- 7 Aralık 2009
- 2.529
- 1.907
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Tişört altına da basketbol şortu giyermiş yaz kış genelde bu tarzmış, evleri merkezi sistemle ısındığı için soğuk olma durumu yokMuş Bazen boxerla bile dolaştığı oluyormuş enişte beyin ☺evde rahatlık onemlı olur hele ki çocuklu anne rahat olmalı seksilik nedır yaaa... kendi sizin için bişiler yapıyor mu?
Ahahhaah valla ne yalan söyleyim gözum leoparli taytla gırgır aradı:):):):)Evi gırgıla diyen oldumu çabuk söyleyin
Günaydın güzel hanımlar !
Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyorKalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !
Benimde ayağım büyük kaderdaslar iki çocuktan sonra büyüdüsende ayağı büyüklerdensin karder ortağım o yüzden lohusa terliğine benzer bişi aldım bende zaten sorma
:))))Leopar desenli polar pijama seksiliğe birebir
Boşver kendin için giy suslenince bakım yapınca insan kendini daha mutlu oluyor özgüveni yükseliyor ve otomatik olarak daha mutlu oluyorsunBen kisa gecelikleri cok seviyorum ama esim boyle seylerden etkilenmiyor, etkilenmiyor derken gereksiz diyip duruyor insanin hevesini kaciriyor ama yinede aliyorum giyiyorum.
Etkilenmek icin gecelige vs ihtiyac duyanlar cinsel problemliymis.tobe yarabbim
Yok rivayete göre leoparli taytAltına bir de mini etek mi giyiyorsun evi gırgırkarken hahaha
Emzirmeden kesince göğüs mu kaliyo canım daha beter kapatiyon yani porsudugu içinBuna istinaden göğüsten frikik verebileceğin bol ve uzun tişörtler altına da iç giyimi belli edecek transparan tayt ya da kısa şortlar diyorum.
Ay bu gırgır olayı ne yaa cok merak ettimBurada okuyup evi gırgırladım o akşamvur patlasın çal oynasın
Kimyona rezene de katin anne sütüne de bebegin gazına da iyi geliyoYaaa bu bilgiyi ilk defa duyuyorum :) doguma ne kadar zaman kala icmeye baslamalıyız :)
Canım bak şimdi leopar desenli taytini giyiyorsun eşinin karşısına geçip haliyi girgirliyorsun. Simdi çaktın köfteci. Su twerking yapan kızların totosu gibi totoyu sergileyeceksinAy bu gırgır olayı ne yaa cok merak ettim
Ayy ahahahhaha çok güldüm evde gırgır yok tühhh yaaa bu aksam denerdim ne tepki verecek merak ettim doğrusuCanım bak şimdi leopar desenli taytini giyiyorsun eşinin karşısına geçip haliyi girgirliyorsun. Simdi çaktın köfteci. Su twerking yapan kızların totosu gibi totoyu sergileyeceksin
Ya sevişirken aşık olurlarsaEvde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esine
En kısa zamanda al bi tane. Bizim evde 2 tane varAyy ahahahhaha çok güldüm evde gırgır yok tühhh yaaa bu aksam denerdim ne tepki verecek merak ettim doğrusu
Ay bu gırgır olayı ne yaa cok merak ettim