Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

tutkulu bir insanimdir ve kiyafetlerle seksi görünümü bagdastiramayanlardanim.

Yapilan öneriler, yorumlar bu sebebten biraz garip geldi bana :)

Helle evde makyaj ve topuklu önerisini sacma bile buldum. :KK70:

ya nerelerden buluyorsunuz bu kıyafetleri.ben bakıyorum sexy şeyler ya çok pahalı ya fazla sexy.hani evde tatlış olayım güzel güzel takımlar giyeyim diyprum hem uygun hem de güzel şık pijama tayt vs bulamıyorum.nerden alıyorsanız bilen bana mesaj atsın :KK70:

Aaaaa çok ayıp her taraf istemediğin kadar dolu bunlarla gözüne gözüne sokuyarlar neredeyse adamın:) Koton da Lcw de bile kocaman reyonlar var lütfen amaaaa:)

ben geçen kış polar pijamaları giydiğimde eşimin ilk tepkisi şu oldu ; giymişssin yine seks öldürenlerini:işsiz::işsiz: napıyım ben şimdi bu adamı :KK70:

Screenshot_20180928-161223.png
Screenshot_20180928-161235.png
Screenshot_20180928-161223.png
Screenshot_20180928-161235.png

ya nerelerden buluyorsunuz bu kıyafetleri.ben bakıyorum sexy şeyler ya çok pahalı ya fazla sexy.hani evde tatlış olayım güzel güzel takımlar giyeyim diyprum hem uygun hem de güzel şık pijama tayt vs bulamıyorum.nerden alıyorsanız bilen bana mesaj atsın :KK70:
Mesela ben bu takımı modanisa dan aldım çok uygun canım 37 tl bişey olması lazım sırtı görünüyor falan istediğin sesliliğe de ulaşıyorsun hemde tatlis

Evde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esine
Şaka mı bu şimdi çok güldük

Günaydın güzel hanımlar !

Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor :-) Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum ! :KK8:
Sporcu atleti siyah üstüne zarif bir günlük kolye dağınık topuz şık bir hırka siyah tayt

Ya bir efsane konu varmış gırgırlı hep bahsi geçiyor da konunun linki yok ortada ben de çatlıcam meraktan :)
Canım bak şimdi leopar desenli taytini giyiyorsun eşinin karşısına geçip haliyi girgirliyorsun. Simdi çaktın köfteci. Su twerking yapan kızların totosu gibi totoyu sergileyeceksin

Kopyala yapistir yaptım az önce bi üyeye yazmistim

tutkulu bir insanimdir ve kiyafetlerle seksi görünümü bagdastiramayanlardanim.

Yapilan öneriler, yorumlar bu sebebten biraz garip geldi bana :)

Helle evde makyaj ve topuklu önerisini sacma bile buldum. :KK70:

Siz kendinizi makyajsız iyi hissediyorsunuzdur mesela, ama kimisi makyajla bakımla daha özgüvenli hissediyor mesela ben :KK70: Eşim ev halin de güzel diyor ama ben kendimi makyajlı daha özgüvenli hissediyorum:)

Kızlar gırgır olayı kocaya cilve topigi gibi bişeydi ama hanımlar costugu icon cinsellik bölümüne taşınmıştı bir bakıverin:)

Günaydın güzel hanımlar !

Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor :-) Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum ! :KK8:
Ben eşini destekliyorum. Ev ve çocuk ile ilgili işleri paylaştığı sürece bunu yapabilirsiniz.

Siz kendinizi makyajsız iyi hissediyorsunuzdur mesela, ama kimisi makyajla bakımla daha özgüvenli hissediyor mesela ben :KK70: Eşim ev halin de güzel diyor ama ben kendimi makyajlı daha özgüvenli hissediyorum:)
Makyaj bulaşmıyor mu ya özellikle ruj

X