- 24 Nisan 2011
- 3.297
- 4.781
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Gözler x-ray öyle çok kapatıcı bişey değildi ama kaçmadı gözündenNasıl anladı ki benim ciltle birebir bütünleşiyor anlaması zor sadece bazen çilleri kapatmışsın gene diyorÇok çilliyim de ordan anlıyor zaar
Ya terlik giyemiyorum ben hiç ya o saten geceliklerimi giyiyorumda terlik almadım bile normal ev terliği giyiyorum:)))) yok o bölümlere getirmedim kendimi genelde gecelikler ve altına giydiği terlik yeni evli modları
Süper benceEki Görüntüle 2193175
Mesela bu beyaz görmüştüm bi tane o da şahaneydi
Üstüne Polar sabahlık giycen ce eeee yapcaksın bunla :)Ayy çok beğendim tam bana göreymiş ama yazliksi
Ya parmak arası olanların da dolgu topukları var ondan gold renk falan ya da beyaz kürklü olanın var az topuklu geceliğin altına çok yakisirYa terlik giyemiyorum ben hiç ya o saten geceliklerimi giyiyorumda terlik almadım bile normal ev terliği giyiyorum
Evet. Oyle ciplak vs gezilmez evde. Esine kendini begendircem diye cin aşik oluyor. Ifrit cin aşkı. Sonra musallat olup esiyle kavga ettirtir ve uzaklastirtir erkeklerden. Gece kendi iliskiye girer.Sen ciddi misin?
Adana çık aradan bi yaEvet. Oyle ciplak vs gezilmez evde. Esine kendini begendircem diye cin aşik oluyor. Ifrit cin aşkı. Sonra musallat olup esiyle kavga ettirtir ve uzaklastirtir erkeklerden. Gece kendi iliskiye girer.
Aslında olabilir kürklü falan güzel şeyler varYa parmak arası olanların da dolgu topukları var ondan gold renk falan ya da beyaz kürklü olanın var az topuklu geceliğin altına çok yakisir
Arastirin ifrit cin aşkini. Evde ciplak vs gezilmez. Iliskiye girerken bile dua varBuna inanıyor musun gerçekten ?
Tövbe tövbe bu tarz şeyler yazmayın lütfenEvet. Oyle ciplak vs gezilmez evde. Esine kendini begendircem diye cin aşik oluyor. Ifrit cin aşkı. Sonra musallat olup esiyle kavga ettirtir ve uzaklastirtir erkeklerden. Gece kendi iliskiye girer.
O arayakaçanı nasıl giyiyorsun ya :) keşşke benim de olsapilates tulumu çok güzelmiş ilk defa gördüm de bu havaa seksi olcam diye zatürre olursun
ama bende giyiniyorum böyle hoşuma gidiyor tayt altına tanga üstüne askılı yada bu havadan dolayı kısa kollu body tabi body yakasa aşağıda olacakki eğilip kalkarken görünsün güzellikler güzel oluyor.
Ay ne bilim canım dizilerde falan öyle olur ya ben hep bir bihter ziyagil havasındayım dizi biteli on yıl olmuş etkisinden çıkamadım:))))))))
benimki sevmiyo hic :) Nikahimda takma kirpik ve sac takilmisti. Harika olmussundan sonra. Kirpikmi taktin, saclarinda beya uzun olmus diye garip garip bakti :) Sürekli yapsam hoslanmaz. Demek benimki degisik
yurtdisinda yasiyorum sevmiyorum diyene cok rastladim.
Ben sana tulum buldum onu giy sen giyiyor tûlùùm oluyor sexiKızlar maşallah yani yorumlar havada uçuşmuş, böyle bir konuya ihtiyacımız varmış demekki,içimizdekileri döktük
Gözler x-ray öyle çok kapatıcı bişey değildi ama kaçmadı gözünden
Aslan malesefAy benim kardeşim böyleTerazi burcu mu?
Aslan malesef
O da eksik kalsın kadını delirtmeyim demiştirBenim eşim de Aslan, aslında çok dikkatli, gün içinde kaç kere kıyafet değiştirmişim ne giymişim hep gözü bende ama makyaja bişi demedi beğeniyor zaar