendimi çocuklarla vakit bulmak çok zor tesekkurlerBen instagramdan takip edip yapıyorum. Youtube da yazınca çıkıyor.
Göğüsleri büyütmek içinde küçültmek içinde aynı hareketler yapılıyor.
Boyuma göre çok çok büyükler ama büyük olmasını geçtim sarkık olmasınlar.
Egzersizle toparlandı biraz.
Instagramda hangi hesap takip etcez canımBen instagramdan takip edip yapıyorum. Youtube da yazınca çıkıyor.
Göğüsleri büyütmek içinde küçültmek içinde aynı hareketler yapılıyor.
Boyuma göre çok çok büyükler ama büyük olmasını geçtim sarkık olmasınlar.
Egzersizle toparlandı biraz.
@zonafit2.0 @kadınlarin_evreni @sporcu_anneInstagramda hangi hesap takip etcez canım
Yanında gırgırLeopar desenli polar pijama seksiliğe birebir
hahahaha yemin ediyorum bizde tam böyleyiz yaŞu an kocamın XL atlet ve tişörtleriyle haşır neşirim. Pijama paçalarını da çorabımın içine sokmadan edemiyorum, ayak bileklerim üşüyor.
İşin iyi tarafı, adam da aynı şekilde takılıyor. Rahatlık seksilikten daha önemli diyenlerdeniz.
eveettt evet bunu bende yapıyorum aslında farketeden yaparken beni dikizledini gördüm bide dalga geçiyo azda şu tarafları gırgırlasana diyeBurda bilenler bilir, çok muhabbeti döndü, dar ve dekolte giyinip eşinin önünde evi gırgırladığında istediğin amaca ulaşıyorsun
Kanka sen de dokseydin "iç" dunyanda ne var ne yoksa, ne de olsa biz bizeyiz(!)hey yavrum hey
hııı sorma sen ben o şu buKanka sen de dokseydin "iç" dunyanda ne var ne yoksa, ne de olsa biz bizeyiz(!)
Ayyy ne güldüm yawYanında gırgır