- 24 Nisan 2011
- 3.297
- 4.781
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Tip değiştiren profesyonel makyaj yapmıyoruz ki zaten ama insan kendini iyi hissediyor 3-5 bişey sürünce doğamızda varyok o kadarına karışmazda çok yapmam bnde eskiden çok yapardım şimdi çok kalmadı hevesim ama yeri geldimi yaparım bi o işlemde yapamıyorum yasak !
Ay ne bilim canım dizilerde falan öyle olur ya ben hep bir bihter ziyagil havasındayım dizi biteli on yıl olmuş etkisinden çıkamadım:))))))))Leoparın yaşı mı olur :) Leoparlı babetten tutun çantaya, geceliğe her şeyim var, dozunda kullanıldığında çok şık duruyor.
Ay benim bi tulumum vardı ilk kez giysim neyse çok sıkıştım tuvalete gittim tulumu tabi aşağı indirme durumu yok unuttum az kalsın üstüme yapacaktım tuvalette gülme krizine girdim dahada giymedim tabiŞu pilates tulumlarını gören var mı kızlar onlar da çok güzel duruyo ama lavaboya gitmek bile mesele olur onlarla da
Görmedim canım bakıcam bir ara merak ettimŞu pilates tulumlarını gören var mı kızlar onlar da çok güzel duruyo ama lavaboya gitmek bile mesele olur onlarla da
aynen kadınsın sonuçta bi yerden çekiyor bakımlı olmalıyım diyorsun bakım sadece makyaj deil ama şekil veren en güzel şey bencee :)Tip değiştiren profesyonel makyaj yapmıyoruz ki zaten ama insan kendini iyi hissediyor 3-5 bişey sürünce doğamızda var
Rahat oluyo ama çıkarması mesele işteAy benim bi tulumum vardı ilk kez giysim neyse çok sıkıştım tuvalete gittim tulumu tabi aşağı indirme durumu yok unuttum az kalsın üstüme yapacaktım tuvalette gülme krizine girdim dahada giymedim tabi
Aptal olma sen bihter ziyagilsin diyomusun kendineAy ne bilim canım dizilerde falan öyle olur ya ben hep bir bihter ziyagil havasındayım dizi biteli on yıl olmuş etkisinden çıkamadım:))))))))
Valla ben hiç makyaj sevmem diyen erkeğe rastlamadım etrafımda. Tabi burda dediğim gibi makyaj var makyaj var.
Buna inanıyor musun gerçekten ?Duasi var iliski oncesi musallat olmuyolar. Okuyunca kaciyorlar
Eşlerimize uymayalımAy tam aklıma geleni yazmışsınız.
Alışkanlık bu işler galiba biraz da o tabaka varmış hissi rahatsız ediyo beni ya da eyeliner sürdüysem ruj fazlaymış gibi geliyo sırf boşa gitmesin parçacıklar diye elimdekileri sürçen koydum kafaya
Ahahahİnatçıysa giymez bacım :) Ama ben bir kere aaa çok güzelmiş rahatmış falan diye siyah mavi falan boxerlar aldırdım arada giyiyor onları hemen popoya bir şaplak atıyorum beyaza dönmesin diyeBeyaz don atlet öğğğğğ, yıkaması da sıkıntı
bende file çorabın tüm vucudunu saranı var tulum gibi aşağıdan giyiosun çok seksi bişi yani onu çıkarana kadar yarım saat geçerŞu pilates tulumlarını gören var mı kızlar onlar da çok güzel duruyo ama lavaboya gitmek bile mesele olur onlarla da
Taytın üstüne asla uzun birşey giymem ben evde sıcak bazen göbeğim açık seyler giyinirim karşı koyması zor yanimini etek biraz dışarı çıkacak havası veriyo ondan giymiyorum ama mini şort giyerim
Ayy çok beğendim tam bana göreymiş ama yazliksiŞu pilates tulumlarını gören var mı kızlar onlar da çok güzel duruyo ama lavaboya gitmek bile mesele olur onlarla da
Mesela bu beyaz görmüştüm bi tane o da şahaneydiGörmedim canım bakıcam bir ara merak ettim
:)))) yok o bölümlere getirmedim kendimi genelde gecelikler ve altına giydiği terlik yeni evli modlarıAptal olma sen bihter ziyagilsin diyomusun kendine
Benimki normal de de sevmiyo hiç unutmuyorum ilk bayramımızda ziyaret için özendim gittim ilk defa markalı fondötenle pudra aldım bi güzel hazırlandım güzelim yüzünü mahvetmişsin çıkar bence dedi çıkarmadım tabii :)
kendiside bi zahmet bişiler düşünsün nedir bu boyle kadınlar erkeklerden çektiği insan kadına derki nasıl rahatsan oyle ol zaten çocuk senı yoruyor bırde bunlarla ugraşma...Tişört altına da basketbol şortu giyermiş yaz kış genelde bu tarzmış, evleri merkezi sistemle ısındığı için soğuk olma durumu yokMuş Bazen boxerla bile dolaştığı oluyormuş enişte beyin ☺
Duasi var iliski oncesi musallat olmuyolar. Okuyunca kaciyorlar