Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Ya terlik giyemiyorum ben hiç ya o saten geceliklerimi giyiyorumda terlik almadım bile normal ev terliği giyiyorum
Ya parmak arası olanların da dolgu topukları var ondan gold renk falan ya da beyaz kürklü olanın var az topuklu geceliğin altına çok yakisir

pilates tulumu çok güzelmiş ilk defa gördüm de bu havaa seksi olcam diye zatürre olursun

ama bende giyiniyorum böyle hoşuma gidiyor tayt altına tanga üstüne askılı yada bu havadan dolayı kısa kollu body tabi body yakasa aşağıda olacakki eğilip kalkarken görünsün güzellikler güzel oluyor.

O arayakaçanı nasıl giyiyorsun ya :) keşşke benim de olsa

Ay ne bilim canım dizilerde falan öyle olur ya ben hep bir bihter ziyagil havasındayım dizi biteli on yıl olmuş etkisinden çıkamadım:))))))))

Şöyle yapın o zaman önce aksesuarlarla başlayın, kemerdir, ufak çantadır falan, sonra yavaş yavaş alışırsınız. Siyahla, kotla, turuncuyla falan kombinleyin, üst parçalarda ya da koyu leopar desenli günlük sade elbiseleri kullanın.

Eşim bıktı benim leopar sevdamdan çok seviyorum :)

Ama şimdi takma kirpik ve saç belli olur yani :) Kaç kişi günlük hayatında bunları yapabilir ki bizim bahsettiğimiz allık, renkli nemlendirici, bb krem falan tarzı şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…