- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Son sayfayı okudum dedim tüy ney file neyBaya geri kalmışım konu nerelere gitmis
Son sayfayı okudum dedim tüy ney file neyBaya geri kalmışım konu nerelere gitmis
katılıyorumsüslenmeyince de başka kadınlar musallat olabilir :
seks yaparken dua ediliyor demek hmm oldu o zaman...Arastirin ifrit cin aşkini. Evde ciplak vs gezilmez. Iliskiye girerken bile dua var
aynen sanki kk böyle bişeye ihtiyyacı varmıştaa bizde burda toplanmışız gibi oldu herkesin ne çokta ihtiyacı varmışş
vücut çorabım bile var eşimle beraber almıştıkBunları biliyorum ben ama almaya cesaret edemedim sizi gidiler sizi demek kullandınız :)
bu gidişle doğucak gibi baya güzel fikirler edindimYeni bir gırgır efsanesi mi doğuyor acabaaa
bende o vücut çorabını yazıyordum tam apışarası delik ama cidden çok harika duruyor.hahahao gögüs ucu püskülü bende var kırmızı çok seksi bişi tavsiye ederim bide tulumun file çorabı var vucut çorabı olarak geçer dehşettt
bende o vücut çorabını yazıyordum tam apışarası delik ama cidden çok harika duruyor.
gitsin adriana limaya aşık olsun yahu sadece evde giyinen kadına niye aşık oluyor?Evde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esine
yok artık dans ediyormsuun gerçekten ben çok utanırım yaaa yapamamyok bacım öyle profesyonel takılmıyorum içimden ne gelirse :)
Aferin size içinizdeki dona kadar yazmışsınız hanımlar.
Takdir ettim (!)
Nasılsa burada biz bizeyiz degil mi ?
tebrikler bu yorum icin :) konu iyice costu
yok gayet eğlenceli oluyor. stress atarım böyle. çok severim dans etmeyi bazen 3 yaşındaki oğlumda , eşimde katılır bana :)yok artık dans ediyormsuun gerçekten ben çok utanırım yaaa yapamam
abla senin kafa going to goEvet. Oyle ciplak vs gezilmez evde. Esine kendini begendircem diye cin aşik oluyor. Ifrit cin aşkı. Sonra musallat olup esiyle kavga ettirtir ve uzaklastirtir erkeklerden. Gece kendi iliskiye girer.