- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- Konu Sahibi PinkMermaid
Tatlım bulaşmayan likit rujlar var ya aaa
Hmmm o da bir çözüm tabiii:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım bulaşmayan likit rujlar var ya aaa
Tek olmuyormuş o bacım bir de leoparli dayt lazım:))))))Neler neler yapıyoruz ah ahh desene bi adet gırgır edinmeliyim en acilinden
He günlük hayatta ben de eşe süslenirken ev halindeyken sandım ben dışarda da kullanamıyorum o ruju böyle sürekli tazeleyen kadınlara da bayılıyorum kirli gibi geliyo sanki bişey yemişim de bulaşmış gibi :)Özel zamanlarda makyaj yapmıyorum bulaşıyor diye eşim istemiyor Ama günlük hayatta yaparım kendimi daha iyi hissetmek adına.
Ben ruj sürüyorum evde bazen eşim bi yere mi gidiyoruz hayırdır falan diyo odun yaaÖzel zamanlarda makyaj yapmıyorum bulaşıyor diye eşim istemiyor Ama günlük hayatta yaparım kendimi daha iyi hissetmek adına.
Sagolasin canım aynen ben tesetturluyum diş giyime çok para gidiyoGüle güle giyin. Ya bu tarz şeyler pahalı değil herkes alabilir bir kaç tane olsa yeter zaten.
Makyaj bulaşmıyor mu ya özellikle ruj
Ben de leopar tayt ve gırgır yazan var mı diye gelmiştim konuya.Nasıl ya, benden baska kimse seni bilgilendirmedi mi
Şimdi çok ayıpladım kk yı, yazık cok yazık
Leoparsız var ama o da işimi görüyo gerçekten bu erkeklerin taytlara karşı bi karşı koyamamama arzusu varTek olmuyormuş o bacım bir de leoparli dayt lazım:))))))
Aaa gerçekten bulaşmıyo mu teknolojinin baya gerisinde kalmışım ben bi ara mat rujlar vardı minik aplikatörlü onlardan almıştım ama böyle baya kuru yapıyordu öylece duruyo cümlesi bi ton ruj var ama kullanacak yiğit YokTatlım bulaşmayan likit rujlar var ya aaa
Siz kendinizi makyajsız iyi hissediyorsunuzdur mesela, ama kimisi makyajla bakımla daha özgüvenli hissediyor mesela ben Eşim ev halin de güzel diyor ama ben kendimi makyajlı daha özgüvenli hissediyorum:)
Kız yıllardır okuyorum hic te denemedim artık ne hikmetse :)))Ben de leopar tayt ve gırgır yazan var mı diye gelmiştim konuya.
Aaaaa çok ayıp her taraf istemediğin kadar dolu bunlarla gözüne gözüne sokuyarlar neredeyse adamın:) Koton da Lcw de bile kocaman reyonlar var lütfen amaaaa:)
hemen bakıyorum oyshoda filan harika şeyler var da çok pahalı.Eki Görüntüle 2193170 Eki Görüntüle 2193171 Eki Görüntüle 2193170 Eki Görüntüle 2193171
Mesela ben bu takımı modanisa dan aldım çok uygun canım 37 tl bişey olması lazım sırtı görünüyor falan istediğin sesliliğe de ulaşıyorsun hemde tatlis
Ben ruj sürüyorum evde bazen eşim bi yere mi gidiyoruz hayırdır falan diyo odun yaa
Bazı markalar kurutuyor evet ama altından peeling yaparsan dudaklarına iyi olur ya da the balm farmasi falan pek kurutmuyor canım kalicidaAaa gerçekten bulaşmıyo mu teknolojinin baya gerisinde kalmışım ben bi ara mat rujlar vardı minik aplikatörlü onlardan almıştım ama böyle baya kuru yapıyordu öylece duruyo cümlesi bi ton ruj var ama kullanacak yiğit Yok
Evet açık tenlerde mecburen yapılır ben çikilatayım bi ara saçlarımı baya açmıştım o zaman bile dozu arttırmam gerekmişti hasta gibi oluyodu allık olmayınca meselaBir de ben çok beyazım, renkli göz, sarışındım saçımı kumral kullanıyorum şimdi makyajsız çok solgun ve renksiz hissediyorum kendimi, yazın hafif bronzlaşınca bile daha az makyaja ihtiyaç duyuyorum, ten renginiz uygunsa belki çok ihtiyaç duymayabilirsiniz...
Yapıyorum yapmazmıyım aşırı süslüyüm denilebilir okula giderken falan mutlaka makyaj yaparım evde işte bazen kırmızı sürünce o da aynı tepkiyi veriyoNormalde çok yapmıyorsanız alışkın değildir. Ben işe giderken her gün yapıyorum zaten ordan alışkın bir de hafif renklerle yaparım. Evde kırmızı ruj sürünce sil şunu diyor
Muckslarda nakil olmaz garanti diyosun yaniBazı markalar kurutuyor evet ama altından peeling yaparsan dudaklarına iyi olur ya da the balm farmasi falan pek kurutmuyor canım kalicida
Ben bir gün kk için kendimi feda edip deneyeceğim. De benim adam leopar desenini hiç sevmez.Kız yıllardır okuyorum hic te denemedim artık ne hikmetse :)))
The balm kesinlikle geçmiyor önerilirMuckslarda nakil olmaz garanti diyosun yani
Taytı nasıl giyiyorsunuz ya benimkinde etki etmiyor mini etek istermiş benimkiLeoparsız var ama o da işimi görüyo gerçekten bu erkeklerin taytlara karşı bi karşı koyamamama arzusu var