- 14 Mart 2010
- 7.878
- 6.785
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
De birden de yorumlar bıçak gibi kesildi :)
abla senin kafa going to go
Aferin size içinizdeki dona kadar yazmışsınız hanımlar.
Takdir ettim (!)
Nasılsa burada biz bizeyiz degil mi ?
Hani marjinal bizdikbu forumda nasıl olsa nicklerin ardında kimse tanımıyor diye kocasına yazdığı özel mesajları yayınlayanları gördü bu gözler, içlerindeki donlar ne ki?
Yemek yapmaya gitmiş olabilirler ben öyleyim vallaDe birden de yorumlar bıçak gibi kesildi :)
Geyşalar gibi kimonoyla mı gezmemi istiyor anlamdım ki hahahaevliliğimizin ilk aylarında bebek yokken daha çok özenirdim, seksi saten askılı şort takımlar vs , o zaman da üşümüyor musun böyle derdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil mi ama
O neydi kizEvet. Oyle ciplak vs gezilmez evde. Esine kendini begendircem diye cin aşik oluyor. Ifrit cin aşkı. Sonra musallat olup esiyle kavga ettirtir ve uzaklastirtir erkeklerden. Gece kendi iliskiye girer.
Ahahahajahaha ben yazacaktım sen önce davranmışsınEvi gırgıla diyen oldumu çabuk söyleyin
Plates lastiği ile egzersiz yapmanızı öneririm.Emzirmeden kesince göğüs mu kaliyo canım daha beter kapatiyon yani porsudugu için
Ben demistim bunu da sadece bi nickiz nolucuk didilerAferin size içinizdeki dona kadar yazmışsınız hanımlar.
Takdir ettim (!)
Nasılsa burada biz bizeyiz degil mi ?
Omon tonrem hiç benlik işler değil :)araya kaçan yeri incili hemde oturamıyorsun rahat nasıl batıyor varya ama çok şık bir görsen. birde göğüs ucuna püskül yapmışlar hiç gördünmü yapıştırıyorsun kırmızı püskül püskül sallanıyor birde çok seksi.
HahahahhaBen demistim bunu da sadece bi nickiz nolucuk didiler