- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Aaa gerçekten bulaşmıyo mu teknolojinin baya gerisinde kalmışım ben bi ara mat rujlar vardı minik aplikatörlü onlardan almıştım ama böyle baya kuru yapıyordu öylece duruyo cümlesi bi ton ruj var ama kullanacak yiğit Yok
sadece evdeysem asla makyaj yapmam. Ama haklisiniz sonucta önemli olan kendini nasil hissetigimiz. Sabahtan beri tayt, dekolteli üst falan okuyorum ve benim gözümde seksilik canlanmiyor :)
Erkekler aslinda dogal haleri daha cok sever diye düsünüyordum. (sac makyajdan bahsediyorum)
bnm eşimde o anda makyajı sevmez ister bulaşsın ister bulaşmasın fontedenten falan rahatsız oluyor bende yapmıorm :)Aaa gerçekten bulaşmıyo mu teknolojinin baya gerisinde kalmışım ben bi ara mat rujlar vardı minik aplikatörlü onlardan almıştım ama böyle baya kuru yapıyordu öylece duruyo cümlesi bi ton ruj var ama kullanacak yiğit Yok
Alışkanlık bu işler galiba biraz da o tabaka varmış hissi rahatsız ediyo beni ya da eyeliner sürdüysem ruj fazlaymış gibi geliyo sırf boşa gitmesin parçacıklar diye elimdekileri sürçen koydum kafayaAltına renksiz dudak nemlendiricisi sürün ruju öyle sürün asla kurutmaz.
Taytın üstüne asla uzun birşey giymem ben evde sıcak bazen göbeğim açık seyler giyinirim karşı koyması zor yaniTaytı nasıl giyiyorsunuz ya benimkinde etki etmiyor mini etek istermiş benimki
Olmuyo tatlım denenmiş tecrübeyle sabit :)))))))Muckslarda nakil olmaz garanti diyosun yani
Taytı nasıl giyiyorsunuz ya benimkinde etki etmiyor mini etek istermiş benimki
Benimki normal de de sevmiyo hiç unutmuyorum ilk bayramımızda ziyaret için özendim gittim ilk defa markalı fondötenle pudra aldım bi güzel hazırlandım güzelim yüzünü mahvetmişsin çıkar bence dedi çıkarmadım tabii :)bnm eşimde o anda makyajı sevmez ister bulaşsın ister bulaşmasın fontedenten falan rahatsız oluyor bende yapmıorm :)
Esiniz de seksi giyinsin o zaman...Günaydın güzel hanımlar !
Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyorKalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !
Şimdi şöyle, erkek doğalla makyaji pek ayıramaz, gözleri renkleri bizler kadar iyi seçemiyor(bilimsel gerçek) dolayısı ile badana gibi olmadığı sürece makyajı anlamazlar doğal renkler ile yaparsanız.
Aman ne gerek var canım bir süre sonra gönlün geciyohemen bakıyorumoyshoda filan harika şeyler var da çok pahalı.
Yapıyorum yapmazmıyım aşırı süslüyüm denilebilir okula giderken falan mutlaka makyaj yaparım evde işte bazen kırmızı sürünce o da aynı tepkiyi veriyo
:))))) bende henüz leopar yaşına geldiğimi düşünmüyorum bu arada yaş 28 olduBen bir gün kk için kendimi feda edip deneyeceğim. De benim adam leopar desenini hiç sevmez.
benim günlük makyajim allik, rimmel ve rujdan ibaret. Alligi asiri sürmedigimden fark edemez tabiki ama öbür ikisinide tabiki anliyor :) Genel anlamda sevmiyorlar ama özelikle yapmasini isteyenlerde var :)
yok o kadarına karışmazda çok yapmam bnde eskiden çok yapardım şimdi çok kalmadı hevesim ama yeri geldimi yaparım bi o işlemde yapamıyorum yasak !Benimki normal de de sevmiyo hiç unutmuyorum ilk bayramımızda ziyaret için özendim gittim ilk defa markalı fondötenle pudra aldım bi güzel hazırlandım güzelim yüzünü mahvetmişsin çıkar bence dedi çıkarmadım tabii :)
:))))) bende henüz leopar yaşına geldiğimi düşünmüyorum bu arada yaş 28 oldu
Duasi var iliski oncesi musallat olmuyolar. Okuyunca kaciyorlarYa sevişirken aşık olurlarsasevişirken de soyunmayın kızlar
Kışlık polar eşofmanın altına soket fileli çorap topuklu giysen olmamı kiGünaydın güzel hanımlar !
Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyorKalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !
Sen ciddi misin?Duasi var iliski oncesi musallat olmuyolar. Okuyunca kaciyorlar