Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Altına renksiz dudak nemlendiricisi sürün ruju öyle sürün asla kurutmaz.

Şimdi şöyle, erkek doğalla makyaji pek ayıramaz, gözleri renkleri bizler kadar iyi seçemiyor(bilimsel gerçek) dolayısı ile badana gibi olmadığı sürece makyajı anlamazlar doğal renkler ile yaparsanız.

bnm eşimde o anda makyajı sevmez ister bulaşsın ister bulaşmasın fontedenten falan rahatsız oluyor bende yapmıorm :)

Altına renksiz dudak nemlendiricisi sürün ruju öyle sürün asla kurutmaz.
Alışkanlık bu işler galiba biraz da o tabaka varmış hissi rahatsız ediyo beni ya da eyeliner sürdüysem ruj fazlaymış gibi geliyo sırf boşa gitmesin parçacıklar diye elimdekileri sürçen koydum kafaya

Taytı nasıl giyiyorsunuz ya benimkinde etki etmiyor mini etek istermiş benimki
bnm eşimde o anda makyajı sevmez ister bulaşsın ister bulaşmasın fontedenten falan rahatsız oluyor bende yapmıorm :)
Benimki normal de de sevmiyo hiç unutmuyorum ilk bayramımızda ziyaret için özendim gittim ilk defa markalı fondötenle pudra aldım bi güzel hazırlandım güzelim yüzünü mahvetmişsin çıkar bence dedi çıkarmadım tabii :)

Esiniz de seksi giyinsin o zaman...

Şimdi şöyle, erkek doğalla makyaji pek ayıramaz, gözleri renkleri bizler kadar iyi seçemiyor(bilimsel gerçek) dolayısı ile badana gibi olmadığı sürece makyajı anlamazlar doğal renkler ile yaparsanız.

benim günlük makyajim allik, rimmel ve rujdan ibaret. Alligi asiri sürmedigimden fark edemez tabiki ama öbür ikisinide tabiki anliyor :) Genel anlamda sevmiyorlar ama özelikle yapmasini isteyenlerde var :)

benim günlük makyajim allik, rimmel ve rujdan ibaret. Alligi asiri sürmedigimden fark edemez tabiki ama öbür ikisinide tabiki anliyor :) Genel anlamda sevmiyorlar ama özelikle yapmasini isteyenlerde var :)

Valla ben hiç makyaj sevmem diyen erkeğe rastlamadım etrafımda. Tabi burda dediğim gibi makyaj var makyaj var.

yok o kadarına karışmazda çok yapmam bnde eskiden çok yapardım şimdi çok kalmadı hevesim ama yeri geldimi yaparım bi o işlemde yapamıyorum yasak !

Şu pilates tulumlarını gören var mı kızlar onlar da çok güzel duruyo ama lavaboya gitmek bile mesele olur onlarla da

Kışlık polar eşofmanın altına soket fileli çorap topuklu giysen olmamı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…